• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

29 Item(s)

oldalanként

29 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Orvosi acél plugok

Egy szép fültágítóra vadászol? A BodyMod.hu-n megtalálhatod a hozzád illő orvosi acél plugot. Az orvosi acélból készült plugok sokak által a legszebbnek titulált fültágítók. Annak ellenére hogy plugjaink minősége kiváló, áraink nagyon is pénztárcabarátok. A BodyMod.hu-n bizalommal rendelheted meg új plugodat.

A következőkben többet megtudhatsz az orvosi acélból készült plugokról. Többek közt az orvosi acélból készült plugok előnyeiről is olvashatsz, és nagyon fontos higiéniai tanácsokkal is ellátunk.

Az orvosi acél plugok előnyei

Az orvosi acélnak rengeteg előnye van. Elsősorban, az orvosi acél sokkal olcsóbb, mint a titánium. Nem mellesleg, az orvosi acélt sterilizálni lehet, ami egy nagyon fontos előny, ha a jó higiéniára törekszel. Az orvosi acéltól bőröd nem fog elszínesedni sem, bármilyen elszíneződés orvosi acél esetében csak kosz, amit könnyen le lehet törölni. Az orvosi acél tökéletes az újonnan elkészült tágítókhoz.

Néhányan jobban kedvelik a nehezebb súlyt fültágításnál. Ebben az esetben kifejezetten ajánljuk az orvosi acélt, hiszen jelentősen nehezebb mint például az akril vagy a fa. Egy nagy előnye az orvosi acél ékszereknek, hogy mind arannyal és titániummal is bevonhatók, így többféle színű orvosi acél ékszer közül választhatsz. 

Orvosi acél plugok hatalmas választéka a BodyMod.hu-n

Webshopunkban orvosi acél plugok széles választékával várunk, többek közt csavarzáras, színes kövekkel ellátott plugokkal. Továbbá tradícionális plugokkal is tudunk szolgálni, melyek közepén különféle motívumok találhatóak. Plugjaink kiválló minőségűek, és mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobbakat juttassuk el hozzád. Az hogy ékszereink minősége magas, nem azt jelenti hogy áraink is azok. A BodyMod.hu-n alacsony árakkal várunk, és nem kötünk kompromisszumokat amikor a minőségről van szó. Fontos számunkra, hogy vásárlóinknak kellemes vásárlási élményt biztosítsunk.

Tippek és trükkök a megfelelő higiénia érdekében

Ha fültágítód van, akkor fontos, hogy alaposan megtisztítsd sebedet. Ha nem figyelsz oda tágítód tisztántartására, akkor könnyen begyulladhat, esetleg elfertőződhet. Ha acélból készült plugot használasz, azt egyszerűen kiveheted füledből, és sterilizálhatod. Ez az orvosi acél plugok nagy előnye.