25% akció a fülékszerekre

Új ajánlat minden nap

Új ajánlat minden nap

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Titán tunnel menettel

5059 Ft
Raktáron

A titán ékszereknek több előnye van, mint hátránya. Előnyei többek között, hogy a titán nem tartalmaz nikkelt. Ha allergiás vagy a nikkelre, habozás nélkül használhatod ezt a tunnelt. Egy másik nagy előny a titán súlya, amely az orvosi acélnak kevesebb mint a fele. Ez hihetetlenül kényelmes viseletté teszi az orvosi acél ékszerekhez képest. Van azonban egy hátránya is, amint azt korábban említettük, és ez az ára. A titán ékszerek ára magasabb, mint az orvosi acélé. De összességében inkább az ékszerek készítése időigényes, ezért ezeket is ugyanolyan áron értékesítik.

Ez a tunnel, ahogy a neve is mutatja, csavaros menettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a tunnel hátulja kicsavarható, így könnyebb be- és kivenni. A tunnel 3 mm és 25 mm közötti méretben kapható.

Titán ékszerek használatát javasoljuk minden egyes új tágitásnál, mivel a folyamat során komplikációk léphetnek fel. A titán tisztaságának köszönhetően kiváló anyagválasztás - ahogyan a titánt is ajánljuk minden újonnan készült piercinghez.

Részletek
NévTitán tunnel menettel
SKUTunnel-150
Zár típusaKülső menetes
TípusTunnel
AnyagTitán
SzínEzüstszínű
Mélység10 mm.
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Titán tunnel menettel
Értékelésed:
Titán tunnel menettel