100 napos visszatérítés
Szállítás 1399 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10500 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Filtrering
Vásárlási beállítások
Szín
A kő színe
Típus

1-48/113 termék

Oldal
oldalanként
Rendezés
 1. Fake piercing karika
  HUF930
 2. Fülgyűrű kelta szívvel és lánccal
  HUF1210
 3. Akció
  Fake plug, választható méretben
  HUF942 Olcsóbb mint HUF1570
 4. Fülgyűrű filigrán mintával és fekete kövekkel díszítve
  HUF1209
 5. Fake plug orvosi acélból
  HUF1570
 6. Akció
  Ál fülpiercing
  HUF942 Olcsóbb mint HUF1570
 7. Fake plug, gyémánt csiszolású
  HUF1841
 8. Fülgyűrű széles filigrán díszítéssel
  HUF899
 9. Fake nyelv piercing akrilból
  HUF1250
 10. Fake nyelv peircing sötétben világító akrilból
  HUF1250
 11. Fake köldök piercing, s-alakú, köves medállal
  HUF1250
 12. Fake köldök piercing, csillogó köves hosszú medállal
  HUF1250
 13. Fake mellbimbó pajzs, törzsi mintával
  HUF1890
 14. Fülgyűrű tribal mintával és csillogó kő díszítéssel
  HUF1209
 15. Fake mágneses piercing, kővel
  HUF930
 16. Fülgyűrű kővel és filigrán díszítéssel
  HUF1250
 17. Fake orr piercing kő csillaggal
  HUF1570
 18. Fake septum piercing, csipkézett széllel, golyókkal
  HUF2210
 19. Fake septum piercing, szív formájú
  HUF2210
 20. Fake mellbimbó pajzs, szívecskékkel
  HUF1890
 21. Akció
  Ál fül peircing golyókkal
  HUF942 Olcsóbb mint HUF1570
 22. Fake plug szemekkel
  HUF1209
 23. Fülgyűrű kelta szív díszítéssel és francia liliom kereszt medállal
 24. Fülgyűrű francia liliom kereszttel
  HUF899
 25. Fülgyűrű filigrános szív díszítéssel
  HUF899
 26. Fülgyűrű filigrán szivecskékkel
  HUF1519
 27. Fülgyűrű köves négyzet díszítéssel
  HUF2450
 28. Fülgyűrű dupla kereszttel és kövecskékkel
  HUF1850
 29. Fake orr piercing szögletes dizájnnal és kövekkel
  HUF2150
 30. Fake köldök piercing, fordított csepp alakú köves medállal
  HUF930
 31. Fake köldök piercing, spirál alakú, köves medállal

1-48/113 termék

Oldal
oldalanként
Rendezés

Clip-On Ékszerek

A clip-on ékszereket, más néven álékszereket, kifejezetten olyan emberek számára készítették, akik nem elég elkötelezettek (még), vagy egyéb okok miatt nem tudnak valódi piercinget csináltatni. Az ál testékszerek annyira reálisak lehetnek, hogy az idő nagy részében nem is kérdőjelezi meg senki, vagy veszi észre, hogy valódiak-e vagy sem. Ez egy divatos kiegészítő és nagyszerű minden megjelenéshez, valódi elkötelezettség nélkül. Szeretnél piercinget, de még nem állsz készen egy valódira? Az álékszereket Neked találták ki! A weboldalunkon található mindenféle kategória között megtalálhatod ezeket:

Majdnem minden ‘igazi’ piercing imitálható, ami a széles választékunkból is bizonyított.

Hol lehet clip-on ékszereket szerezni?

Népszerűségük miatt sok online üzletben megvásárolható az álékszerek minden fajtája. Javasoljuk azonban, hogy válassz egy ékszer webáruházat, például a Bodymod-ot, egy divatmárka helyett, hogy elkerüld az allergén anyagokból készült ékszerek használatát. Veszélyes lehet a sketchy webhelyekről álékszerek megrendelése is, mivel az ékszerek éles széleket vagy nem biztonságos nyitási/zárási mechanizmusokat tartalmazhatnak. Görgesd át folyamatosan bővülő gyűjteményünket, és fedezd fel a legjobb minőségű darabokat.

A clip-on ékszerek viselése azt jelenti, hogy könnyen megváltoztathatod megjelenésed, anélkül, hogy bármilyen módon meg kellene változtatnod a tested. Emellett az álékszerek biztonságosabbak a terhesség ideje alatt is. Ezeket az ékszereket ugyanúgy hordhatod, mint bármelyik igazit, de szükség esetén könnyen le is veheted. A mágneses ékszer szintén népszerű választás, különösen a fiatalabb korosztály körében. Könnyen fel- és levehetők. Ha úgy döntesz, hogy ál testékszert viselsz, lefekvés előtt feltétlenül vedd le. Ezek a kiegészítők nem úgy vannak rögzítve a testhez, mint az igaziak, így elveszítheted őket, vagy akár lenyelheted alvás közben. Győződj meg arról, hogy eltávolítottad őket, mielőtt elaludnál!

Álékszer Kategóriák

Ál Tágítók

A fültágítás nagyon hosszú és néha kellemetlen folyamat. Ha ettől függetlenül szeretnéd kipróbálni a stílust, akkor ál tágító ékszereket viselhetsz. Ez a szuper, orvosi acélból készült kivitel három színben kapható. Ha inkább a természetes anyagokat szereted, akkor ugyanezt a dizájnt fából készítve is megtalálhatod. Ez négy színben kapható. Vannak olyan tágító kúpjaink is, mint ez az akril, orvosi acél részlettel és spirál alakú is, ami hét színben kapható. Ezek azonban nem teljesen álékszerek, mivel egy hagyományos, 1.2mm-es piercinggel kell hogy rendelkezz ahhoz, hogy hordhasd őket.

Clip-on Köldök Ékszer

Egy mű köldök piercing szórakoztató kiegészítője lehet a nyári tengerparti megjelenésednek. Olyan könnyű őket felrakni. Csak a gyűrűt kell a bőrre rögzíteni a köldök felett, és lesz is egy aranyos köldök karikád cuki medállal. Sok szép stílus található a weboldalon, mint ez a csillogó kövekkel díszített darab.

Ál Orr Ékszerek

A ál orr gyűrűk másodpercek alatt rögzíthetők és eltávolíthatók. Alakjuknak köszönhetően a legtöbb orr formához tökéletesen illeszkednek. Hogyha divatosabb szeretnél lenni, válassz egy csillogó dizájnt, vagy egy színesebb, szórakoztató formatervezésű darabot. És azoknak az embereknek, akik tényleg mindenkit meg akarnak győzni, átlátszó, ál orr ékszerünk is van, amelyek a legrealisztikusabbak.

Ál Nyelv Barbell-ek

Az ál nyelv barbell-ek szuperek, hogyha ki akarod próbálni hogy állna egy igazi nyelv ékszer. Ezek az álékszerek általában akrilból készülnek, és szívási erő használatával működik. Többféle színben is megtalálhatod őket. Van olyan dizájnunk is, ami világít a sötétben, ami mókás viselet lehet egy partiban.

Clip-on Mellbimbó Pajzsok

A mellbimbó pajzsok nagyon szexik, és egyre inkább divatva jönnek. Ki tudsz próbálni néhányat a dizájnjaink közül mielőtt kiszúratnád a mellbimbód. Egy álékszer viselete egyáltalán nem fájdalmas, főleg nem annyira mint egy igazi tű átszúrása ezen az igencsak érzékeny testrészen. Az igazi piercing csak a legbátrabbaknak való, de enélkül is lehetsz cool, különösen ha egy olyan szuper álékszert hordasz, mint ez a darab.

Ear Cuff-ok

Az Ear Cuff-ok nagyon divatosak mostanában, és teljesen megértjük miért. Gyönyörűen néznek ki, iszonyú egyszerű őket használni, és sokat hozzá tudnak adni az outfit-edhez. A Bodymod mindenkire gondol. Az álekszerek nagyon széles választéka áll rendelkezésedre, kígyó mintás dizájntól, a fényes köveken át, a tripla ear cuff-okig, minden van nálunk.

Clip-on Septum Karikák

Nagyon sok ember imádja a septum piercingek kinézetét, de nem akar átesni a hosszú gyógyulási folyamaton vagy lehet, hogy más egészségügyi okok, mint például egy deviated septum megakadályozza egy igazi piercing beszerzését. Ebben az esetben, az ál septum karikák a legtökéletesebb megoldást jelentik. A Bodymod-on nagyon sok dizájn van, mindenféle anyagból készült, mint ezek:

Nagyon sok más clip-on ékszert megtalálhatsz a weboldalunkon.