Bodymod Adventi kalendárium
Nézd meg a nap ajánlatát
Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Végtelen karika választható szinekben-25%

Adventi kalendárium ajánlat!

...

487 Ft Olcsóbb mint 649 Ft -25%
Raktáron

Adventi kalendárium ajánlat!

...

A végtelen karikákat általában egy kis kapoccsal lehet nyitni és zárni, amely része magának a karikának. Eleinte bosszantó lehet a karika bezárása, amikor felteszed piercingedbe. Különösen ha a fülbe kell behelyezni és a karika pici.
A végtelen karika ezen egyszerűsített változatával sokkal egyszerűbb az ékszer felhelyezése. A karika egy darab fémből áll, melyen van egy picike nyílás. Ezt egy hosszú fém huzalból készítik, amelyet körbetekernek egy olyan hengeren, amelynek ugyanakkora a mérete mint a karikának. Amikor elkészült ez a spirál, akkor végeg egy nyílást vágnak rajta, így szétválasztva a karikákat. Arra figyelj, hogy a kisebb vastagságú gyűrűk a nyílás végénél élesek lehetnek. Felhelyezésnél a karika nyílását kicsit el kell hajlítani, így egy twister karikára fog hasonlítani. Miután felhelyezted a karikát, csak nyomd össze, hogy újra karika formája legyen. Minél vékonyabb a karika és minél nagyobb az átmérője, annál egyszerűbb szétnyitni.

A karika több méretben és színben kapható, attól függően, hogy hova szeretnéd használni. Például ha egy tragus piercinghez szeretnéd használni, akkor válaszd a 6 vagy 8 mm-es átmérőjű karikákat. Ajak piercingekhez használd a 8-10mm-es átmérőjű karikát, attól függően hogy milyen vastagok az ajkaid.

Részletek
NévVégtelen karika választható szinekben
SKURing-76
Kampány-25%
Zár típusaCsavaros
TípusVégtelen karika
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Orrcimpa, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Csiklóelőbőr, Frenum, Hafada, Lorum
AnyagOrvosi acél
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Végtelen karika választható szinekben
Értékelésed:
Végtelen karika választható szinekben