Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Patkó piercing golyó végekkel-20%

1063 Ft Olcsóbb mint 1329 Ft -20%

Válaszd ki a kívánt méretet és színt itt, és rendeld meg most.

Raktáron

A patkó piercinget horseshoe-nak is nevezik, és szinte minden piercinghez használható, mint például fül peircing, tragus piercing, orr piercing, ajak piercing, szemöldök piercing, mell piercing etc.

Ezek a piercing ékszerek orvosi acélból készültek, mely egy kiváló ékszer anyag. Az orvosi acél nem enged magából nikkelt, és megfelel az összes peircinggel kapcsoaltos EU szabálynak. A színes modellek gyönyörű bevonatot kaptak az anodizálásnak nevezett folyamat segytségével. Az egyetlen kivételek az aranyozott és az ezüst színű modellek.

Az ezüst színű verzió mindössze fényesre csiszolt orvosi acél, amely nem kapott bevonatot. Az aranyozott darabok pedig orvosi acélból készültek és 14 karátos arany bevonatot kaptak.

Az ékszer méretét te magad választhatod ki, és csak a fantáziádon múlik hogy milyen piercingként használod ezt az ékszert.

Részletek
NévPatkó piercing golyó végekkel
SKUHorseshoe-28
Kampány-20%
Zár típusaKülső menetes
TípusPatkó
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Orrcimpa, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Csiklóelőbőr, Mellbimbó
AnyagOrvosi acél
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Patkó piercing golyó végekkel
Értékelésed:
Patkó piercing golyó végekkel

*14k aranyra nem vonatkozik.