Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Teafaolaj, begyulladt piercingek kezelésére

Raktáron

Ha irritáció lép fel egy új vagy már meglévő piercingnél, esetleg egy dudor kezd nőni a piercing körül, akkor megfontolandó a teafaolaj használata, ami segít elmulasztani a tüneteket. A teafanolaj dehidratálja a dudorokat, és jelentősen csökkenti a duzzanatot és a hegesedést. Ezért a teafaolajat a túl gyors fültágításnál előforduló blow-out-ok (kiforduló fülcimpa) kezelésére is ajánljuk.

Az üvegcse 5 ml olajt tartalmaz, amely nagyon gazdaságos. Mindössze 1-2 csepp szükséges a kezelendő felületre, és gyorsan fel is szívódik. Az olajt az ujjaidra csepegtetve is rákenheted a kezelendő felületre, vagy egy fülpiszkáló segítségével is. Az olajnak erős illata van, és még erősebb hatása.

A teafaolaj ismert fertőtlenítő hatásáról és rengeteg illó olajat tartalmaz, melynek mindegyike megtámadja és megállítja a fertőzést. Az olaj nagyon hasznos gyulladt piercingeknél is, hiszen nem csíp vagy fáj még akkor sem, ha sérült terültere kenjük fel. Ez különösen nagy előny olyan gyulladt piercingeknél, melyek kisebesedtek és érzékenyek.

Amellett, hogy fertőtlenítő hatású, bőrnyugtatóként is jól működik, ezért megelőző célból is jó használni. Utoljára, de nem utolsó sorban helyi érzéstelenítőként is működik, ami nagyon kellemes lehet egy fájó és begyulladt piercing esetében. Ezért csípések kezelésére is lehet használni.

A teafaolaj mindenkinek a polcán ott kéne hogy legyen, akik piercinggel rendelkeznek. Úgyhogy ha még nincs teafaolajad, akkor ne habozz és rendeld meg most.

Ez az olaj 100% tiszta teafaolaj. Más olajok általában csak 10% teafaolajat tartalmaznak. Ezért azt javasoljuk, hogy először egészséges bőrön próbáld ki, mivel irritáló hatással is lehet érzékeny bőrre. Ha túl erős, akkor megcsinálhatod saját oldatodat, mindössze egy rész teafaolajat kell összekeverned 10 rész vízzel.

Részletek
NévTeafaolaj, begyulladt piercingek kezelésére
SKUCare-Tea-Tree
TípusÁpolószer
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Teafaolaj, begyulladt piercingek kezelésére
Értékelésed:
Teafaolaj, begyulladt piercingek kezelésére

*14k aranyra nem vonatkozik.