• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

3 Item(s)

oldalanként

3 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Szilikon tunnelek

A szilkonból készült tunnelek, a tunnelek egyik legnépszerűbb fajtája. A szilikon anyag arról ismert, hogy nagyon puha és rugalmas, ami nagyon jó élményt eredményez, amikor először helyezel be egy tunnelt, vagy amikor ki kell venned a tunneledet. A szilikon tunnelek széleit könnyen el lehet hajlítani, ami egyszerűvé és fájdalommentessé teszi a tunnel felhelyezését és eltávolítását.

Szeretnél többet megtudni a szilikon tunnelekről, arról hogy miért népszerűek, és hogy miben különböznek a többi anyagból készült tunneltől? Akkor olvass tovább.

Miért olyan jók a szilikon tunnelek?

A szilikon egy fantasztikus anyag, amivel gyerekjáték a tunnel használata. A szilikon nagyon puha és rugalmas, használatával problémamentesen tudod behelyezni és eltávolítani tunneledet. Ha például fémből készült tunnelt használsz, akkor nehéznek bizonyulhat a tunnel megfelő felhelyezése. Ezen felül nagyon ritka a szilikonra való allergiás reakció. Szóval a szilion tökéletes ha tunnelekről van szó.

A BodyMod.hu-n óriás szilikon tunnel választékkal állunk rendelkezésedre

A BodyMod.hu-n rengeteg szilikonból készült tunnel közül választhatsz. Mindenki találhat valami izlésének megfelelőt. Szilikon tunneleinket rengeteg színben megvásárolhatod. Nem titok, hogy a BodyMod.hu-nál kedveljük a kirívó színeket, ezért nagyon sok van ezekből webshoppunkban. Ezen felül rengeteg mintás szilikon tunnellel is tudunk szolgálni számodra. Például van olyan tunnelünk, amelynek közepén egy szív forma van. Nézd meg kínálatunkat és inspirálódj.

Miben különböznek a szilikon tunnelek a többi tunneltől? 

A szilikon tunnelek anyagukban nagyon eltérnek a többi tunneltől. A szilikon tunnelek nagyon puhák, amely teljesen megkülönbözteti őket a többi tunneltől, melyek anyaga kemény. Ezért sokkal fájdalommentesebb egy szilikon tunnel felhelyezése, mint például egy fém- vagy egy fa tunnelé. Továbbá, a szilikonból anyagból készült tunnellel való alvás sokkal kényelmesebb, hiszen a szilikon, puhaságától fogva, alkalmazkodik környezetéhez. Ezért természetes, hogy alvásnál kevesebb kényelmetlenséget tapasztalunk szilikon tunnel használatánál.

Amit érdemes tudni a szilikon tunnelekről

Ha nem rég csináltattad fültágítódat, akkor ne használj szilikon tunnelt, amíg sebed 100%-osan be nem gyógyult. A bőröd nem tud a szilikonon keresztül lélegezni, ezért azt javasoljuk akril- vagy orvosi acél tunnellel kezdj.

Fontos, hogy rendszeresen tisztítsd fültágítódat, hogy ne gyulladjon be fülcimpád. A szilikon tisztítása nagyon egyszerű, ezért nyugodtan kiveheted szilikon tunneledet és megmoshatod vízzel és tisztítószerrel.