Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Izotóniás sóoldat

Raktáron

Az izotóniás sóoldat azoknak való, akik vigyázni szeretnének új piercingükre. Az izotóniás sóoldat segít a gyógyulásban és egyáltalán nem ártalmas a testre.

Az izotóniás sóoldatot sok féle kiszerelésben lehet kapni, de ez az egyik legpraktikusabb a piacon, el is mondjuk hogy miért.

A Blue Wave™ a Tattoo Goo-tól egy fantasztikus flakonban van. Az átlagos palackokkal szemben, ahol az oldatot bele kell önteni egy másik tartóba amikor használni szeretnéd,  a Blue Wave™-nek van egy praktikus spray-funkciója.

A Blue Wave™ izotóniás sóoldattal az oldatot egyenesen rápermetezheted a tisztítani kívánt felületre. Ezért a tartóban lévő oldatba nem jutnak bele baktériumok vagy bármi más. Ráadásul a spray-funkcióval nagyon gazdaságos is ennek a sóoldatnak a használata.

Az oldat teljesen steril, és tökéletes arányban kevert. Így nem kell tovább kísérletezned a tökéletes arányokkal, és nem kell minden nap új oldatot keverned. Az egyetlen amire figyelned kell, hogy ne kerüljön a szemedbe.

A flakon mérete 11.7 x 4.4 x 3 cm, és 59 ml steril sóoldatot tartalmaz.

Hogyan használd a sóoldatot?

Az izotóniás sóoldatot mindig egy másik tisztítószerrel együtt szokták használni. Amikor új a peircing, akkor általában napi kétszer kell megtisztítani, például reggel és este, továbbá fontos a megfelelő higiénia rendszeres fürdéssel való fenntartása.

Napi egyszer meg kell tisztítani piercingedet egy Ph-semleges szappannal, vagy egy enyhe klórhexidinnel és izotóniás sóoldattal. 

A szappan vagy a klórhexidin elpusztítja a baktériumokat, így a tested a gyógyulásra tud öszpontosítani. Az izotóniás sóoldatot mindig tisztítás után kell használni, mivel az segít felgyorsítani a gyógyulást. Az izotóniás sóoldat könnyebbé teszi a testnek a gyógyulást, így felgyorsítva a gyógyulási időt, és lecsökkentve a sebhelyek kialakulását.

Az izotóniás sóoldatot reggel is és este is kell használni, amíg a szappant vagy a klórhexidint általában csak naponta egyszer.

Ne felejtsd, hogy soha ne vedd ki piercing ékszeredet, amikor tisztítod piercingedet. A piercing ékszer folyamatosan a tesben kell hogy legyen a gyógyulási időszak alatt. 

Milyen piercingekhez használj izotóniás sóoldatot?

Az izotóniás sóoldatot szinte minden piercinghez lehet használni. Ez a legnépszerűbb piercingekre is igaz, mint pl.:

  • Köldökpiercing
  • Mellpiercing
  • Fülpiercingek
  • Dermal anchor
  • Szemöldök piercing
  • Orrpiercing
  • Intim piercing
  • Ajakpiercing

és tovább sorolhatnánk.

Szóval ha belefáradtál abba, hogy magadnak keverd ki az izotóniás sóoldatot, vagy csak gyorsan szükséged van valamire, akkor rendeld meg izotóniás sóoldatunkat.

Részletek
NévIzotóniás sóoldat
SKUCare-Saline
TípusÁpolószer
Tartalom59 ml.
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Izotóniás sóoldat
Értékelésed:
Izotóniás sóoldat

*14k aranyra nem vonatkozik.