• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 89 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 89 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Tunnelek

Röviden összefoglalva, a tunnelek azok olyan tágító ékszerek, melyeknek közepében egy lyuk van. Tehát a plugokkal szemben, a tunnel használata esetén keresztül lehet látni az ember fülében lévő lyukon. 

Tunnelek kis és nagy méretben

Ha úgy gondolod, hogy a tunnelek csak nagy tágítóval rendelkező embereknek valóak, akkor azt rosszul teszed. Ma már kaphatóak tunnelek egészen 1,2 mm-es méretben. Ez egyenlő a legkisebb fülbe kapható piercingszár méretével. Ez annyit jelent, hogy ha csak most lett átlyukasztva a füled, már kaphatsz is hozzá egy tunnelt. Természetesen a lyuk nagyon pici, így a legkisebbeket leginkább brahiból szokták használni.

Tunnelek 4-től 10 mm-es méretig

A legelterjettebb tágító méret 4 és 10 mm közé esik. A tunnelben lévő lyuk már 4 mm-nél szép méretű. Az, hogy a BodyMod.hu-n készleten lévő tunnel választék nagy része épp hogy 10 mm fölé megy, annak az ezen méretek nagy népszerűsége az oka. Amint az ember eléri a 10mm feletti méretet, gyorsan rájön, hogy a választék bizony kisebb.

Nagyméretű tunnelek

Természetesena  BodyMod.hu-n 10 mm feletti tunneleket is találhatsz, egészen a szép nagy 51 mm-es méretig. Sajnos a letöbb dizájn csak 16 mm-es méretig található meg, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy vendégeink tunnelek minnél szélesebb vélasztékából tudjanak válogatni, mind stílus és méret terén.