• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

19 Item(s)

oldalanként

19 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Patkók, mint orr piercing

A BodyMod.hu-n piercing ékszerek hatalmas választékával állunk rendelkezésedre. Vannak például ajak, szemöldök, és köldök piercingjeink is. Természetesen orrpiercingek széles választékát is megtalálod nálunk. Az egyik legnépszerűbb orr piercing fajta a patkó.

Ez a piercing ékszer nevét a patkóhoz hasonlatos formája miatt kapta. A patkó egy nagyon szép ékszer, amely két végén általában egy-egy golyó található. több féle variációban is megtalálhatóak, nem feltétlenül csak golyó véggel.

A továbbiakban többet megtudhatsz a patkó orr piercingekről. Többek közt patkó piercing választékunkról is olvashatsz, és azok fenntartásáról. 

Patkó orr piercingek nagy választéka

Nálunk, a BodyMod.hu-n egyszerűen megtalálhatod álmaid patkó formájú orr piercingjét. Nagyon sok szép patkónk van raktáron, amik csak arra várnak, hogy orrodat díszítsék. Rengeteg szín és dizájn közül válogathtasz, így biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelő ékszert. Patkó piercingjeink minősége természetesen kiválló, hiszen nem árusítunk olyan termékeket, amelyekért nem tudunk 100%-ban kezeskedni. Célunk, hogy a kiválló minőséget elégedett vásárlókkal kombináljuk.

Nézd meg gyönyörű patkó választékunkat, és rendeld meg új ékszeredet a BodyMod.hu-n.

Tartsd karban patkódat

Ha piercinged van, és azt szeretnéd, hogy a jövőben is szépen nézzen ki, akkor muszáj karbatartanod. A piercing legmegfelelőbb karbantartása annak folyamatos és alapos tisztántartását jelenti. Magát a patkó piercinget és a piercing lyukat is tisztán kell tartani.

A piercing rendszeres karbantartásával minimalizálódik a fertőzés veszélye. A legrosszabb, ami piercing esetén történhet, az egy gyulladás vagy fertőzés. Sok esetben nehéz megszabadulni a fertőzéstől.

Használd ápoló termékeinket piercinged karbantartásához. Ápolószereink az iparág által elismertek, és nagyon hatékonyak piercing tisztításhoz. Minden típusú és formájú piercinghez megfelelő ápoló terméket megtalálsz nálunk, melyek segíthetnek piercinged megfelelő fenntartásában.