25% akció a fülékszerekre

Új ajánlat minden nap

Új ajánlat minden nap

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Plug rózsakvarcból, rózsa faragással

3029 Ft
Raktáron

Ez a klasszikus rózsakvarc plug hihetetlenül gyönyörű. A rózsakvarc a drágakövek egyik fajtája, a színe világos, áttetsző rózsaszín, és olyan fogalmakkal kötik össze, mint a pozitív energia, a béke és a szeretet. Ennek a csodálatos rózsaszín kőnek az elülső részéből egy rózsát alakítottak ki, amely tökéletesen illik a rózsakvarc jelentéséhez.

A rózsa kialakításakor ügyeltek a részletekre. Ennek a rózsának a szirmai csak félig nyíltak ki. A plug minden része, beleértve az anyagot és a tervezést is, kihangsúlyozza a női oldalad. Ne felejtsd el, hogy a rózsakvarc egy organikus anyag, így nem készíthető belőle két teljesen egyforma ékszer. Ha két vagy több darabot vásárolsz, igyekszünk úgy összeállítani a rendelésedet, hogy az ékszerek hasonlóak legyenek.

Fedezd fel ezt a rózsakvarcból készült, O-gyűrűvel rögzíthető plugot, amely egy ugyanabból a drágakőből készült egyszerűbb modell.

Ez a rózsakvarc plug különböző méretekben kapható, 6 és 20 mm közötti kivitelben készült. A rendelés leadása előtt válaszd ki a megfelelő méretet, az ékszert pár napon belül kiszállítjuk.
Részletek
NévPlug rózsakvarcból, rózsa faragással
SKUPlug-105
TípusPlug
Anyag
SzínBabarózsaszín
Mélység13 mm.
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Plug rózsakvarcból, rózsa faragással
Értékelésed:
Plug rózsakvarcból, rózsa faragással