25% akció a fülékszerekre

Új ajánlat minden nap

Új ajánlat minden nap

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Végtelen karika sodort szárral-25%

Az ajánlat ekkor jár le: ...
742 Ft Olcsóbb mint 989 Ft -25%
Raktáron
Az ajánlat ekkor jár le: ...

Itt láthatod népszerű végtelen karikánk egy újabb változatát. Normál végtelen karikánk egy darab fémből áll, amelynek végei egy karikában végződnek. Ez a végtelen karika viszont két darab fémből készült, melyek először összecsavartak, majd karikává formáztak. Az ékszer dizájnja szinte fonott hatást kelt. A karika végei kis heggesztést kaptak, melyet végül lekerekítettek, egyrészt hogy megkíméljék a peircinget a felhelyezés során, másrészt hogy a két fémet egybe tartsa.
Az ékszer végeit szét húzhatod és újra összenyomhatod, viszont azért, hogy a karika ne deformálódjon el azt javasoljuk, hogy a végeket inkább csavard el egymástól, amikor a karikát kiveszed és beteszed.

A karika 3 különböző színben vásárolható meg: fekete, ezüst, arany. Mindegyik színt több méretben is megtalálod, egyészen 1.6 mm-es vastagságig.

A karikát szinte minden piercingbe használhatod, amíg az ékszer méretei megfelelnek a piercinged méretének. Használd például mint tragus piercing, vagy mint ajak piercing.

Részletek
NévVégtelen karika sodort szárral
SKURing-105
Kampány-25%
Zár típusaCsavaros
TípusVégtelen karika
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Orrcimpa, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Csiklóelőbőr
AnyagOrvosi acél
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Végtelen karika sodort szárral
Értékelésed:
Végtelen karika sodort szárral