• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Először is szeretnénk megköszönni, hogy időt fordítassz arra, hogy többet megtudj rólunk és törekvéseinkről. Hiszen vásárlók nélkül nem létezne ez a weboldal :-). 

Miért BodyMod.hu?

A webáruház létrehozásakor a név egyáltalán nem volt vita tárgya. A névnek BodyMod.hu-nak kellett lennie, hiszen Dánia legnagyobb piercing webáruházának vagyunk a része - a BodyMod.dk-nak.

A BodyMod.dk annyira sikeres volt, hogy a webshoppot kiterjesztettük Norvégiára és Németországra is. Majd azok sikerei után elkezdtünk tovább terjeszkedni Belgiumra, Svédországra, Izlandra, Spanyolországra stb. Valójában mindenhol ott vagyunk, ahol a testdíszítés szerelmesei is megtalálhatóak. 

Itt tartunk most

A BodyMod.dk 2010 óta működik, és azóta Dániában a legismertebb és legnépszerűbb webáruházává nőtte ki magát. Kezdetekben a piercingeket csak piercing stúdióknak forgalmaztuk, és rendszeresen vettünk részt testdíszítéssel foglalkozó bemutatókon is. Idővel azonban egyre több hangsúlyt fektettünk a testékszerek online értékesítésére, hiszen a vásárlók egyre nagyobb előnyben részesítik az otthonuk kényelméből való vásárlást, a piercing stúdiókkal szemben.  

Azóta a BodyMod.dk jól megalapozott webáruhzakkal rendelkezik Norvégiában és Németországban is, és már Magyarországon is, mint a testékszerek és azok tartozékainak egyik vezető forgalamzója. Ezt mind hűséges vásárlóinknak köszönhetjük. 

Minőség és ár

A BodyMod.hu mottója: Csúcsminőség, alacsony áron - és ehez tartjuk is magunkat. Minden termékünk kiválló minőségű anyagból készül, ezt garantálni tudjuk. Az árainkat úgy tudjuk alacsonyan tartani, hogy termékeinket egyenesen a gyártótól szerezzük be. Így a közvetítőn megspórolt pénzből mind vásárlóink és mi is profitálunk.   

Ügyfél a fókuszban

Ma már persze sok helyen lehet venni piercingeket online, de sehol sem találsz olyan személyre szabott és gyors ügyfélszolgálatot, mint a BodyMod.hu-n. Kis csapatok folyamatosan azon dolgozik, hogy a legmegfelelőbb segítséget tudja nyújtani sázmodra. 

Minden munkatársunk nagyon élvezi a munkáját, és ez vásárlóink számára is érezhető. Csapatunk mindig barátságos és készen áll arra, hogy segítsen neked - mindegy, hogy miben van szükséged segítségre

Vásárlóink továbbá élvezhetik gyors szállítási időinket. Ha 15.00 előtt leadod rendelésedet (hétfőtől péntekig) akkor csomagodat még az nap feladjuk.