Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Teflon szalag - fültágításhoz

Raktáron

Biztosak vagyunk benne, hogy gondolkodtál már azon, van-e egyszerűbb vagy jobb módja a fültágitásnak, mint a szokásos taperek használata. Próbáld ki piercing tágitáshoz a PTFE szalagot, vagy más néven teflon szalagot.
A hagyományos taperek 1 vagy 2 mm-t tudnak egyszerre tágitani, a teflon szalaggal viszont ezt saját belátásod szerint teheted meg. Ha akarod, akkor egyszerre csak 0,075-öt tágitasz egyszerre. Ezzel a szalaggal nagyon egyszerű piericnget tágitani. Mindössze egy plugra vagy tunnelre van szükséged hozzá (itt vethetsz egy pillantást a Tunnel orvosi acélból, o-karikával nevű termékünkre). Egyszerűen csak betekered az ékszert a teflon szalaggal párszor. Amikor újra behelyezed a piercingedbe, gyengéden, fájdalommentesen fogja azt tágitani. Mikor tovább akarod tágitani, akkor csak további rétegeket tekersz az ékszeredre. 
Biztos lehetsz benne, hogy igy sikerülni fog a tágitás. Több mint 10 méternyi szalag áll hozzá rendelketésedre. Olyan gyorsan vagy épp lassan tágithatod a piercingedet, ahogy szeretnéd, teljesen rajtad áll. Más termékre nem lesz szükséged hozzá, a PTFE szalagnak nagyon puha és sima a felülete.
Fontos tudni, hogy a teflon szalaggal való tágitás egy teljesen más mód, mint a taperes, több időt és türelmet igényel a folyamat. Viszont egy sokkal jobb megoldás lehet neked, ha sokkallod a 2 mm-es különbséget taperek között.
A szalag 12 méter hosszú.
Részletek
NévTeflon szalag - fültágításhoz
SKUCare-PTFE
TípusÁpolószer
ElhelyezkedésFültágítás
AnyagPTFE/Bioplaszt
SzínFehér
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Teflon szalag - fültágításhoz
Értékelésed:
Teflon szalag - fültágításhoz

*14k aranyra nem vonatkozik.