Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Ékszerek köldökpiercinghez Ékszerek köldökpiercinghez

Ékszerek köldökpiercinghez

Fedezd fel stílusos piercingékszereink választékát köldökbe, különböző stílusokban, méretekben és színekben

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Anyag
Szín
A kő színe
Hossz

1-48/205 termék

Rendezés
 1. Stílusos köldök clicker titánból
  4339 Ft
 2. Köldök piercing titánból, kő dísszel
  4049 Ft
 3. Köldökpiercing orvosi acélból, különböző színű kövekkel
  1599 Ft
 4. Ékköves titán clicker köldökbe
  7859 Ft
 5. Köldök peircing elegáns medállal
  3029 Ft
 6. Köldök piercing, fényes gyöngyökkel díszítve
  2689 Ft
 7. Titánium köldök piercing többféle színben
  3709 Ft
 8. Köldökkarika marquise kövekkel
  4029 Ft
 9. Köldökpiercing köves szív dísszel, belső menettel
  4389 Ft
 10. Köldökpiercing orvosi acélból, páva medállal
  2689 Ft
 11. Aranyozott köldök piercing, kő dísszel
  2349 Ft
 12. Köldök piercing akril golyókkal, kő dísszel
  989 Ft
 13. Titán köldökpiercing marquise kövekkel
  7589 Ft
 14. Köldökpiercing karika titánból, belső menettel
  4389 Ft
 15. Köldök piercing fémes hatású golyókkal
  1329 Ft
 16. Köldök piercing orvosi acélból
  989 Ft
 17. Köldökpiercing, három marquise virágos medállal
  5749 Ft
 18. Köldökékszer kövekkel és láncokkal
  4979 Ft
 19. Köldök piercing kismamáknak több színben elérhető kővel
  2349 Ft
 20. Köldökpiercing titánból, belső menettel és kristályokkal
  8469 Ft
 21. Köldök piercing kismamáknak csillogó golyókkal
  649 Ft
 22. Köldök piercing kővel díszített szív medállal
  2999 Ft
 23. Köldök piercing, csillogó köves masnival
  4999 Ft
 24. Köldök piercing, dupla szív medállal és kő dísszel
  3369 Ft
 25. Köldökpiercing virággal
  4389 Ft
 26. Fordított köldökpiercing kővirággal
  4729 Ft
 27. Köldök piercing több színben, szív alakú kővel
  3299 Ft
 28. Köldökpiercing titánból, lapos golyókkal, belső menettel
  4999 Ft
 29. Köldök peircing, 14 karátos aranyból, szív alakú kővel
  47449 Ft
 30. Szegmens karika piercing titánból
  3509 Ft
 31. Köldök piercing csillogó golyókkal
  649 Ft
 32. Köldökpiercing közepén nagy metszett kristállyal
  6089 Ft
 33. Köldök piercing mindkét végén nagy kő díszítéssel
  4389 Ft
 34. Hajlított szárú piercing titánból
  2489 Ft
 35. Köldök piercing 14 karátos aranyból, kerek kővel
  49829 Ft
 36. Köldök piercing titániumból, csillámos golyókkal
  1599 Ft
 37. Köldök piercing, szív alakú kővel
  2349 Ft
 38. Köldökpiercing kismamáknak, sziv alakú kővel
  2349 Ft
 39. Köldökpiercing belső menettel, többféle színű kővel
  3699 Ft
 40. Köldökpiercing belső menettel, négyszögletes kővel
  4389 Ft
 41. Köldökpiercing szalaggal és láncokkal
  4389 Ft
 42. Köldök piercing orvosi acélból, opál kővel
  2689 Ft
 43. Köldök piercing nagy, csillogó kövek virággal
  3369 Ft
 44. Köldök peircing 14 karátos aranyból, három darab csillogó kővel
  64999 Ft
 45. Titánból készült köldökkarika lelógó, lünetta-keretes kövekkel
  7369 Ft
Oldal
oldalanként

Köldökpiercing

A nyár beköszöntével ideje, hogy elővedd a legsugárzóbb hangulatodat, hogy átragyogd a forró napokat és a fényes éjszakákat. Valójában ez az év bármely szakaszában jó tervnek hangzik. Egy köldökpiercing-ékszer fantasztikus kiegészítő arra, hogy szikrázó energiával mutasd meg a személyiségedet. Nézelődj kínálatunkban és fedezd fel a stílusodhoz illő, köldökbe való gyönyörű kincsek sokaságát. Rengeteg dizájn, méret és anyag közül választhatsz, mint például titán, orvosi acél vagy 14k arany. Válaszd ki kedvenceid, és szupergyors szállításunkkal hamarabb eljutnak hozzád, mint azt gondolnád.

A haspiercing vagy köldökpiercing igazán mutatós típus a piercingek világában. Ahogy azt a neve is mutatja, a hasban, vagyis a köldökben helyezkedik el. Pontosabban a piercing a köldök felső peremén megy keresztül, úgy, hogy az ékszer egyik fele a köldök felett helyezkedik el, a másik fele pedig kitölti a köldökárkot. Az ékszer mindkét vége látható, sok dizájn ezt ki is használja, és akár a legegyszerűbb díszekkel is képesek összetettebb megjelenést alkotni.

Köldök PiercingKöldök Piercing

Ez a piercingtípus tökéletes a nyári megjelenéshez. Amint az időjárás engedi, hogy kevesebb ruhadarab legyen rajtad és kivillantsd a hasad, megjelenésed színvonalát emelheted egy kis ragyogó ékszerrel. A díszes has magasabbra emeli a lécet, és így még inkább kitűnhetsz a tömegből.

A lenyűgöző köldök megmutatása nagyszerű módja annak, hogy megünnepeld magabiztosságodat, hogy megmutasd a világnak ki is vagy, vagy hogy ezt a magabiztosságot megerősítsd. Egy teljesen új önmagad leszel, amikor ezeket a szépségeket viseled, amelyek a nyitottság és a rugalmasság megnyilvánulásaivá válnak. Ez akkor is így van, ha a rossz időjárás miatt nincs kint a hasad, hiszen te akkor is tudod milyen jól néz ki, ha stílusod épp rejtve van.

Köldök PcKöldök Pc

Köldökpiercinghez a legelterjedtebb ékszer a köldökkarika. Ezek nem teljesen karikák, inkább hajlított szárak, amelynek végei a piercing két oldalán látszanak. Így automatikusan nagyszerű dupla piercing látszatot kelt az ékszer, hiszen az egyik vége a köldök közepén helyezkedik el, a kisebbik fele pedig a köldök felett, mint egy apró kiegészítő. Tehát a két pont szorosan együtt működik a vizuális hatás érdekében, legyen szó egy kövekkel kirakott vagy egy egyszerűbb dizájnról. Népszerű választás az, amikor két különböző színű kő együtt rezonál. Megannyi színválasztékunkkal egy teljes kollekciót kreálhatsz különböző stílusokból, hogy passzoljanak ruháidhoz, vagy épp a kontraszt erejével dobják fel azokat.

Az úgynevezett fordított köldökkarikával a megszokott dizájn megfordul, és az ékszer nagyobb oldala kerül felülre. Léteznek nagyobb, lógós ékszerek, mint ez a ragyogó kövekkel kirakott darab, amely felülről takarja a köldököt. Van, aki a köldök alatti bőrt szúratja át, ez ok lehet arra, hogy a fő attrakció inkább felül legyen. Mindegy, hogy hova lett szúrva a piercing, cserélheted az ékszer irányát, ha változtatnál stílusodon. Az, hogy a fenti, vagy a lenti részre hívod fel a figyelmet, olyan egyszerű döntés, mégis nagyban befolyásolja az önkifejezést, és szórakoztató dolog játszadozni vele.

Természetesen vannak finomabb opciók is, például egy , ami csak a piercing felső részén látható igazán. Ez az ékszer is épp olyan csodálatos és elragadó, de kicsit csillapít a köldökpiercing figyelemfelhívó jellegén. Csak a te ízléseden múlik, mit választasz.

Koldok PercingKoldok Percing

Ha terhes vagy sem kell elhanyagolnod stílusos köldököd. Nálunk találsz PTFE vagy bioplaszt köldökékszereket is. Ezek extrém rugalmas anyagok, amelyek alkalmazkodnak hasad növekedéséhez. Ünnepeld tested még jobban gyönyörű színekkel , vagy bármivel, ami kimutatja egy leendő anyuka örömét.

Ezekkel az önkifejezési lehetőségekkel a test egy olyan részén, amelyet általában nem vesznek észre, nagymértékben kibővítheted személyiséged megörökítésének módjait. Hozd ki a legtöbbet a köldökpiercingedből a napsütéses évszakban, de ne felejtsd el élvezni nagyszerű, élénk energiáját a többi évszakban sem. Egész évben részedet képezi. Ne várj hát, menj és találd meg új haspiercing stílusodat kiváló minőségű választékunkban.

KoldokpiercingKoldokpiercing

A legeredetibb nyári trendek

Ahogy mondtuk, a haspiercing jól illik a nyári időszakhoz, épp ezért az ehhez illő ékszerek pehelykönnyűek és vízállóak, hogy aktív maradhass a szabadban és akár úszni is mehess velük.

Ahogy mondtuk, a haspiercing jól illik a nyári időszakhoz, épp ezért az ehhez illő ékszerek pehelykönnyűek és vízállóak, hogy aktív maradhass a szabadban és akár úszni is mehess velük. csavart karika, egy , vagy egy törzsi mintázatú macska gyönyörű kék szemekkel. Az egyedi köldökékszerek viselése nagyszerűen megmutatja a világnak, hogy mennyire különleges vagy. Rengeteg a lehetőség, úgyhogy mindenki a számára megfelelő módon követheti a trendeket.

GYIK: Hogyan ápold köldökpiercingedet

Mi a köldökpiercingbe való ékszerek általános mérete?

A köldökpiercingbe való ékszerek szabványos vastagsága 1,6 mm, hosszúsága 10 mm, de mindig figyelj arra, hogy mennyire illeszkednek a te anatómiádhoz. Amennyiben az ékszer túl rövid, akkor nyomást fog gyakorolni a testedre, ami kényelmetlen, és ha a piercing még gyógyulásban van, akkor ez a nyomás meg is hosszabbítja a gyógyulási időt.

Hogyan tisztítsam a köldökékszereket?

Piercingékszeredet tisztítsd mikroszálas, kémiai anyagoktól, alkoholtól mentes kendővel. Gyengéden tisztítsd meg vele az ékszert, ügyelj minden részletre, résre, és arra, hogy a köveket ne mozdítsd el a helyükről. Ékszereink tartósak, de értékes kis darabok végtére is. Ha jól vigyázol rájuk, akkor nagyon-nagyon sokáig kitartanak, és mindig a legjobb formájukat hozzák majd.

Mennyi idő alatt gyógyul be a köldökpiercing?

A köldökpiercing körülbelül 8-12 hónap alatt gyógyul be. Ez nem kevés idő, de a piercing helye egész nap mozgásban van, ami zavarja a gyógyulási folyamatot, ami nem probléma, ha türelmes vagy és megadod új piercingednek a megfelelő törődést.

Köldök Piercing ÉkszerKöldök Piercing Ékszer

Hogyan ápoljam a köldökpiercingemet?

A teljes gyógyulási idő alatt naponta kétszer tisztítsd meg a köldökpiercinget. Ez nagy elköteleződés, de megéri a fertőzések elkerülése érdekében. Tisztítsd egyszer vízzel és gyengéd szappannal, később pedig sóoldattal, amely segít a seb leszárításában. Ne felejts el kezet mosni mielőtt a piercing tisztításához fognál. Ezenkívül ne nyúlj a piercinghez. Ha a gyógyulásban lévő piercinget fogdosod, azzal fertőzést vagy általános irritációt okozhatsz.

Miután haspiercinged teljesen begyógyult, mindig viselj benne ékszert. Ez szinte minden piercingtípusra igaz. Végül is ezek rendellenes lyukak, a test igyekszik bezárni őket. Még akkor is tarts benne ékszert, ha nem mutogatod a köldököd folyamatosan, hogy ne forrjon be a piercing.

Melyik a legjobb ékszer köldökpiercingbe?

Általában titán ékszert ajánlunk új piercingekbe, hiszen a titán nikkelmentes és gyengéd az érzékeny bőrrel. A későbbiekben kedved szerint válthatsz például orvosi acélra vagy 14k aranyra. Ha terhes vagy, válassz szuper rugalmas PTFE vagy bioplaszt piercingékszert. Ezek az anyagok alkalmazkodnak a folyamatos változáshoz, amelyen tested keresztül megy, ezért bátran élvezheted piercingedet a terhességed során.