Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Ékszerek microdermal-piercinghez Ékszerek microdermal-piercinghez

Ékszerek microdermal-piercinghez

Ismerd meg a 100%-ban biztonságos anyagokból készült microdermal-piercingékszerek hatalmas választékát

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Anyag
Szín
A kő színe
Biokompatibilitás
Vízállóság
Durée de vie
Brand

38 termékek

Rendezés
 1. Microdermal fej kő dísszel Microdermal fej kő dísszel -25%
  Microdermal fej kő dísszel
  1379 Ft Olcsóbb mint 1839 Ft -25%
 2. 90° surface bar végein lapos lemezekkel 90° surface bar végein lapos lemezekkel -25%
  90° surface bar végein lapos lemezekkel
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 3. Dermal lapos korong Dermal lapos korong -25%
  Dermal lapos korong
  817 Ft Olcsóbb mint 1089 Ft -25%
 4. Kerek dermal anchor talp titánból
  4449 Ft
 5. Dermal anchor fej titánból, kővel Dermal anchor fej titánból, kővel -25%
  Dermal anchor fej titánból, kővel
  2138 Ft Olcsóbb mint 2850 Ft -25%
 6. Dermal fej nagy kővel Dermal fej nagy kővel -25%
  Dermal fej nagy kővel
  1379 Ft Olcsóbb mint 1839 Ft -25%
 7. Dermal különböző színekben, kő dísszel
  1839 Ft
 8. Dermal fej 14 karátos aranyból különleges fonott dísszel
  15619 Ft
 9. Dermal fej 14 karátos aranyból gyönyörű köves virág dísszel
  14579 Ft
 10. Dermal fej piercing sok csillag dísszel
  2209 Ft
 11. Dermal fej csillogó köves, 8-szirmos virág dísszel
  4079 Ft
 12. Dermal csillaggal és kövekkel
  2959 Ft
 13. Dermal fej 14 karátos aranyból, kő dísszel
  12009 Ft
 14. Kerek dermal közepén nagyméretű csillogó kővel
  3329 Ft
 15. Dermal 14 karátos aranyból és kövecskés virággal
  22419 Ft
 16. Virág dermal anchorhoz csillogó kővel
  2140 Ft
 17. Dermal 14 karátos aranyból csillogó kövecskés kupolával
  18759 Ft
 18. Dermal fej csepp formájú virágszirmokkal
  2579 Ft
 19. Dermal anchor különböző fajtájú ásványokkal
  1839 Ft
 20. Dermal fej biohazard szimbólummal és kővel
  2579 Ft
 21. Lapos surface bar titánból
  5069 Ft
 22. Dermal anchor csomag, dermal talppal és fejjel
  168269 Ft
 23. Retainer dermal anchorhoz Retainer dermal anchorhoz -50%
  Retainer dermal anchorhoz
  355 Ft Olcsóbb mint 709 Ft -50%
 24. Dermal anchor fej, csillogó kövekből kirakott virággal
  2209 Ft
 25. Dermal fej 14 karátos aranyból, opál kővel Dermal fej 14 karátos aranyból, opál kővel -30%
  Dermal fej 14 karátos aranyból, opál kővel
  10933 Ft Olcsóbb mint 15619 Ft -30%
 26. Dermal fej opál kővel
  2209 Ft
 27. Golyó dermal anchorhoz, picike csillogó kövekkel díszítve Golyó dermal anchorhoz, picike csillogó kövekkel díszítve -50%
  Golyó dermal anchorhoz, picike csillogó kövekkel díszítve
  1480 Ft Olcsóbb mint 2959 Ft -50%
 28. Skin anchor csillogó kővel
  2349 Ft
 29. Tüske microdermalhoz Tüske microdermalhoz -25%
  Tüske microdermalhoz
  1379 Ft Olcsóbb mint 1839 Ft -25%
oldalanként

Dermál piercing

A dermál piercing talán a legsokszínűbb mind közül, lehetővé teszi a stílusod kifejezését, ahogyan azt te szeretnéd. A dermálékszerek úgy vannak tervezve, hogy fantasztikusan mutassanak függetlenül az elhelyezéstől, és hatalmas kollekciónkban meg is találod a legjobbakat. Kiválaszthatod a mintát, a méretet és a számodra legmegfelelőbb alapanyagot, beleértve az orvosi acélt és a 14 karátos aranyat is. Rengeteg lehetőséget kipróbálhatsz, gyors kiszállításunknak köszönhetően ráadásul pillanatok alatt kezedben tarthatod új kedvenceidet. Amint megtalálod a megfelelő apróságokat, teljesen új formában fogod érezni magad.

A dermál piercing a bőrben helyezkedik el, mikrodermál vagy egypontos piercing néven is ismert. A többi piercingtípussal ellentétben, mint például a fül-, vagy a nyelvpiercing, a mikrodermál nem hatol keresztül porcon, vagy a test egy bizonyos részén. Ez csak a bőrben ül, innen az egypontos elnevezés. Ez azt jelenti, hogy szinte bárhol a elhelyezhetsz a testeden dermál piercinget, még olyan helyeken is, ahol nehéz piercinget szúrni, így szinte végtelen lehetőséget biztosít az önkifejezésre. Lehet igazi szemet gyönyörködtető darab, amit senki sem hagyhat figyelmen kívül, lehet egy privát kincs, amit csak te és a kedvesed csodálhattok, vagy valami a kettő között. Csakis rajtad múlik!

Derma PiercingDerma Piercing

A dermál piercing népszerű elhelyezései közül a mellkas területe rengeteg lehetőséget rejt magában. Aranyos lehet például egy pillangó piercing, ami pont a kulcscsontok találkozásánál ül, vagy egy szegycsont piercing a mellcsonton. A háton és a nyakon is ugyanolyan sok lehetőség van, de a törzs két oldala is egy egész vásznat kínál a kreativitásod kibontakozására. Különösen akkor, ha több dermál piercinged egy lenyűgöző és egyedi összeállítást alkot, mintha a saját csillagképed lenne ott a bőrödön.

Bár az arcra rengeteg piercingtípus létezik, mint az orr- vagy az ajakpiercing, hordhatsz dermál piercinget a homlokodon, vagy az arcodon, ha azt szeretnéd, hogy az ékszer kiemelkedjen az arc sajátos vonásai közül. Ily módon az ékszer saját életet él, és soha nem marad észrevétlen. Vannak, akik a kezükön, karjukon viselnek dermál piercingékszert, ami nagyszerű kiegészítő lehet bármilyen stílushoz. Ugyanez vonatkozik a lábra vagy a csípőre, amelyek a vakmerőség és a csábítás látványát teremtik meg. Általában elmondható, hogy a dermál segít újrakapcsolódni a testeddel, és növeli az önbizalmat, még akkor is, ha az nem mindig látható mások számára.

Dermal PiercingDermal Piercing

Mivel a dermál piercing bárhol elfér, könnyen a figyelem középpontjába állíthatod, ha a megfelelő ékszert választod. Egy ragogyó csillageső vagy egy gyönyörű opálkő éppoly elbűvölő, mint amennyire meglepő, akár a kezeden, a nyakadon vagy a combodon viseled. De ugyanilyen könnyen törekedhetsz a kifinomultságra és a visszafogottságra egy egyszerű lapos koronggal is. Persze mindig ott lesznek a mókásabb dolgok, például egy patron hátoldala, amely a humorérzéket és lazaságot áraszt.

Tehát amilyen szabadon dönthetsz a dermál piercing elhelyezéséről, olyan szabadon választhatod ki az ékszereket is, amelyek hozzád illenek. Minden lehetséges, csak légy önmagad és böngészd át kollekciónkat az új kedvenc darabjaidért, hogy új szintre emelhesd stílusodat. Mire vársz még?

Microdermal PiercingMicrodermal Piercing

GYIK

Hogyan kell tisztítani a dermál piercinget?

A teljes gyógyulási idő alatt naponta kétszer tisztítsd meg a dermál piercinget. Egyszer vízzel és gyengéd szappannal, egyszer pedig sóoldattal. A szappan megtisztítja a sebet, így megelőzve a fertőzéseket, míg a sóoldat a seb szárításában segít, így gyorsítva a gyógyulási folyamatot. Ne fogdosd a piercinget a tisztításon kívül, és ne helyezd nyomás alá, például szűk ruha viselésével.

Nem egyszerű megmondani, mennyi idő alatt fog begyógyulni a piercinged, mert ez nagyban függ az elhelyezkedéstől. Olyan területek, amelyek gyakori mozgásnak vannak kitéve, hosszabb idő alatt gyógyulnak be az állandó irritáció miatt. Minden esetben a piercing megfelelő ápolása kell, hogy legyen a legfontosabb, ez megéri a fáradságot és a türelmet.

Piercing MicrodermalPiercing Microdermal

Hogyan cserélik a dermál piercingékszert?

A legtöbb dermál piercing az úgynevezett dermál anchor, más néven piercingtalp, segítségével készül. Ez az alap a bőr alatt helyezkedik el. Menetes, így lehetővé teszi, hogy egy dekoratív felső részt csavarjunk rá. Ez igen biztonságos piercingtípus, az ékszer tetejének cseréjéhez különböző eszközökre van szükségünk: fogóra, hogy az alapot a helyén tartsuk, és egy csipeszre, hogy a tetejét ki- és becsavarjuk. Ezeknek az eszközöknek a használata nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi a folyamatot. Nem minden dermálékszer cserélhető azonban. Az úgynevezett skindiver egy olyan ékszertípus, amely egy tömör darabból készül, így annak teteje nem cserélhető.

Nem összetévesztendő a dermálékszerrel, bár hasonló, létezik még a surface barbell is, amely egy bőr alá helyezett barbell, amelynek két vége felülről látható. Ezek néha szintén tömörek, de kaphatóak menetes kivitelben is, így a végekre bármit helyezhetsz, amit csak akarsz, hogy egy menő, saját tervezésű, duplán káprázatos megjelenést kapj.

Hogyan szúrják a dermál piercinget?

A piercer egy tűvel egy kis mélyedést készít a bőrön a dermálékszer számára. Mivel a bőr nagyon rugalmas, úgyis el lehet helyezni az alapot, ha az nagyobb a lyuknál. A dermal anchor perforált alappal rendelkezik, és a szövetek ezeken a perforációkon keresztül visszanőnek, így az alap biztonságosan beágyazódik a bőrbe.

Ez az eljárás természeténél fogva csak a test legfelső felületét érinti, míg például egy fülcimpa szúrás teljesen átszúrja a fülcimpát. Az, hogy a dermál piercingeknek csak egyetlen nyílásuk van, meglehetősen egyedivé teszi őket. Kivételt képez a surface barbell, amelynek két vége külön láthatóak a bőrön.

Microdermal PiercingsMicrodermal Piercings

Biztonságos a dermál piercing?

Előfordulhat, hogy a tested kilöki az ékszert, főleg, ha a szúrt testrész sok mozgásnak van kitéve, illetve, ha a piercing túl mélyen van. Ha az ékszer kilökődik, semmi gond. Csak hallgass a testedre és vedd ki, hogy elkerüld a hegeket. A kilökődés kockázata nem veszélyeztet téged, csak megnehezíti vagy lehetetlenné teszi, hogy az adott helyen dermál piercinget hordj. Ne hagyd, hogy ez elrontsa a divatos álmaidat - próbálj ki egy másik elhelyezést, és végül úgyis sikerülni fog. Részletes tanácsért fordulj a pierceredhez.