Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Tunnel orvosi acélból, csavarmenettel

Raktáron

Ez a szép tunnel orvosi acélból készült és négy gyönyörű színben kapható. Az ezüst színű darab teljes mértékben orvosi acélból van , és nem kapott semmilyen bevonatot. A többi model a bevonatnak köszönheti gyönyörű színeit. Az arany például egy vékony, 14 karátos arany bevonatot kapott.

Az ékszer csavarmenetet kapott, így egyszerű behelyezni a tágított fül lyukba. Amikor behelyezed, akkor egyzserűen le kell csavarni a hátsó feléd, és amikor bent vana füledben, akkor egyszerűen vissza kell azt csavarni rá. Ez a tunnel több méretben megvásárolható webshoppunkban. Válaszd ki új ékszered méretét és színét, és rendeld meg még ma.

Ez a tunnel egy alap modell csillogó kövek és minden más díszítő elem nélkül. Így ha olyan tunnel-re van szükséged, ami szinte bármilyen alaklomra tökéletes, és egyben kiválló minőségű, akkor jó helyen jársz.

A tunnelek ismertetője, hogy közepükön keresztül végig lyuk van. Sajnos a legkissebb méretekben nem sikerült olyanokat beszereznünk, amelyekben van lyuk, így 1.6 mm vastagsú és annál kisebb méretű modellekben nincs lyuk.

Részletek
NévTunnel orvosi acélból, csavarmenettel
SKUTunnel-114
Zár típusaKülső menetes
TípusTunnel
AnyagOrvosi acél
MélységVáltozó
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Tunnel orvosi acélból, csavarmenettel
Értékelésed:
Tunnel orvosi acélból, csavarmenettel