Bodymod Adventi kalendárium
Nézd meg a nap ajánlatát
Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

18 termékek

Rendezés
  1. Teafaolaj, begyulladt piercingek kezelésére
    2210 Ft
  2. Jojobaolaj
    2759 Ft
oldalanként

Ápolószerek

A piercing elkészítését követően seb alakul ki a testen, a piercing helyétől függően. Ennek a sebnek, mint bármely más sebnek, be kell gyógyulnia. A Bodymod-on található ápolószerekkel megfelelő ápolást tudsz nyújtani piercinged helyes gyógyulásához. Egy tökéletesen begyógyult seb, tökéletesen kivitelezett piercinget eredményez. A továbbiakban a piercingek helyes kezeléséről és ápolásáról olvashatsz.

Mik a legjobb piercing ápoló termékek?

A Bodymod széles skáláját kínálja a piercing ápoló termékeknek. Van tisztító törlőkendők piercingekhez, gélek a rossz szagok ellen és még tetoválás utáni ápoló krémek is. Az egyik legkedveltebb, ügyfél-kedvenc piercing ápolási termékünk a Holey Butt’r krém, amelyet fültágítás során lehet a legjobban alkalmazni. Használhatod a tágítás során, hogy megakadályozd a bőröd kiszáradását, elkerüld az irritációt és hidratáld a fülcimpád. Ezenkívül még van Teafaolaj irritáció ellen Sóoldat piercingekhez, és Piercing Ápoló Spray, ami egy univerzális spray, külsőleg és belsőleg is használható.

Jó tanácsok a megfelelő higiéniáért

Egy új piercing beszerzése után nagyon fontos, hogy a sebet annyira tisztán tartsuk, amennyire csak lehet. Fontos hogy ne babráljuk sokat piercingünket, és hogy senki más se tapogassa azt, hiszen a piercing fogdosása gyorsan fertőzéshez vezethet. Fontos hogy békén hagyjuk új piercingünket az optimális gyógyulás érdekében. Nyelv- és ajak piercingek esetében nagyon fontos a csókolózás elkerülése, legalább 2-3 héten át a behelyezés után.

Hagyd, hogy a tested tegye a dolgát és természetes úton meggyógyítsa a piercingedet. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudod segíteni a gyógyulás folyamatát. Tisztítsd meg a területet 2-3 alkalommal egy nap, piercinghez való Sóoldattal egy tiszta vattakorongot használva. Ha úgy érzed, hogy szükséges, akkor nagyon finoman megmozdíthatod az ékszert a tisztítás során, de mindenképp moss kezet alaposan előtte.

Edzhetsz, de légy óvatos, kerüld el az irritációt. Például, óvd meg a köldök- és mellbimbó piercingedet egy speciális ragtapasszal és hordj légáteresztő ruházatot az edzés során. Hord az eredeti ékszert, míg a piercinged teljesen meg nem gyógyul és kérd meg a pierceredet, hogy cserélje ki az ékszert, ha nem vagy benne biztos hogyan kell helyesen csinálni.

Hogyha úgy döntesz, hogy véglegesen el akarod távolítani az ékszeredet, addig tisztítsd a területet míg a lyuk be nem forr, így elkerülheted hogy baktériumok ragadjanak a sebben, ami a bőr hegesedését okozhatja.

Mindezt észben tartva, szuper élményben lehet részed. Ne felejtsd el, hogy a legtöbb piercing különböző megközelítést igényel az ápolás folyamatát illetőleg. Például száj körüli piercingek vagy septum piercingek különböző módszert fognak igényelni, mint egy fülcimpa piercing. Légy naprakész és kérj professzionális segítséget, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá.