Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL

Fültágítás

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Anyag

1-48/146 termék

Rendezés
 1. Végtelen karika, kapoccsal
  2530 Ft
 2. Szilikon tunnel több színben
  989 Ft
 3. Tunnel orvosi acélból, csavarmenettel
  1999 Ft
 4. Taper, buffalo stílusban, 2 darab o-karikával
  1570 Ft
 5. Taper fültágításhoz, választható színben
  999 Ft
 6. Tunnel orvosi acélból, o-karikával
  1250 Ft
 7. Tunnel, matt fekete színben
  2689 Ft
 8. Buffallo taper akrilból
  1250 Ft
 9. Ultra vékony tunnel szilikonból
  989 Ft
 10. Plug frissen tágított fülhöz
  1999 Ft
 11. Plug akrilból, többféle színben
  930 Ft
 12. Plug csavarmenettel és kő dísszel
  2210 Ft
 13. Akril taper szett
  3999 Ft
 14. Plug lótusz és abalone kagyló díszítéssel
  3369 Ft
 15. Tunnel, kétszínű, menetes
  3369 Ft
 16. Nagy golyózáras karika
  1250 Ft
 17. Nagyméretű patkó
  930 Ft
 18. Tunnel, arany bevonattal és kő díszítéssel
  1999 Ft
 19. Taper orvosi acélból
  1570 Ft
 20. Spiral taper orvosi acélból
  3369 Ft
 21. Tunnel jerikói rózsa díszítéssel, antikolt hatású
  3369 Ft
 22. Plug, kupolás, fekete achátból
  3029 Ft
 23. Plug rózsakvarcból, o-karikával
  3029 Ft
 24. Tunnel orvosi acélból, többféle színben
  1250 Ft
 25. Tunnel, csillogó kő díszítéssel
  2349 Ft
 26. Plug orvosi acélból
  1999 Ft
 27. Plug, kő díszítéssel
  3029 Ft
 28. Nagyméretű végtelen karika
  2689 Ft
 29. Nyereg alakú tágító
  3369 Ft
 30. Nyereg tágító fekete kristállyal
  4729 Ft
 31. Tunnel filigrán holddal és zöld kövekkel
  4389 Ft
 32. Plug akrilból, három koponyával
  1999 Ft
 33. Karika huzalrögzítéssel
  989 Ft
 34. Tunnel akrilból, belső oldalán zöld pöttyös mintával
  2349 Ft
 35. Tunnel kígyófából
  2689 Ft
 36. Tunnel többféle színben, kő díszítéssel
  1999 Ft
 37. Tunnel akrilból, belső oldalán színes kagylódarabokkal díszítve
  2349 Ft
 38. Spirál taper, többféle színben
  930 Ft
 39. Nagyméretű golyózáras karika, kipattintható golyóval
  2850 Ft
 40. Tunnel, sötét rózsafából
  2210 Ft
 41. Plug, tigrisszem ásványból
  3029 Ft
 42. Fekete tunnel organikus fából, virág mintával
  3369 Ft
 43. Titán golyózáras karika menettel, nagy méretben
  3369 Ft
 44. C-alakú akril taper abalon intarziával és o-karikákkal
  5749 Ft
 45. -3 mm.
  5749 Ft
Oldal
oldalanként

Fültágítás

A tágítópiercing az egyéniség jele és erős jelenlétet biztosít minden alkalommal. Ez a piercingtípus az utca túloldaláról is felismerhető ahogyan az önkifejezést sugározza a környezet felé. Szeretnénk a kedvenc tágítópiercing webáruházad lenni, ezért kollekciónkban többféle stílus és anyag, többek között fa és szaru is megtalálható a legnépszerűbb méretekben. Böngéssz a plugok, tunnelek, taperek és lógók között. Gyors kiszállításunknak köszönhetően pillanatok alatt elhozzuk neked a választott termékeket, hogy mindenkire felejthetetlen benyomást tehess.

Egy fültágító piercing azt jelenti, hogy a fülpiercing kis lyukát úgy tágítják, hogy fokozatosan nagyobb ékszert helyeznek bele. Az, hogy mekkorára nőhet a tágított piercinged, a fülcimpád méretétől, a piercing pontos elhelyezésétől, valamint attól függ, hogy milyen gyorsan haladsz a tágítási folyamattal. Ha túl gyorsan haladsz vele, a bőr felszakadhat, és a keletkező heg korlátozhatja, hogy meddig nyújthatod tovább a bőrt.

Akár kezdheted egy 6 mm-es lyuk szúrásával is, ami már fültágítónak számít. Nagyobb piercinglyukat azonban csak fokozatosan tudsz elérni, egyre nagyobb és nagyobb tágítóékszereket viselve. A tágítás folyamata igazi bizonyítéka a test változásra való képességének és érzelmi szinten az emberi alkalmazkodóképességnek. A tágításod azt mutatja, hogy nem félsz a változástól. Ami nem öl meg, az megerősít, nem igaz?

FültágításFültágítás

A tágítópiercing még merészebb divatnyilatkozat, mint a legtöbb piercingtípus, hiszen az önkifejezés iránti teljes elkötelezettséget mutatja. Nagyon szoros kapcsolatba kerülsz általa önmagaddal, a személyiségeddel és a testeddel. A bőröd rugalmasságától függően dönthetsz úgy, hogy a tágított piercinget visszazsugorítod, amíg az nem túl nagy. Egyéni döntés, de ha csak kipróbálnád ezt a kinézetet, akkor azt javasoljuk, hogy ne tágítsd 4 mm-nél nagyobbra a piercingedet.

A legkedveltebb tágítóékszer a plug, egy vastag korong, amely kitölti a kitágított piercinglyukat. A plugok általában kör alakúak és a bennük rejlő szilárdság és súly érzetétére támaszkodnak (még akkor, ha az ékszer valójában nagyon könnyű). A plug nagyszerűen jeleníti meg a hajthatatlan személyiséged: kiállsz magadért és másokért. Akár kezdheted egy álfültágítóval, hogy megnézd, neked való-e, mielőtt elindulnál a füled tényleges tágításának útján.

Fültágító SzettFültágító Szett

Egy másik nagyszerű ékszertípus az alagút, vagyis a tunnel, ami olyan, mint egy plug, ám ez csak egy üreges keret, nem pedig egy tömör forma. Ezek lehetnek különböző formájúak, például a könnycsepp egy népszerű dizájn. Mind a plugok, mind az alagutak kihangsúlyozzák a fülpiercinged méretét, ám mivel az alagút csak egy körvonal, az emberek egyenesen átnézhetnek a tényleges piercinglyukon. A plugokhoz hasonlóan az alagút dizájnok is általában egyszerűek és kétdimenziósak, de néhányat gyönyörű medálok díszítenek, amelyekkel a tágítás és a hétköznapi fülbevaló megjelenésének érdekes keverékét sugallják.

A háromdimenziósabb taper olyan ékszertípus, amelyet a piercinglyukon keresztül helyeznek el, és mindkét oldalon kilóg, mint egy normális fülbevaló, ám sokkal nagyobb. A kúpos forma miatt ez remekül alkalmas arra, hogy a piercing méretét apránként növeljük a kúpos fülbevaló fokozatosan vastagabb szakaszon való viselésével. De ügyelj arra, hogy kis lépésekben haladj, különben a bőr elszakadhat, különösen, ha a lyuk kicsi. Ha már elértél egy nagyobb méretet, a nehéz ékszerek súlya elég ahhoz, hogy az magától tovább táguljon.

Fültágító RendelésFültágító Rendelés

A taper fantasztikusan néz ki akkor is, ha egyszerűen a dizájn miatt viselik. Három tuti tipp ha a taper stílusról van szó: az egyenes vagy klasszikus, a spirál és a C-alakú taper. Mivel nagyobbak, mint a legtöbb fülékszer, hamar magukra vonzzák a tekintetet, de mindegyiknek megvan a sajátos hangulata. Válaszd ki az ízlésednek megfelelő formát és színt, és természetesen a tágított piercingedhez illő méretet.

Végezetül pedig az úgynevezett lógók és súlyok vegyes kategóriája, amelyek a fenti típusokat sokféle kreatív módon ötvözik. Vess egy pillantást például erre a káprázatos kulcslyuk formájú lógóra. Ahogy a neve is mutatja, ezek a formák nem zártak, ami azt jelenti, hogy olyan, mintha a tágított piercinglyukból lógnának, ám biztonságosan ülnek a helyükön.

FültágítóFültágító

A lógókkal ellentétben, amelyek pusztán a divatot szolgálják, a súlyok nehéz ékszerek, amelyek arra valók, hogy a piercinget lefelé nyújtsák egy másféle megjelenés érdekében. Ilyen lehet egy extra nagy patkó. Akár lógó ékszert hordasz, akár maga a piercinged hosszúkás alakú, ezek az megoldások a függőleges elrendezés mentén lefelé haladva a szemnek súlyt és erőt közvetítenek. Ez a tökéletes stílus számodra, ha igazán fel akarod hívni magadra a figyelmet.

A fültágító piercingékszerek sokfélesége elég nagy ahhoz, hogy különböző stílust és személyiséget felöleljen. Nézz szét kínálatunkban, és hamar találsz majd valamit, ami megszólít vagy meglep. Játszadozz, próbálj ki valami újat és légy önmagad.

Fültágító CsigaFültágító Csiga

Hogyan tágíthatom piercingemet?

A tágított piercing úgy készül, hogy a meglévő fülcimpapiercinget megnagyobbítják fokozatosan egyre nagyobb méretű ékszerek viselésével. A fül magától alkalmazkodik, mielőtt a következő méretre tágulna. Ezt addig folytasd, amíg el nem éred a kívánt méretet.

Hasznosak erre a taperek, mivel formájuknak köszönhetően gyakorlatilag egyszerre különböző méretűek, így attól függően, hogy hogyan viseled őket, több vagy kevesebb helyet foglalnak el a piercinglyukban. Így nem kell minden alkalommal új ékszert vásárolnod, amikor eggyel nagyobb méretre váltanál. Még jobb, ha vásárolsz egy taperszettet, így máris rendelkezel mindennel, amire szükséged van ahhoz, hogy eljuss álmaid megjelenéséhez.

Meddig fáj a tágított piercing?

Mivel a tágított piercingek a hagyományos fülcimpapiercingek továbbfejlesztése, osztoznak a fülcimpa lágyságán, ami viszonylag egyszerűvé teszi a módosítás folyamatát. Ha helyesen végezzük, a piercing tágítása nem jár fájdalommal vagy gyógyulási folyamattal.

Ennek ellenére a terület feszesnek és talán fájdalmasnak is fog tűnni a teljes tágítási folyamat során. Ám ha valóban fáj, akkor lehet, hogy kicsit túl türelmetlen voltál, és azelőtt növelted az ékszer méretét, mielőtt a tested teljesen hozzászokott volna a jelenlegihez. Fontos, hogy ne kapkodj, és hallgass a testedre.

Milyen ékszert viselhetek a tágított piercingben?

A fa vagy a csont lehetővé teszi, hogy a bőr lélegezzen, ami különösen jó a tágításnál, mivel az ékszer által fedett terület nagyobb, mint más piercingtípusoknál. Emellett a könnyű fémek, mint az orvosi acél vagy a titán, alkalmasabbak, mint a nehezebb anyagok, például az arany.

Új piercingekhez azonban nem ajánljuk a fát vagy a csontot, mert ezek felszívják a gyógyuló sebből származó folyadékokat. A titán mindig jó választás új piercingekhez, mivel kíméletes az érzékeny bőrhöz.