• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 49 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 49 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Orvosi acél tunnelek

Az orvosi acélból készült tunnelek nagyon szép ékszerek, melyek egyszerre nyersek és elegánsak. Az orvosi acél egy nagyon minőségi anyag, mely öltöztet. A tobábbiakban többet olvashatsz az orvosi acélból készült tunnelekről. Például többet megtudhatsz az anyag előnyeiről és hátrányairól, és arról is, hogy hogyan lehet az orvosi acél egyszerre nyers és elegáns.

Tunnelek óriási választéka orvosi acélból

A BodyMod.hu-n orvosi acélból készült tunnelek hatalmas választékával tudunk szolgálni számodra. Széles kínálatunkkal próbáljuk megadni a lehetőséget arra, hogy megtaláld a hozzád legmegfelelőbb ékszereket. Webshoppunkban tunneleinket mindenféle színben és díszítéssel megtalálod.

Fejezd ki nyers és exklúzív stílusodat orvosi accél tunnelekkel

Orvosi acélból készült tunneljeinkkel emelheted megjelenésedet. Egy orvosi acél tunnel használatával egyszerre nyerssé és elegánssá varázsolhatod magad. Bár ez az anyag eleganciát sugároz, egy bőr kabáttal párosítva egy rockosabb stílus tökéletes kiegészítője is lehet, ha a nyersebb stílus kedvelői közé tartozol. Ha femininebb stílus felé hajlassz, akkor egy kövekkel díszített orvosi acél tunnel lehet a tökéletes kiegészítő számodra.

Fontos hogy stílusodnak megfelelő tunnelt válassz, ami a te személyiségednek felel meg. A webshoppunkban megtalálható tunnelek hatalmas választékából néha bizony nehéz választani - mi ezt lukszus problémának nevezzük.

Az orvosi acél tunnelek előnyei és hátrányai

Az nem kérdés, hogy az orvosi acélból készült tunnelek nagyon szépek és elegánsak. Ezeknek az ékszereknek nagy előnye, hogy egyben nyers és elegáns megjelnést kölcsönöznek gazdájuknak. Ezen felül az orvosi acél ékszerek jelentősen olcsóbbak titániumból készült társaiknál. Nem utolsó sorban az orvosi acélból készült tunneleket, akril társaikkal szemben, sterilizálni lehet, ami nagy előnyt jelent.

Néhányak számára az orvosi acélból készült tunnelek súlya kizáró ok lehet. Az orvosi acél nehezebb mint például az akril, így néhányak számára túl nehéz lehet. Bár ez emberről emberre változik. Ezért az, hogy az orvosi acél tunnel súlya hátrány-e, neked kell eldöntened. A problémát elkerülendő, jó ötletnek bizonyulhat, ha vásárláskor egy akrilból és egy orvosi acélból készült tunnelt is beszerzel. Így, ha az orvosi acél túl nehéznek bizonyulna, egyszerűen átválthatsz egy akril tunnelre. 

Reméljük megtalálod azt a tunnelt, amely megfelel ízlésednek.