Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Fültágító Taperek Fültágító Taperek

Fültágító Taperek

Mutsad meg egyéniséged és emeld stílusod új szintre lenyűgöző fültágító piercingékszereinkkel

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Anyag
Szín
Tágító átmérője

32 termékek

Rendezés
 1. Taper, buffalo stílusban, 2 darab o-karikával
  1570 Ft
 2. Taper fültágításhoz, választható színben
  999 Ft
 3. Buffallo taper akrilból
  1250 Ft
 4. Akril taper szett
  3999 Ft
 5. Taper orvosi acélból
  1570 Ft
 6. Spiral taper orvosi acélból
  3369 Ft
 7. Spirál taper, többféle színben
  930 Ft
 8. C-alakú akril taper abalon intarziával és o-karikákkal
  5749 Ft
 9. -3 mm.
  5749 Ft
 10. -10 mm.
  5749 Ft
 11. Taper szett tartóban
  12800 Ft
 12. Taper titán bevonattal, több méretben
  1999 Ft
 13. Taper fekete alapon fehér díszítéssel és dupla o-karikával
  610 Ft
oldalanként

Fültágító Taperek

A tágítóékszerek, a taperek vagy kúpok egy külön világot alkotnak. Jól néznek ki, és csak a kinézetük miatt is viselhetők, ám funkcionális céljuk is van: segítenek tágítani a piercinget. A taperek sokféle színben és formában kaphatók, úgyhogy böngéssz bátran kollekciónkban, hogy megtaláld azt (vagy azt a szettet), amely leginkább neked való. Imádni fogod, ahogy ezek a szépségek mutatnak, és ahogyan lehetővé teszik a fülpiercing fokozatos nyújtását, tágítását. Válaszd ki kedvenceidet még ma, hamar kézhez kaphatod őket és elkezdheted a tágító-kalandot.

A fülek nyújtására, tágítására szolgáló taperek jellemzője, hogy kúp alakúak, keskeny végük egy vastagabban végződik. Ezáltal felhasználóbarát megoldást jelentenek a piercing megnagyobbítására. A piercing méretétől kicsit vastagabb taper viselésével a piercing nagyobbodhat, ahogy a bőr idővel megnyúlik és alkalmazkodik. Miután elérted a következő méretet, nagyobb taperre válthatsz, és tetszés szerint folytathatod a nyújtást, ameddig csak szeretnéd.

FültágítóFültágító

Fontos, hogy ne kapkodd el a tágítási folyamatot! Adj időt a testednek, hogy megfelelően alkalmazkodjon az új piercingmérethez, mielőtt tovább lépnél. Nem szabad túl nagyot ugrani egyszerre. Kis lépésekben növeld a tágítást, adj neki időt, mielőtt méretet váltanál. Ezért, a piercing méretétől és attól függően, hogy mennyire szeretnéd tágítani, nem biztos, hogy egyetlen taperrel eljutsz a célig. Vedd fontolóra egy taper szett vásárlását, amely több, különböző méretű taperekkel segít haladni a tágítás útján. Az egyszeri vásárlás jó befektetés az egyenként megvásárolt taperekhez képest. A szettben mindent megtalálsz, amire szükséged van.

Spiral TaperSpiral Taper

Bármilyen fantasztikusak a tágításban, fültapereink megfelelnek a divat igényeinek is. Sokféle alapanyagú taper közül választhatsz, amelyek mindegyike fantasztikusan néz ki. Kedvelt választás a spirál, amelynek kavargó stílusa biztosan megragadja a tekintetet. Íme egy funky spirál orvosi acélból, amelynek ívein hipnotikusan játszik a fény. Egy másik klassz dizájn a C-alakú taper, amely szimmetrikus kialakítású, két hegyes végével és a legvastagabb részével a közepén. Ne feledkezzünk meg a klasszikus, egyenes kialakítású kúpékszerről, ami éppoly időtálló, mint amilyen praktikus. Próbálj ki egy titán bevonatút a kifinomult stílusért.

Mire vársz még? Fedezd fel új, kúp alakú kincseidet, és élvezd a funkció és a forma kettős erejét.

Body TaperBody Taper

GYIK

Hogyan használjam a tapereket a piercingem tágításához?

Először is, csak egy teljesen begyógyult piercinget próbálj tágítani.

A taper behelyezése előtt érdemes meleg vízzel megmosni, fellazítani a piercing bőrét. Ne felejts el először kezet mosni. Következő lépésként kenjük be a tapert egy kis jojoba olajjal, és helyezzük be a piercingbe. Amint ellenállást kezdesz érezni, a taper elérte azt a pontot, ahol a mérete kicsivel nagyobb a piercingnél. A nyomás hatására bőröd alkalmazkodni kezd a lyuk méretének növelésével.

Addig viseld így, amíg a fülcimpád hozzászokik a tágításhoz, utána tovább léphetsz a következő méretre. Növekvő vastagságú taperek viselésével lassan kitágul a piercing. A kulcsszó a lassan. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ez egy hosszadalmas folyamat, illetve a türelmet és a testre való odafigyelést, amit ez igényel. Biztosan érzékenynek fogod érezni a piercinget, de a folyamatnak nem szabad fájnia, tehát ha mégis, az azt jelenti, hogy túl gyorsan váltottál méretet, mielőtt a tested készen állt volna.

Milyen méretű taperrel kezdjek?

A legkisebb tapereink 1,6 mm vastagságúak, ami egy fülcimpapiercing általános mérete. Ha éppen most kezded a tágítást, használj olyat, amelynek kisebb oldala illeszkedik a jelenlegi piercinged méretéhez. A taper vastagabb végével növelheted a méretet. Miután elérted a taper legnagyobb oldalának piercingméretét, de folytatnád a tágítást, kezdd elölről egy másik, nagyobb taperrel.

Taper FültágítóTaper Fültágító

Mennyi ideig hagyjam bent a tapert, mielőtt plugra váltanék?

Ha a kúpos, taper ékszereddel elérted a kívánt méretet, válthatsz a lenyűgöző megjelenésű plugra. Az ékszer cseréje előtt nem kell megvárni, míg begyógyul a tágított piercing. Valójában, ha túl sokáig hagyod a tapert bent, annak súlya tovább nyújthatja a piercinget a kívánt méretnél, és még kényelmetlenséggel is járhat, hiszen a kúpos formának egyenetlen a súlyelosztása. Tehát, ha közvetlenül a tágítás befejezése után plugra váltunk, az valójában segíti a gyógyulási folyamatot.

Melyik a legjobb anyag a tágító fülékszerekhez?

Annak ellenére, hogy a taperek nagyon klasszak, néhányunk elég nehéz, és nem pusztán a látványért léteznek. A piercinglyuk tágítására, majd az ékszer cseréjére készültek. Legtöbbjük orvosi acélból van, amely könnyen fertőtleníthető és behelyezhető a piercingbe. Egyes acélkúpjaink üregesek és titán bevonatot kaptak, így csökkentve súlyukat.

Kínálatunkban találhatsz akril tapereket, melyek könnyedségük miatt hosszabb ideig hordhatók. Ám ez az anyag nem olyan sima, mint az acél, ezért a nyújtási folyamat nem olyan könnyű vele.