A Bodymod-ról

Betöltés...

A Bodymod az egyik leggyorsabban növekvő ékszermárka Európában, és tempósan terjeszkedik világszerte is. Történetünk 2005-ben kezdődött Dániában. Konferenciákat tartottunk, és egy internetes fórumot indítottunk annak érdekében, hogy egy átlátható közösséget hozzunk létre, nem csak szakemberek számára, hanem bárkinek aki szereti kifejezni önmagát ékszerekkel és testdíszítéssel.

A testékszerek iránti szenvedélyünk és a közösség növekvő érdeklődése vezetett minket oda, hogy a kiváló minőségű ékszerek online kereskedelmét helyezzük középpontba. Öt évvel később megszületett Bodymod, a piercing ékszer webshop.

Történetünk

A Bodymod, mint webshop, 2010. január 18-án indult el Dánia déli részén. A két alapítónk, Janus és Jeppe, rengeteget dolgozott a cég kiépítésén, mielőtt ez a nap eljött. Két szót raktak össze, "Body" és "Modification", hogy kifejezzék szenvedélyüket a testdíszítés iránt; így született meg a Bodymod név. Amikor az első megrendelések beérkeztek azon a bizonyos reggelen, örömmámorban úsztak mind a ketten. Azóta évek teltek el, és a Bodymod egy bejáratott márkává vált, ami világszerte rengeteg országot szolgál ki - több mint 20 nyelven - többek között Magyarországot is.

A Bodymod márka utazása egy kicsike szobában kezdődött, mint egy online közösség. Ebből a kicsi szobából az út egy nagyobb lakásba vezetett, majd egy ennél is nagyobb pincébe, ezután egy igazi irodába, és raktárba. Ma a cég meg van osztva logisztikai és adminisztrációs okokból, a raktár Németországban van, az adminisztratív teendőket pedig Máltán végzi a csapat. Ezenkívül a világ minden részéről dolgoznak nekünk emberek, támogató szerepkörökben.

Amit képviselünk

A Bodymod-nál fontosnak tartjuk az elfogadást, önkifejezést, sokszínűséget, bátorságot, empátiát és eredetiséget. Hisszük, hogy a világ egy sokkal jobb hely lenne, ha az emberek jobban elfogadnák egymást, és értékelnék a másik egyediségét. Támogatjuk az egyenlőséget, és arra szeretnénk mindenkit inspirálni, hogy merjenek önmaguk lenni, és gyakorolják az önkifejezést olyan módon, ahogyan csak szeretnék. Legyen az tetoválás, piercing ékszer, smink, divat, vagy bármilyen művészeti forma.

Arra inspiráljuk az embereket, hogy kifejezzék valódi énjüket.

Csapatunk

A csapatunk az ami a márkát fantasztikussá teszi. A Bodymodnál szenvedéllyel végezzük a munkánkat, nyitottak vagyunk új ötletekre, és jól kommunikálunk, különösen ha problémamegoldásról van szó. Hiszünk az együttműködésben. Embereink megtalálhatóak szerte a világban. Máltától Hong Kongig, és Svédországtól Portugáliáig erősítik a csapatot. Amikor azt mondjuk, a világ az otthonunk, azt szó szerint értjük.

Küldetésünk

Ha testékszerekről van szó, akkor szeretjük feszegetni a határokat. Rengeteg egyedi dizájnt kínálunk, számos minőségi alapanyag felhasználásával (titánium, orvosi acél, 14 karátos arany, természetes anyagok, stb.) Az a célunk, hogy mindenki számára nyújtsunk valamit, jöjjön bármilyen élethelyzetből. Az oldalunkat görgetve biztosan fogsz találni olyan ékszert, amivel szívesen díszíted magad, tetőtől talpig.

A fő célunk az, hogy kiváló ügyfélszolgálattal és minőségi ékszerekkel lássunk el téged, megfizethető áron. Amit garantálunk:

  • Kiváló ügyfélszolgálat
  • Csökkentett karbonlábnyom
  • Biztonságos fizetés
  • Biztonságos szállítás

Köszönjük, hogy minket választottatok, boldog böngészést!