Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Ékszerek industrial-piercinghez Ékszerek industrial-piercinghez

Ékszerek industrial-piercinghez

Fedezd fel az industrial-piercingékszerek széles választékát: változatos formák, színek, méretek és stílusok

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Szín
A kő színe
Hossz
Biokompatibilitás
Vízállóság
Durée de vie
Brand

24 termékek

Rendezés
 1. Barbell piercing golyó végekkel Barbell piercing golyó végekkel -25%
  Barbell piercing golyó végekkel
  742 Ft Olcsóbb mint 989 Ft -25%
 2. Industrial barbell levelekkel
  3369 Ft
 3. Industrial piercing, nyíl formájú
  2349 Ft
 4. Industrial piercing, homokfúvott golyóval Industrial piercing, homokfúvott golyóval -50%
  Industrial piercing, homokfúvott golyóval
  1515 Ft Olcsóbb mint 3029 Ft -50%
 5. Industrial piercing átlátszó kővel
  3699 Ft
 6. Industrial piercing kősorral
  4729 Ft
 7. Industrial barbell csavart kötél dizájnnal Industrial barbell csavart kötél dizájnnal -25%
  Industrial barbell csavart kötél dizájnnal
  997 Ft Olcsóbb mint 1329 Ft -25%
 8. Industrial piercing, 3 darab csillaggal
  1329 Ft
 9. Industrial piercing, kulcs dizájnnal
  1669 Ft
 10. Industrial piercing, csavar dizájnnal
  1329 Ft
 11. Industrial piercing hullámos szárral Industrial piercing hullámos szárral -25%
  Industrial piercing hullámos szárral
  1252 Ft Olcsóbb mint 1669 Ft -25%
 12. Industrial piercing metálfényű akril golyókkal
  989 Ft
 13. Industrial barbell végtelen jellel
  3699 Ft
 14. Industrial barbell 3 csillogó kővel, belső menettel
  5399 Ft
 15. Industrial piercing, csillogó köves fával díszítve
  3699 Ft
 16. Barbell piercing tüske végekkel Barbell piercing tüske végekkel -25%
  Barbell piercing tüske végekkel
  742 Ft Olcsóbb mint 989 Ft -25%
 17. Industrial piercing angyalszárnyakkal
  1329 Ft
 18. Industrial piercing, tüske végekkel, polip csáppal
  3369 Ft
 19. Industrial piercing felirattal
  1669 Ft
 20. Industrial piercing kereszttel
  1329 Ft
oldalanként

Industrial Piercing

Ki tud nemet mondani egy magabiztosságot sugárzó kettő az egyben piercingre? Az industrial fülpiercing annyira erőteljes, hogy nem lehet csak úgy elmenni mellette. Feltűnő és lenyűgöző a maga módján. Varázsold az industrialodat még feltűnőbbé nagyszerű dizájnjainkkal. Válassz kiváló minőségű industrial piercingékszer-gyűjteményünkből: különböző méretek, színek és alapanyagok, mint például az orvosi acél vagy az akril. Fedezd fel kedvenceidet még ma!

Az industrial piercing igazán egyedi, hiszen két helix piercingből áll, amiket egy hosszú szár köt össze. A helix a fül felső pereme, ami igazán figyelemfelkeltő, ha gyönyörű ékszerekkel van kirakva. Az industrial egy egyedi kiegészítő, amely tiszteletet követel és amellyel kifejezheted önmagad. Miley Cyrus egyik mesés fülpiercingje is egy industrial, ami igazán kiemelkedik többi fülkiegészítője közül.

Industrial PIercingIndustrial PIercing

Egy industrial piercing kétségtelenül megmutatja, hogy bátran kiállsz önmagadért. Ha nagyszerű módot keresel arra, hogy bizonyítsd megingathatatlan nézeteidet, az industrial tökéletes. Nem csak önmagában teremt szilárd képet ez a piercingtípus, de a megfelelő ékszerdizájn még jobban feldobhatja és formálhatja stílusod. A legegyszerűbb industrial ékszer az egyenes barbell, amely egy nagyon népszerű, elegáns választás. De tetszhet valami kicsit élénkebb is, például a szívdobogás áramló formája, vagy bármilyen ötletes kis dizájn az egyenes száron, például egy menő nyíl minta. Ne feledd, hogy különböző színeket is választhatsz, ami teljesen megváltoztatja még a legegyszerűbb ékszerek megjelenését is.

Industrial FülbevalóIndustrial Fülbevaló

Az industrial fülbevalók természetüknél fogva nem mindennapiak, de bármikor kombinálhatsz több fülpiercinget is, hogy valami olyat alkoss, ami teljesen a te ízlésednek megfelelő. Az industrial piercingben az a nagyszerű, hogy már önmagában is dupla piercing, és ez még könnyebbé teszi egy hármas kompozíció összeállítását. Talán egy kis, aranyos fülbevaló tökéletes kiegészítője lehet a merész industrialodnak, akár a fülcimpában, a tragusban, vagy akár magában a helixben, közvetlenül a barbell mellett. Ha több szemet gyönyörködtető darabot raksz össze, akkor igazán kibontakozhat a kreativitásod, ráadásul az industrial olyan egyedi piercingtípus, ami szinte bármivel jól működik. Játssz és fejezd ki önmagad!

Nézz körbe industrial piercingékszer-kollekciónkban és találj rengeteg nagyszerű kincset új énedhez. Igazán gyors szállításunknak köszönhetően pillanatok alatt viselheted is őket.

Industrial Piercing RendelésIndustrial Piercing Rendelés

Mekkora az industrial piercing lyuk?

Az industrial barbell szabványos vastagsága 1,6 mm. A szár hosszúsága a fül formájától és a pontos elhelyezkedéstől is függ.

Miért gyógyul nehezen az industrial piercing?

Az industrial piercing gyógyulási ideje 6-12 hónap. Ezt a piercinget a fül porcos részébe szúrják, ezért gyógyul lassabban, mint a fülcimpa. Továbbá, az industrial két külön piercingből áll, épp ezért a fertőzésre is dupla az esély. Légy extra figyelmes és mindkét sebet rendszeresen ápold.

Piercing IndustrialPiercing Industrial

Hogyan tisztítsam az industrial piercingem?

Mint bármely másik piercinget, ajánljuk, hogy a teljes gyógyulási idő alatt naponta kétszer tisztítsd az industrial piercinget. Egyszer vízzel és gyengéd szappannal, egyszer pedig sóoldattal. A só segít leszárítani a sebeket, így segíti a gyógyulási folyamatot.

Mindig moss kezet a piercinged ápolása előtt, az irritáció és a gyulladás megelőzése érdekében pedig máskor ne fogdosd a piercinget. A nem megfelelő ápolás meghosszabbítja a gyógyulási időt, ezért légy óvatos, főleg, hogy két gyógyulásban lévő piercingre kell figyelned.

Hogyan cseréljem az ékszert az industrial piercingemben?

Az industrial piercingben ugyanúgy kell cserélni a barbellt, mint bármely másik piercingben. Kezd a kézmosással. Utána tekerd le a golyót és húzd ki a szárat mielőtt behelyeznéd az új ékszert. Néhány barbell belső menetes, ami azt jelenti, hogy nem okoz szövetkárosodást miközben kihúzod és behelyezed a piercingbe. Fontos, hogy tisztában legyél az ékszer zártípusával mielőtt hordanád, mind a piercing lyukak, mind saját magad érdekedben.

A gyógyulási idő alatt ne cseréld az ékszert, mert azzal lehetőséget adsz a gyulladásnak és a lyuk is összeforrhat. Csak akkor cseréld, ha az industrial mindkét része teljesen begyógyult. Ezenkívül fontos, hogy sose hagyd piercingjeidet ékszer nélkül, még a gyógyulási idő után se, mert még azután is összenőhetnek valamennyire.

Fül Piercing IndustrialFül Piercing Industrial