NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Plug akrilból, többféle színben

Raktáron

Ennek a tágítónak az egyszerűség az előnye, úgy gondoljuk, hogy ennél letisztultabb már nem is lehetne. Nincs hozzá O-gyűrű, nem menetes és más zárszerkezettel sem rendelkezik: ez az akrilból készült tágító a dupla peremes kivitelének köszönhetően biztosan nem fog kicsúszni a füledből.

Az akril nem tartalmaz nikkelt, ha allergiás vagy a nikkelre, az ilyen típusú ékszereket akkor is viselheted. Az akril egyetlen hátránya, hogy a bőr nem kap alatta levegőt, és ha nem szellőzteted rendszeresen, az kellemetlen szagok kialakulásához vezethet. A kellemetlen szagok eltávolítására és kialakulásuk megelőzésére használd a Smelly Gelly-t.

A fehér és a fekete modell rendkívül sokoldalú, minden alkalomra ideális: állásinterjún, házassági évfordulós ünnepségen és temetésen is viselheted. nyugodtabb környezetben színes, például rózsaszín vagy zöld ékszert is hordhatsz. A szín nem is annyira fontos, biztos lehetsz benne, hogy mindegyik változat jól fog állni.

Ennek a nyereg tágítónak a két vége szélesebb, mint a közepe, és nincsenek éles szélei. Tökéletesen megtervezett és kivitelezett ékszer.

3 és 25 mm közötti méretekben kapható, az elérhető színeket a képen is láthatod. Ha nem csak egy szín tetszik, vásárolj belőle többet, hiszen az ára most verhetetlen.

Részletek
NévPlug akrilból, többféle színben
SKUPlug-91
TípusPlug
AnyagAkril
MélységVáltozó
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Plug akrilból, többféle színben
Értékelésed:
Plug akrilból, többféle színben