NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

1-48/49 termék

Rendezés
 1. Mosquito piercing tű önkioldó katéterrel
  331 Ft
 2. Karika záró fogó
  4770 Ft
 3. Pennington forceps háromszög fogó
  3279 Ft
 4. Dermal punch bőrlyukasztó
  1250 Ft
 5. Tároló doboz piercing ékszerekhez
  1570 Ft
 6. Mérőeszköz piercingekhez
  930 Ft
 7. Simitózáras tasak
  930 Ft
 8. Organza ékszeres tasak
  160 Ft
 9. Lakat nagyméretű piercingekhez
  12100 Ft
 10. Pennington slotted tweezer réselt háromszög csipesz
  3279 Ft
 11. Foerster forceps ovál fogó
  3279 Ft
 12. Karika nyitó fogó
  12585 Ft
 13. Play piercing tű
  290 Ft
 14. Fogadócső
  1570 Ft
 15. Katéter piercingtűhöz
  160 Ft
 16. Hajlított steril piercingtű
  610 Ft
 17. Steril piercing tű menettel
  610 Ft
 18. Steril piercingtű
  290 Ft
 19. Önzáró sterilizáló zacskók
  4130 Ft
 20. Piercing tű
  7970 Ft
 21. Dermal anchor piercing talp behelyező szerszám
  3810 Ft
Oldal
oldalanként

Eszközök

A testmódosítás mint művészeti forma, évszázadok óta létezik. Amikor piercingekről vagy a testmódosítás más formáiról beszélünk, csak manapság állnak rendelkezésünkre azok az eszközök amik lehetővé teszik a legbiztonságosabb tapasztalatot/élményt. A megfelelő eszközök birtoklása az egyik legfontosabb dolog, amikor a piercingek készítéséről beszélünk. Mint az egyik leggyorsabban növekvő ékszermárka, a Bodymod nem csak ékszereket kínál, hanem mindenféle eszközt és utóápolási terméket is ajánlunk.

Hol tudok piercing eszközöket venni?

Megvásárolhatod őket a Bodymod oldalon. Az eszköz kollekciónk tökéletes professzionális használatra, de olyan eszközeink is vannak, amik hasznosak a piercing ékszerek szerelmeseinek. Erről többet olvashatsz a ‘Alapvető nem professzionális eszközök, amikre szükséged lehet’ szekcióban. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a leghasznosabb eszközökkel lássunk el mindenkit. Ha éppen csak most csináltattál egy piercinget, meg tudod kérdezni a piercered is, hogy milyen eszközök vagy termékek használatát ajánlja, amikre szükséged lehet a jövőben. A legtöbbet ezek közül meg fogod találni a honlapunkon.

Piercer vagy, és szeretnéd a legjobb áron beszerezni a felszerelésedet?

Mi a Bodymod-nál imádjuk a piercereket és szeretnénk a legjobb minőségű felszerelésekkel felruházni. Csak és kizárólag a legjobb minőségű eszközöket kínáljuk, hogy a legjobb élményt biztosítsuk a ügyfeleidnek. Itt van pár a Bodymod által ajánlott eszközök közül:

 • Tűk, mint ezek a szimpla steril piercing tűk.
 • Mindenféle fogók, mint ez a dermal anchor fogó, ami nagyon hasznos dermal ékszer cserénél. Tökéletesen meg tudod tartani a fejet és lecsavarni, majd kicserélni egy másik dizájnra.

Alapvető nem professzionális eszközök, amikre szükséged lehet

Magánemberként is találhatsz hasznos piercing eszközöket a kollekciónkban, mint például:

 • Karika nyitó - a legjobb karika ékszerek nyitásához, különösen a vastagabb modellekhez. A golyózáras karikák kezelése is sokkal egyszerűbb egy ilyen eszközzel.
 • Ragasztószalag fültágításhoz ami Teflon szalagként is ismert. Tökéletes olyan emberek számára, akik nem akarnak korlátozva lenni a tágító ékszerek méreteihez. A szalag nagyon vékony; így te döntheted el a tágítás pontos méretét. Amire szükséged lesz, az egy tunnel vagy plug ékszer, erre tudod rátekerni a szalagot, annyiszor ahányszor akarod. A Teflon szalag használata sokban különbözik a tágító ékszerek használatától. Türelmesnek és kitartónak kell lenned. Amint belejössz, nagyon szeretni fogod ezt a módszert.
 • Mérőeszköz - hasznos amikor meg akarod mérni az ékszered méretét.
 • Multifunkcionális eszköz - segítségedre lesz szinte bármilyen ékszer kinyitásában, és gond nélkülivé teszi az ékszer beillesztésének folyamatát is.

Az, hogy milyen eszközt választasz, az ékszereden fog múlni. A fent említett multifunkcionális eszköz az egyik leghasznosabb szerkezet, mivel sokféle ékszerhez használhatod.

Milyen eszközt tudok dermal ékszerekhez használni?

A dermal ékszer a testmódosítás egyik izgalmas formája. Hordhatóak egy tetoválás dizájn részeként, vagy csak magukban is. Egy dermal piercing az egy single-point ékszer, és egy anchor tartja a bőr alatt az ékszert.

A dermal piercing készítése ezekből a lépésekből áll:

 1. Sterilizálás (a bőr megtisztítása a piercing helye körül)
 2. Kis nyílás képzése a bőrön egy tű vagy dermal punch segítségével
 3. Az anchor bőr alá helyezése
 4. A dermal top beillesztése az anchorba

Az általában használt eszközök a folyamat alatt egy speciális tű (a meret függ az ékszer elhelyezkedésétől) vagy egy dermal punch, egy dermal anchor beillesztéséhez használt eszköz, és egy dermal fogó.

Azt ajánljuk, hogy mindig kérd a piercer segítséget amikor szeretnéd kicserélni az ékszered, ahelyett, hogy te magad csinálod. Ez a piercing egy kicsit komplikáltabb, mint társai, és mindenképp szeretnéd, hogy professzionálisan legyen kezelve.

Milyen eszközt tudok labret cseréjéhez használni?

A legegyszerűbb módja a labret ékszer cseréjének a labret csipesz használata. Viselj gumikesztyűt vagy mosd meg a kezed fertőtlenítő géllel, és alaposan tisztítsd meg a területet Sóoldattal. A terület megszáradása után, tartsd meg a labret hátulját a csipesz segítségével. Csavard le az ékszer fejét az ujjaiddal és cseréld ki a dizájnt.

Ügyelj a biztonságra

Nem tudjuk elégszer ismételni; a professzionális piercing eszközök használata nagyon fontos. Egy lyuk amit varrótűvel készítettek, vagy más háztartási eszközök használata fertőzéshez vezethet, deformált piercinghez, aminek következménye lehet az ékszer eltávolítása vagy súlyosabb következmények. A professzionális kellékek olyan anyagokból készülnek, amelyek nem csak 100%-ban biztonságosak, hanem kifejezetten erre a célra is készültek. Mindez garancia az ügyfelek biztonságára.

Használj professzionális, sterilizált eszközöket, maradj egészséges és élvezd az új testékszereket!