Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Piercingeszközök Piercingeszközök

Piercingeszközök

Fedezd fel ezeket a profi piercingeszközöket a megfelelően elvégzett munkáért, és a tökéletes végeredményért

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Brand

44 termékek

Rendezés
 1. Tragus Fogó
  2759 Ft
 2. Foerster slotted forceps réselt ovál fogó
  3279 Ft
 3. Steril piercingtű
  290 Ft
 4. Pennington slotted forceps réselt háromszög fogó
  3279 Ft
 5. Fogadócső
  1570 Ft
 6. Mosquito piercing tű önkioldó katéterrel
  331 Ft
 7. Play piercing tű -50%
  Play piercing tű
  145 Ft Olcsóbb mint 290 Ft -50%
 8. Simitózáras tasak
  1366 Ft
 9. Katéter piercingtűhöz
  160 Ft
 10. Hajlított steril piercingtű
  610 Ft
 11. Organza ékszeres tasak Organza ékszeres tasak -30%
  Organza ékszeres tasak
  160 Ft -30%
 12. Lakat nagyméretű piercingekhez
  12100 Ft
 13. Önzáró sterilizáló zacskók
  4130 Ft
 14. Piercing tű Piercing tű -50%
  Piercing tű
  3985 Ft Olcsóbb mint 7970 Ft -50%
 15. Pennington slotted tweezer réselt háromszög csipesz
  3279 Ft
 16. Dermal anchor piercing talp behelyező szerszám
  5259 Ft
 17. Pennington forceps háromszög fogó
  3279 Ft
 18. Foerster forceps ovál fogó
  3279 Ft
 19. Karikazáró fogó
  4770 Ft
 20. Karika nyitó fogó
  4770 Ft
oldalanként

Piercingeszközök

A piercingek nem csak gyönyörűek, hanem szoros kapcsolatban állnak az ember testével is. Többek, mint egyszerű kiegészítők: a piercingek részévé válnak az embernek. Éppen ezért a piercingek készítése és az ékszerek cseréje érzékeny területek, amelyeket óvatosan és körültekintően kell kezelni. Gyakran speciális piercingfelszerelésre van szükség, és mi csak a legjobbat kínáljuk mind a profi piercer szakemberek, mind a hétköznapi vásárlók számára. Ezek a testpiercingeszközök nélkülözhetetlenek a piercing viselőjének biztonsága szempontjából. Tekintsd meg választékunkat, ahol mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a piercingekkel kapcsolatos teendők elvégzéséhez

Szakszerű piercingeszközök

A legfontosabb piercingeszköz a tű, hiszen ezzel szúrják a piercinget az ember testébe. Ennek erősnek és precíznek kell lennie ehhez a fontos feladathoz. Ha az eszköz nem felel meg a piercer képességeinek, a végeredmény sem lesz megfelelő sem a divat sem a biztonság szempontjából. Vásárolj tőlünk piercingtűket nagytételben a szükséges méretben, állj készen akár 50 piercing elkészítésére.

Csipeszek és fogók széles választékát is megtalálod nálunk, hogy a piercingszúrás során helyén tarthasd a szúrni kívánt területet. Ilyen például a foerster fogó, amelyet nyelv- vagy arcpiercingek szúrásához ajánlunk. Tekintsd meg ezt a csipeszkészletet, amely sokoldalú eszközöket tartalmaz a trükkösebb piercingek, például a fül-, köldök-, és mellbimbópiercingek helyes elkészítéséhez. A különleges elhelyezésekhez a piercingtű legjobb barátja a fogadócső, mivel megakadályozza a váratlan elmozdulásból, vagy a tű túlnyomásából eredő, nem kívánt sérüléseket.

A legtöbb tűnk beépített katéterrel rendelkezik, hogy könnyedén behelyezhesd az ékszert az új piercingbe. Ám ha klasszikus piercingtűt használsz, amikor csodákat művelsz, akkor is megvan a lehetőség arra, hogy katétert helyezz a tűre, így kihasználhatod mindkét opciót. Klasszikus kezelés maximális kényelemmel az ékszerek behelyezésekor. Hát nem nagyszerű?

Eszközök PiercingekhezEszközök Piercingekhez

Nem szakszerű piercingeszközök

Piercingeszközeink többsége profi piercingkészítőknek készült. Néhány azonban minden olyan rajongó számára is hasznos lehet, aki szeret minden piercinggel kapcsolatos dologban a csúcson lenni. Ilyen például egy praktikus mérőeszköz, amellyel megmérheted ékszereid méretét. Népszerűek a különböző piercingcserélő eszközök, mint például a speciális fogók golyózáras és szegmens karikák nyitásához és zárásához, ami általában nehézkes lehet. Van egy sokoldalú szerszámunk is, amellyel bármilyen piercingékszer cserélhető. Ezek mind nagyon hasznosak, ha gyakran cserélsz ékszert, vagy ha csak gyorsan kell csinálnod anélkül, hogy véletlenül megsérülnél te vagy a kis kedvenceid.

Ezek az eszközök mind a profik, mind minden piercinggel rendelkező számára lettek tervezve. Ez azt jelenti, hogy könnyen használhatóak, sőt, valójában a kényelem a lényeg, mivel kiküszöbölik a piercinggel járó unalmas vagy kellemetlen szempontokat, lehetővé téve, hogy teljesen a szórakozásra koncentrálj.

Piercing Szúráshoz EszközökPiercing Szúráshoz Eszközök

GYIK

Milyen eszközt használnak a piercerek az ékszer cseréjéhez?

Ez nagyban függ a piercing elhelyezkedésétől és az ékszer típusától. A labreteknek például lapos a hátoldaluk és általában viszonylag kicsi a díszes felső részük, így ezeket nehézkes olyan labretcsipesz nélkül kezelni, amelyek egyszerre rendelkeznek réses és rés nélküli oldallal. Ha a labretet nem tartjuk a helyén, akkor az valószínűleg el fog forogni a piercingben, amikor a díszes végét próbáljuk lecsavarni.

Egy másik példa a dermál, amelynek alapja a bőr alá kerül, így a felső rész cseréjéhez nagyon finom fogóra van szükség, hogy az alapot a helyén tartsa, miközben a felső részt eltávolítjuk. Minden piercingtípus egyedi, és ezért a piercingek biztonságos fogásához szükséges eszköz, általában valamilyen fogó vagy csipesz, kicsit eltérő lehet.

Mit használhatok piercingfogó helyett?

Ha ki kell cserélned a piercingékszert, de nem rendelkezel a megfelelő piercingcserélő eszközökkel, akkor nagyon óvatosan (!) használhatod az ujjaidat, de azonnal hagyd abba, ha egy kicsit is fáj vagy nehezen férsz a piercinghez. Nem javasoljuk, hogy hétköznapi tárgyakból rögtönzött piercingeszközöket használj, mivel azokat nem erre a feladatra tervezték, és csak növeli annak kockázatát, hogy kárt okozol magadnak. Ha nem tudod egyedül kicserélni az ékszert, menj el egy szakképzett piercerhez. Örülni fogsz, hogy így döntöttél.

Hogyan lehet fogó nélkül kivenni a septumkarikát?

Természetesen szerszámok nélkül is ki lehet venni a piercingékszereket. Csak azt hangsúlyozzuk, hogy sokat segítenek. Egy septumkarikát általában nem olyan nehéz levenni vagy feltenni, főleg, ha az ékszernek felhasználóbarát a zártípusa. A legtöbb ékszerünk ilyennel rendelkezik, például kapcsos zárral, amelyet egyszerűen ki kell nyitni és egy enyhe kattanással visszazárni.

Ugyanez vonatkozik például a daith karikára is, ami szintén a test egy szűk részén ül. Amíg az ékszered jól tervezett és utánanézel hogyan működik, mielőtt használnád, akkor nyugodtan cserélheted fogó vagy más piercingeszköz nélkül.

Ennek ellenére, a legjobb eszköz ehhez a különleges munkához egy pár sebészkesztyű. Használatuk egy kis gyakorlást igényel, de ha megtanulod, sokkal jobban fogsz tudni vele fogni, mint puszta kézzel, és ha helyesen használod, elkerülöd a baktériumokat.