25% akció a fülékszerekre

Új ajánlat minden nap

Új ajánlat minden nap

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Jojobaolaj

Raktáron

A jól ismert jojoba olaj egy aranyszinű folyékony viasz vagy olaj, aminek jellegzetes szinét és jótékony hatásait nem kell bemutatni. Az olajat a jojoba cserjéből nyerik, ami Amerikában honos növény. Ez a növény a legszélsőségesebb körülmények között is tud nőni, még sivatagokban is előfrodul, ahol a hőmérséklet árnyékban 40 fok fölött van. 
A jojoba olajat gyakran használják hajápoló készitményekben, de nagyon hasznos a bőr puhaságának és hidratáltságának megőrzéséhez, vagy száraz, repedezett bőr regenerálásra is. A kémiai vegyülete a jojoba olajnak hasonlit az emberi bőr szerkezetéhez, emellett igen gazdag E vitaminban, ami a bőr gyógyulását segiti elő. Emiatt ez a termék elengedhetetlen, ha meg akarod őrizni bőröd rugalmasságát piercing tágitás alatt.
Az 5 ml-es tároló 100% jojoba olajat tartalmaz, és cseppentővel van felszerelve, hogy könnyitse a megfelelő mennyiség kinyerését. Használata biztonságos a bőrnek, hiszen ismerős anyag neki. 
Használd az olajat a tágitott bőrfelületen naponta kétszer 14 napon keresztül, hogy megőrizd bőröd egészségét. Amennyiben természetes anyagú ékszereid vannak, pl. fa, szaru, vagy csont, akkor ajánlatos az olajat ezeken is alkalmazni, hogy minél tovább megmaradjanak jó állapotban.
Ha kétségeid vannak a termék származását tekintve, akkor a jó hirünk az, hogy ez egy teljes mértékben növényi alapú készitmény, semmi mást nem tartalmaz a jojoba cserje kivonatán kivül. Hatása fantasztikus együtt használva Holey Butt'r termékünkkel, ami szintén tartalmaz jojoba olajat.

Részletek
NévJojobaolaj
SKUCare-Jojoba
TípusÁpolószer
Tartalom5 ml.
SzínNarancssárga
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Jojobaolaj
Értékelésed:
Jojobaolaj