25% akció a fülékszerekre

Új ajánlat minden nap

Új ajánlat minden nap

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Szín
A kő színe
Típus

1-48/73 termék

Rendezés
 1. Fake piercing karika
  989 Ft
 2. Fake mellbimbó pajzs, törzsi mintával
  1999 Ft
 3. Fake septum piercing lánc díszítéssel
  1999 Ft
 4. Fake septum piercing, szív formájú
  2349 Ft
 5. Ál fülpiercing Ál fülpiercing %
  Ál fülpiercing
  1335 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft
 6. Fülgyűrű köves négyzet díszítéssel
  3029 Ft
 7. Fake plug, koponyákkal Fake plug, koponyákkal -25%
 8. Fülgyűrű csillogó köves levél díszítéssel
  5069 Ft
 9. Fake septum piercing opál kővel, lánc dizájnnal
  4389 Ft
 10. Fake nyelv peircing sötétben világító akrilból
  1329 Ft
 11. Fake plug kupolás véggel Fake plug kupolás véggel -25%
  Fake plug kupolás véggel
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 12. Fülgyűrű filigrán szivecskékkel
  1669 Ft
 13. Fake orr piercing szögletes dizájnnal és kövekkel
  2349 Ft
 14. Fake mellbimbó pajzs, szívecskékkel
  1999 Ft
 15. Fake Taper Fake Taper -25%
  Fake Taper
  1329 Ft -25%
 16. Ál fül peircing golyókkal
  1669 Ft
 17. Fake orr piercing kő szívvel
  3029 Ft
 18. Fake mell piercing, szárnyakkal
  1669 Ft
 19. Fülgyűrű filigrán mintával és fekete kövekkel díszítve
  1329 Ft
 20. Fake orr piercing, kő dísszel
  649 Ft
 21. Fülgyűrű filigrános szív díszítéssel
  989 Ft
 22. Fülgyűrű széles filigrán díszítéssel
  989 Ft
 23. Ál spirál taper Ál spirál taper -25%
  Ál spirál taper
  997 Ft Olcsóbb mint 1329 Ft -25%
 24. Fake plug orvosi acélból Fake plug orvosi acélból -25%
  Fake plug orvosi acélból
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 25. Fülgyűrű tribal mintával és csillogó kő díszítéssel
  1329 Ft
 26. Fake taper különböző színekben Fake taper különböző színekben -25%
  Fake taper különböző színekben
  997 Ft Olcsóbb mint 1329 Ft -25%
 27. Fake nyelv piercing akrilból
  1329 Ft
 28. Fake orr piercing kő csillaggal
  1669 Ft
 29. Fülgyűrű kelta szívvel és lánccal
  1329 Ft
Oldal
oldalanként

Clip-On Ékszerek

A clip-on ékszereket, más néven álékszereket, kifejezetten olyan emberek számára készítették, akik nem elég elkötelezettek (még), vagy egyéb okok miatt nem tudnak valódi piercinget csináltatni. Az ál testékszerek annyira reálisak lehetnek, hogy az idő nagy részében nem is kérdőjelezi meg senki, vagy veszi észre, hogy valódiak-e vagy sem. Ez egy divatos kiegészítő és nagyszerű minden megjelenéshez, valódi elkötelezettség nélkül. Szeretnél piercinget, de még nem állsz készen egy valódira? Az álékszereket Neked találták ki! A weboldalunkon található mindenféle kategória között megtalálhatod ezeket:

Majdnem minden ‘igazi’ piercing imitálható, ami a széles választékunkból is bizonyított.

Hol lehet clip-on ékszereket szerezni?

Népszerűségük miatt sok online üzletben megvásárolható az álékszerek minden fajtája. Javasoljuk azonban, hogy válassz egy ékszer webáruházat, például a Bodymod-ot, egy divatmárka helyett, hogy elkerüld az allergén anyagokból készült ékszerek használatát. Veszélyes lehet a sketchy webhelyekről álékszerek megrendelése is, mivel az ékszerek éles széleket vagy nem biztonságos nyitási/zárási mechanizmusokat tartalmazhatnak. Görgesd át folyamatosan bővülő gyűjteményünket, és fedezd fel a legjobb minőségű darabokat.

A clip-on ékszerek viselése azt jelenti, hogy könnyen megváltoztathatod megjelenésed, anélkül, hogy bármilyen módon meg kellene változtatnod a tested. Emellett az álékszerek biztonságosabbak a terhesség ideje alatt is. Ezeket az ékszereket ugyanúgy hordhatod, mint bármelyik igazit, de szükség esetén könnyen le is veheted. A mágneses ékszer szintén népszerű választás, különösen a fiatalabb korosztály körében. Könnyen fel- és levehetők. Ha úgy döntesz, hogy ál testékszert viselsz, lefekvés előtt feltétlenül vedd le. Ezek a kiegészítők nem úgy vannak rögzítve a testhez, mint az igaziak, így elveszítheted őket, vagy akár lenyelheted alvás közben. Győződj meg arról, hogy eltávolítottad őket, mielőtt elaludnál!

Álékszer Kategóriák

Ál Tágítók

A fültágítás nagyon hosszú és néha kellemetlen folyamat. Ha ettől függetlenül szeretnéd kipróbálni a stílust, akkor ál tágító ékszereket viselhetsz. Ez a szuper, orvosi acélból készült kivitel három színben kapható. Ha inkább a természetes anyagokat szereted, akkor ugyanezt a dizájnt fából készítve is megtalálhatod. Ez négy színben kapható. Vannak olyan tágító kúpjaink is, mint ez az akril, orvosi acél részlettel és spirál alakú is, ami hét színben kapható. Ezek azonban nem teljesen álékszerek, mivel egy hagyományos, 1.2mm-es piercinggel kell hogy rendelkezz ahhoz, hogy hordhasd őket.

Clip-on Köldök Ékszer

Egy mű köldök piercing szórakoztató kiegészítője lehet a nyári tengerparti megjelenésednek. Olyan könnyű őket felrakni.

Ál Orr Ékszerek

A ál orr gyűrűk másodpercek alatt rögzíthetők és eltávolíthatók. Alakjuknak köszönhetően a legtöbb orr formához tökéletesen illeszkednek. Hogyha divatosabb szeretnél lenni, válassz egy csillogó dizájnt, vagy egy színesebb, szórakoztató formatervezésű darabot. És azoknak az embereknek, akik tényleg mindenkit meg akarnak győzni, átlátszó, ál orr ékszerünk is van, amelyek a legrealisztikusabbak.

Ál Nyelv Barbell-ek

Az ál nyelv barbell-ek szuperek, hogyha ki akarod próbálni hogy állna egy igazi nyelv ékszer. Ezek az álékszerek általában akrilból készülnek, és szívási erő használatával működik. Többféle színben is megtalálhatod őket. Van olyan dizájnunk is, ami világít a sötétben, ami mókás viselet lehet egy partiban.

Clip-on Mellbimbó Pajzsok

A mellbimbó pajzsok nagyon szexik, és egyre inkább divatva jönnek. Ki tudsz próbálni néhányat a dizájnjaink közül mielőtt kiszúratnád a mellbimbód. Egy álékszer viselete egyáltalán nem fájdalmas, főleg nem annyira mint egy igazi tű átszúrása ezen az igencsak érzékeny testrészen. Az igazi piercing csak a legbátrabbaknak való, de enélkül is lehetsz cool, különösen ha egy olyan szuper álékszert hordasz, mint ez a darab.

Ear Cuff-ok

Az Ear Cuff-ok nagyon divatosak mostanában, és teljesen megértjük miért. Gyönyörűen néznek ki, iszonyú egyszerű őket használni, és sokat hozzá tudnak adni az outfit-edhez. A Bodymod mindenkire gondol. Az álekszerek nagyon széles választéka áll rendelkezésedre; a kígyó mintás dizájntól a tripla ear cuff-okig, minden van nálunk.

Clip-on Septum Karikák

Nagyon sok ember imádja a septum piercingek kinézetét, de nem akar átesni a hosszú gyógyulási folyamaton vagy lehet, hogy más egészségügyi okok, mint például egy deviated septum megakadályozza egy igazi piercing beszerzését. Ebben az esetben, az ál septum karikák a legtökéletesebb megoldást jelentik. A Bodymod-on nagyon sok dizájn van, mindenféle anyagból készült, mint ezek: