Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Lógók és Súlyok Lógók és Súlyok

Lógók és Súlyok

Tűnj ki a tömegből ezekkel a lógókkal és súlyokkal, amelyek többféle anyagban és színben kaphatók

Betöltés...
Filtrering
Vásárlási beállítások
Anyag
Szín
Tágító átmérője
Biokompatibilitás
Vízállóság
Durée de vie
Brand

12 termékek

Rendezés
 1. Nagy golyózáras karika Nagy golyózáras karika -25%
  Nagy golyózáras karika
  938 Ft Olcsóbb mint 1250 Ft -25%
 2. Nagyméretű patkó, orvosi acélból, tüskékkel Nagyméretű patkó, orvosi acélból, tüskékkel -25%
  Nagyméretű patkó, orvosi acélból, tüskékkel
  698 Ft Olcsóbb mint 930 Ft -25%
 3. Nagyméretű patkó Nagyméretű patkó -25%
  Nagyméretű patkó
  698 Ft Olcsóbb mint 930 Ft -25%
 4. Nyereg alakú tágító Nyereg alakú tágító -25%
  Nyereg alakú tágító
  2527 Ft Olcsóbb mint 3369 Ft -25%
 5. Nagyméretű patkó tüskékkel Nagyméretű patkó tüskékkel -25%
  Nagyméretű patkó tüskékkel
  1507 Ft Olcsóbb mint 2009 Ft -25%
 6. Nyereg tágító fekete kristállyal
  4729 Ft
 7. Patkó piercing, nagyméretű, belső menetes Patkó piercing, nagyméretű, belső menetes -25%
  Patkó piercing, nagyméretű, belső menetes
  1178 Ft Olcsóbb mint 1570 Ft -25%
 8. Sárkányfej taper, szaruból
  6370 Ft
 9. Kézzel faragott szaru angyalszárny
  6370 Ft
 10. Nagy patkó, többféle színben Nagy patkó, többféle színben -25%
  Nagy patkó, többféle színben
  1507 Ft Olcsóbb mint 2009 Ft -25%
 11. Patkó akrilból Patkó akrilból -25%
  Patkó akrilból
  1507 Ft Olcsóbb mint 2009 Ft -25%
oldalanként

Lógók és súlyok

Ebben a kategóriában kétféle menő piercingékszer található, kifejezetten tágításhoz: füllógók és súlyok. Ha már van egy tágított fülcimpapiercinged, ezekkel az apróságokkal új megjelenést varázsolhatsz magadnak, és új szintre emelheted stílusod. Kialakításaik az általunk ismert legváltozatosabbak és legszembetűnőbbek közé tartoznak, többféle anyagból, például szaruból vagy orvosi acélból is megtalálod őket. Böngéssz kollekciónkban, és találd meg azokat, amelyek egyszerűen neked készültek. Gyors szállításunkkal pedig hamar kézhez kapod őket.

Először is, a lógók és a súlyok hasonlítanak egymásra, hiszen mindkét típus nagyobb, nehezebb díszek, amelyek felkeltik mindenki figyelmét. Ha olyasmit keresel, ami igazán különlegessé teszi a tágításodat, és úgy érezheted, mintha nem is evilági lenne, akkor ezek biztosan teljesítik a vágyadat.

Fülsúlyok és AkasztókFülsúlyok és Akasztók

Alapvetően a funkció különbözteti meg őket egymástól. A lógók pusztán dekoratívak, és a tágítódból lelógó függőleges kialakításukról kapták a nevüket. Ide tartozik például ez a titokzatos kulcslyuk vagy ez a sárkányfarok. Ez az ékszertípus díszesebb, mint a legtöbb, és számos fantasztikus részletet kínál felfedezésre. Egy medál, mint például egy egyszerű fekete kristály, szintén megmutatja, milyen is egy gyönyörű lógó. Válaszd azt, amely megmutatja az igazi éned.

A fülsúlyoknak viszont praktikusabb céljuk van. Bár remekül néznek ki, többnyire azért hordják őket, hogy más irányba nyújtsák a fülcimpapiercinget. Nem meglepő, hogy a nevét az extra súlyukról kapták, amely lefelé húzza a fülcimpát, hogy hosszúkás piercinglyukat alakítson ki. Ily módon a fültágító súlyok egy teljesen új lehetőséget adnak a kisugárzásod személyre szabására, amennyiben már unod a szokásos kerek piercinglyukat.

Fül SúlyFül Súly

Sok súly kör alakú barbell, másnéven patkó alakú, ami annyi méretben kapható, amennyit csak el tudsz képzelni. Általában orvosi acélból készülnek a megfelelő súly érdekében, de ha csak a kör alakú barbell formát kedveled, akkor lehet, hogy tetszene egy csinos akril változat.

Ha kipróbálnál valami mást a tágítás során, legyen szó ámulatba ejtő kincsekről vagy magának a piercingnek egy új megközelítéséről, a füllógók és a súlyok a következő nagy kalandod!

FülsúlyokFülsúlyok

GYIK

Mi a különbség a fülsúlyok és a füllógók között?

Bár első pillantásra hasonlónak tűnnek, a lógókat és a súlyokat más okok miatt viselik. Természetesen mindkettő divatos, de a megjelenés miatt csak a lógókat szokták viselni. A súlyok ugyanolyan lenyűgözőek, de a piercinglyuk lefelé történő nyújtására, annak formájának megváltoztatására szolgálnak. Ez teljesen új módja a tágításnak, és fantasztikusan mutat.

Mennyi ideig viselhetőek a füllógók?

A nagy méretű ékszerek kissé impozánsnak tűnhetnek, ha nem vagy hozzászokva, de nem támasztanak plusz követelményeket sem veled, sem piercingeddel szemben. A lógók és a súlyok a tágított fülcimpában pont annyi ideig maradhatnak, mint bármely más tágító ékszer, mint például a taperek, plugok és tunnelek. Ennek ellenére figyelj arra, amikor nagy, nehéz ékszerekkel alszol. Lehet, hogy nem okoz semmi gondot, de miért kockáztatnád a bőröd felszakadását?

Jók-e a lógók a fülek nyújtására?

A lógókat a hosszú forma és a szemet gyönyörködtető kialakítás jellemzi, tehát nem biztos, hogy ideálisak a tágítás méretének növelésére. Néhányuk könnyű anyagokból készülnek, amelyek nem biztosítják a feladathoz szükséges húzóerőt, úgy, mint a súlyok. Tehát, ha lefelé nyújtanád a füledet, akkor egy súlyt válassz. Ám ha csak egy új, divatos darabot szeretnél, akkor az egyik gyönyörű lógónk lehet a megfelelő.