Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Ékszerek nyelvpiercinghez Ékszerek nyelvpiercinghez

Ékszerek nyelvpiercinghez

Tekintsd meg nyelvpiercingékszereink hatalmas gyűjteményét: egyenes szárú barbellek és nyelvrudak különféle kivitelben

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Anyag
Szín
A kő színe
Hossz

44 termékek

Rendezés
 1. Nyelvpiercing orvosi acélból színes kövekkel díszítve
  989 Ft
 2. Egyenes szárú barbell titánból
  3029 Ft
 3. Barbell piercing golyó végekkel
  989 Ft
 4. Nyelvpiercing bioplastból, csillámos golyókkal
  649 Ft
 5. Sötétben világító nyelv piercing smiley-val
  989 Ft
 6. Barbell titánból, belső menettel
  3029 Ft
 7. Barbell, belső menetes, szinezett titánból
  3699 Ft
 8. Nyelvpiercing, festékfolt mintás metálfényű golyókkal
  989 Ft
 9. Fekete nyelv piercing, színes kő dísszel
  1329 Ft
 10. Nyelvbarbell PTFE anyagból, többféle színben
  989 Ft
 11. Láthatatlan nyelvpiercing - Retainer
  989 Ft
 12. Nyelvpiercing kerek kristállyal
  2349 Ft
 13. Nyelv piercing vörös arany bevonattal, csillogó kővel
  1669 Ft
 14. Rugalmas barbell kismamáknak
  2349 Ft
 15. Nyelv piercing, választható felirattal
  1669 Ft
 16. Nyelvpiercing titánból, csillámos golyókkal
  1329 Ft
 17. Barbell egyszínű akril golyókkal
  649 Ft
 18. Nyelv piercing gyógyszer golyóval
  989 Ft
 19. Nyelvpiercing orvosi acélból, színes akril golyókkal
  989 Ft
 20. Nyelv piercing, szívecske mintával
  1329 Ft
 21. Nyelvpiercing szív alakú kristállyal
  2349 Ft
 22. Sötétben világító nyelvpiercing - 6 különböző színben
  989 Ft
 23. Nyelv piercing süni golyóval
  999 Ft
 24. Nyelv piercing, piercinged eltakarására
  649 Ft
 25. Nyelvpiercing titánból, egyszínű akril golyókkal
  1329 Ft
 26. Nyelv piercing csillámos golyóval
  989 Ft
 27. Arannyal bevont nyelvpiercing színes kövekkel díszítve
  2349 Ft
 28. Nyelv piercing titánból, kő dísszel
  2530 Ft
 29. Nyelv piercing opál kővel
  1329 Ft
 30. Barbell peircing 14 karátos aranyból
  14700 Ft
 31. Nyelv piercing kőberakásos szívvel
  3369 Ft
oldalanként

Nyelvpiercing

A meglepetés ereje gyakran remek módja annak, hogy hatásosan kifejezd magad és megmutasd az embereknek, hogy több van benned, mint ami látszik. Ez minden bizonnyal igaz is, ha nyelvpiercinged van. A nyelvékszerek többnyire rövid villanásokban láthatóak beszéd közben, és játékos módon késztetik az embereket arra, hogy jobban odafigyeljenek, és megmozgassák a fantáziájukat. Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy benyomást kelts egy nyelvpiercinggel, függetlenül attól, hogy milyen minta, méret vagy anyag illik hozzád. Választékunkban olyan felhasználóbarát és stílusos lehetőségek szerepelnek, mint az orvosi acél és a 14k arany. Ráadásul gyors kiszállításunk révén új kiegészítőd pillanatok alatt a tiéd lesz.

A legtöbb más piercingtípussal ellentétben a nyelv nem hagy sok lehetőséget a variációra az elhelyezés tekintetében. Végül is a nyelv anatómiai felépítése eléggé egyszerű, és a nyelvpiercingek általában a nyelv középvonalán helyezkednek el. Ez a piercingtípus azonban bőven kárpótol ezért merészséggel és egyszerűséggel. Még mielőtt azon gondolkodnál, hogy milyen ékszert viselj, már a nyelv szúrásának gondolata is hangosan és világosan jelzi, hogy bátran teszel meg olyat, amit mások nem, és a lehető legteljesebb mértékben mersz önmagad lenni.

Nyelv PiercingNyelv Piercing

A nyelvpiercinggel kifejezhető az egyéniség, épp ezért bárkinek való. Az erőteljestől a pimaszig, az elbűvölőtől az elegánsig, minden stílus lehetséges. A nyelvpiercingbe általában barbell ékszert tesznek, és nálunk minden elképzelhető stílus elérhető. Ha a minimalizmus a neked való, népszerű választás az egyenes szár golyóvégekkel. Ha kicsivel több ragyogásra vágysz, de nem túl sokra, próbáld ki színes kövekkel. Egy olyan alapvetően fantasztikus dologgal, mint a nyelvpiercing, szabadon felfedezheted az apró részleteket, és megnézheted, hogyan fokozzák a hangulatodat.

Annak ellenére, hogy a nyelvékszert néha nyelvkarikának hívják, az nem igazán egy karika. De ha szereted a karika formát, néhány barbellnál megtalálhatod, például ennél a golyózáras karikánál. Az ilyen minták kidolgozottabbá teszik az ékszert és segítenek nagyobb magabiztossággal megmutatni, ki vagy, ha már felfedezted a személyiségedhez illő tökéletes megjelenést. Léteznek vicces opciók, mint a gyógyszer dizájn, amivel úgy tűnhet, mintha egy tabletta pihenne a nyelveden. Ez is mutatja, hogy az ékszereknek, legyenek egyszerűek vagy extravagánsak, nem kell túl komolynak lenniük, ha te nem azt szereted!

Egynél több nyelvpiercinget is szúrathatsz, így kombinálhatod ékszereidet, akár, ha azt szeretnéd, hogy a dinamikus duód passzoljon és kiegészítse egymást, de akár a kontraszttal is kísérletezhetsz. Ne felejtsd, a hely korlátozott, ezért talán a legjobb, ha kisebb mintákat választasz, de egyébként légy kreatív és bolondos.

Merülj el a meglepő lehetőségek végtelenségében, és biztosan találsz számodra valami különlegeset, amellyel kitűnhetsz, és kikiálthatod a világnak, hogy ki is vagy te.

NyelvpiercingNyelvpiercing

GYIK

Milyen méretű szárra van szükségem a nyelvpiercinghez?

A nyelvben használt szárak általános vastagsága 1,6 mm, de a hosszúság nagyban függ a te egyéni méreteidtől. Ám amikor szúratod a nyelved jobb, ha hosszabb szárat helyeznek be, ami jobban tud illeszkedni duzzanat esetén, így a szár akár 22 mm-es is lehet. Később, amikor a piercing már begyógyult, hordhatsz rövidebb szárat és kitapasztalhatod, melyik kényelmes számodra.

Hogyan kell tisztítani a nyelvpiercinget?

A nyelvpiercing 3-5 hónap alatt gyógyul be, amennyiben megfelelően ápolod. Általában a gyógyulásban lévő piercingeknek nem szabad érintkezni más tárgyakkal, hogy így elkerüljük a fertőzéseket, ám ez nem igazán lehetséges a nyelv esetében. Enned kell, ugye? Épp ezért, jobban kell ügyelned a szájhigiéniára, mint jelenleg, hogy piercinged számára a gyógyuláshoz lehető legmegfelelőbb feltételeket biztosítsd. Használj alkoholmentes (ez fontos) antibakteriális szájvizet minden étkezés után.

Légy különösen figyelmes a gyógyulás első heteiben: ne egyél csípős, vagy túl citrusos ételt (például narancsot, citromot), és kerüld a csókolózást.

Nyelv PcNyelv Pc

Mikor cserélhetem az ékszert a nyelvpiercingemben?

A gyógyulásban lévő piercingeknek a lehető legnagyobb nyugalmat kell biztosítani, ezért ne cseréld az ékszert, míg gyógyul. Az ékszercsere növeli a fertőzés kockázatát, és az a pár másodperc, amíg a nyelvpiercingben nincsen ékszer elég lehet arra, hogy a seb bezáródjon. Várnod kell, de a piercing megfelelő ápolása mindig megéri.

Nyelv Piercing ÉkszerNyelv Piercing Ékszer

Mi célja van a nyelvpiercingnek?

Érdekes módon néha azt mondják, hogy a nyelvpiercing segíthet enyhíteni a szorongást. Van néhány ilyen hiedelem, amelyek a piercingek lehetséges egészségügyi előnyeire utalnak, valószínűleg az akupunktúrával való nyilvánvaló kapcsolatuk miatt. Mégis, nincs bizonyíték arra, hogy ez valóban működik, ezért nem javasoljuk a nyelvpiercinget szorongás vagy bármilyen más egészségügyi probléma kezelésére. Az egyetlen dolog, amit biztosan tudunk, hogy remekül kiegészíti a személyes stílusodat és önkifejezésedet.

Nyelv PiercingekNyelv Piercingek