Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Álékszerek Álékszerek

Álékszerek

Fedezd fel a divatos és fájdalommentes stílusváltást álpiercingékszereink széles választékával

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Szín
A kő színe
Típus
Biokompatibilitás
Vízállóság
Durée de vie
Brand

1-48/55 termék

Rendezés
 1. Fake karika
  989 Ft
 2. Fake mellbimbó pajzs, törzsi mintával
  1999 Ft
 3. Fake septum piercing lánc díszítéssel
  1999 Ft
 4. Álfültágító orvosi acélból Álfültágító orvosi acélból -25%
  Álfültágító orvosi acélból
  Akciós Ár 997 Ft Lista ár 1329 Ft -25%
 5. Ál fülpiercing Ál fülpiercing -25%
  Ál fülpiercing
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 6. Fülgyűrű köves négyzetdíszítéssel
  3029 Ft
 7. Fülgyűrű csillogó köves levél díszítéssel
  5069 Ft
 8. Fake septum piercing opál kővel, lánc dizájnnal
  4389 Ft
 9. Fake plug kupolás véggel Fake plug kupolás véggel -25%
  Fake plug kupolás véggel
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 10. Fülgyűrű filigrán szivecskékkel
  1669 Ft
 11. Fake Taper Fake Taper -25%
  Fake Taper
  Akciós Ár 997 Ft Lista ár 1329 Ft -25%
 12. Ál fülpiercing golyókkal Ál fülpiercing golyókkal -25%
  Ál fülpiercing golyókkal
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 13. Fake orrpiercing kő szívvel
  3029 Ft
 14. Fülgyűrű filigrán mintával és fekete kövekkel díszítve
  1329 Ft
 15. Fake orr piercing, kő dísszel
  649 Ft
 16. Fülgyűrű filigrán szívdíszítéssel
  989 Ft
 17. Fülgyűrű széles filigrán díszítéssel
  989 Ft
 18. Ál spirál taper
  1329 Ft
 19. Fake plug orvosi acélból Fake plug orvosi acélból -25%
  Fake plug orvosi acélból
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 20. Fülgyűrű kelta szívvel és lánccal
  1329 Ft
 21. Fake septum piercing egyszerű dizájnban
  3709 Ft
 22. Fülgyűrű dupla kereszttel és kövecskékkel
  1999 Ft
 23. Fake plug, választható méretben Fake plug, választható méretben -50%
  Fake plug, választható méretben
  835 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -50%
 24. Fake fülpiercing csillagokkal Fake fülpiercing csillagokkal -25%
  Fake fülpiercing csillagokkal
  Akciós Ár 1762 Ft Lista ár 2349 Ft -25%
 25. Fake plug, több színben Fake plug, több színben Akció
  Fake plug, több színben
  1124 Ft Olcsóbb mint 1499 Ft
 26. Fake plug csillag motívummal Fake plug csillag motívummal -25%
  Fake plug csillag motívummal
  Akciós Ár 997 Ft Lista ár 1329 Ft -25%
 27. Fake plug, gyémánt hatású
  1999 Ft
 28. Szivárványszínű fake plug Szivárványszínű fake plug -25%
  Szivárványszínű fake plug
  Akciós Ár 997 Ft Lista ár 1329 Ft -25%
 29. Fake septum karika három kővel és oldalt gyöngyökkel
  2349 Ft
Oldal
oldalanként

Fake piercingékszerek

Minden piercing elkötelezettséget jelent, és ez az egyik oka annak, hogy ilyen személyes, szilárd kijelentéseket sugároznak. Ám ez egyben azt is jelenti, hogy csak akkor ajánlott megcsináltatni, ha teljesen biztos vagy benne. A klipsz piercingékszerek fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy kipróbáld álmaid megjelenését, mielőtt meghoznád a végső döntést. Vagy ha éppen csak egy kivételes alkalomra szeretnéd viselni a piercingékszert. Nézd meg a fake testékszerek választékát, hogy megtaláld a számodra megfelelő stílust. Különböző elhelyezésekhez és különböző anyagokból, például sárgarézből és sebészeti acélból, készült kiegészítők széles választékát kínáljuk. Bármelyiket is választod, gyors kiszállításunkkal hamar az ajtódban lesznek. Ne habozz tehát, próbáld ki az álpiercingeket - talán megtalálod azt, amiről nem is gondoltad volna, hogy keresed!

A klipsz piercingek használata egyszerűbb, mint a valódi piercingeké. Mindössze annyit kell tenned, hogy az ékszert biztonságosan a testedre csípteted, és kész. Ugyanolyan elegánsan fogsz kinézni, mintha valóban megcsináltattad volna a piercinget. Senki sem fogja észrevenni a különbséget, így ugyanolyan magabiztosságot és stílust élvezhetsz, mint egy valódi piercing esetében. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy felfedezd a testmódosítások világát, és eligazodj benne a saját tempódban, ahelyett, hogy elsietnél egy olyan vállalást, amelyre talán nem vagy teljesen felkészülve, vagy talán nem is neked való.

Hamis PiercingHamis Piercing

A fake piercingek működése az elhelyezéstől és az ékszer típusától függ, amit imitálni kívánnak. A karika esetében akár egy egyszerű rugós megoldás is szóba jöhet, ami biztosítja a megfelelő rögzítést, bárhol is viseled azt: orrban, fülben vagy ajakban. Egy patkó azonban, ami nem teljesen zárt kör, mágnesek által működik, amelyek egymást vonzzák a septumon keresztül. Néhány álpiercingékszer ennél is egyszerűbb, egy szilárd darabból állnak, amelyeket egyszerűen felcsúsztatnak és enyhén a helyükre nyomnak. Mindezeket épp olyan kényelmes levenni, mint egy pillanat alatt feltenni, tökéletesek a spontaneitáshoz.

Néhány fake testékszer nem teljesen hamis. Például a fake plug vagy a fake taper fülcimpaszúrást igényel, de egy tágított fülcimpát imitál. Ezek neked valók, ha már elkötelezted magad egy ilyen piercing mellett, de nem vagy biztos benne, hogy a tágítást is végig kell-e csinálnod. Igaz, hogy egy bizonyos méretig a tágítás visszafordítható, de a piercinglyuk megnagyobbítása, majd összezsugorítása időbe telik, így miért ne játszhatnál el a tágítás kinézetével könnyedén, gondtalanul?

Clip PiercingClip Piercing

Akár új vagy a piercingek terén, akár már rendelkezel néhánnyal, és azon gondolkodsz, hogy újabbakat szerezz be, a felcsíptethető ékszerek ideálisak arra, hogy kísérletezz a hangulatoddal, mielőtt lépnél. Vagy talán egyáltalán nem érzed úgy, hogy a piercingek neked valók, csak szeretnél egy kis emlékezetes csillogást adni egy ruhának, és meglepni a barátaidat - és ki tudja, talán rájössz, hogy jobban illik hozzád, mint gondoltad. Böngéssz kifejező mintáink között még ma, és holnap új önmagaddá válhatsz.

Mű PiercingMű Piercing

Milyen típusai vannak a klipsz/fake piercingeknek?

Majdnem ugyanannyi helyre létezik hamis piercingékszer, mint valódi. A fülhöz egy remekül kinéző és szuper népszerű típus a fülgyűrű, amely szorosan a fülhöz simul. Léteznek még hamis tágítóékszerek is: áltaperek és álplugok. Ezekhez elengedhetetlen, hogy ki legyen szúrva a fülcimpád, de kihagyhatod a tágítás lépését, a hatás teljesen megegyezik az igazival.

A hamis orrékszerek közé tartozik a hamis septum és a hamis orrcimpapiercing. Mivel a piercinglyukak nem látszanak, a fake orrékszerek lenyűgözőek, ráadásul bármikor fel- és lecsúsztathatod őket.

Még egy hamis mellbimbópajzsot is beszerezhetsz.. Finoman illeszkedik a mellbimbóra, és nagyszerűen sugározza ennek a piercingtípusnak a szépségét és merészségét, még így is, hogy te helyezed fel, profi piercer nélkül. Hát nem imádnivaló?

Fake PiercingFake Piercing

Hordhatok álfülbevalókat füllyukasztás után?

Miután új piercinget csináltattál, a fertőzés és az elhúzódó gyógyulási idő elkerülése érdekében alaposan vigyáznod kell rá. Az első néhány hónapban a friss piercing sebre helyezett álékszerek csak irritálnák azt. Ám ezt az időszakot követően hordhatsz klipsz ékszereket, ha előbb megfelelően megtisztítottad.

Kamu PiercingKamu Piercing

Helyükön maradnak a klipszek?

Igen. Amennyiben megfelelően helyezed fel fake testékszeredet, akkor biztonságosan a helyén marad. Úgyhogy ne aggódj, hogy a mesés megjelenésed hirtelen cserbenhagy - ezeket a termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy a hagyományos piercingékszerek alternatívájaként lehessen viselni, pontosan és biztonságosan illeszkedjenek, amíg megfelelően hordod őket.

Biztonságosak a fake piercingek?

Mindaddig, amíg nem vagy allergiás az alapanyagra, a fake piercingékszerek ugyanolyan biztonságosak, mint a valódi piercingékszerek.