Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Végtelen karika 14 karátos aranyból

15629 Ft
Raktáron

Csak egyszerűen – ez ennek a végtelen karikának a mottója, amelyen nem található olyan divatos zárószerkezet, mint amilyen a golyó vagy zsanér. Az ékszer egy darabból áll, és 14 karátos aranyból készült. A behelyezéshez el kell csavarni. A két vége közötti nyílást igyekeztünk a lehető legkisebbre hagyni, valójában kisebb, mint ahogy az a képen látszik. A képen azt szerettük volna megmutatni, hogy még ezen a végtelennek tűnő karikán is van egy apró nyílás.

Ahogy már említettük, ez egy 14 karátos karika, amely különböző színekben kapható: klasszikus sárgaarany és modern fehérarany. Mindkét modell ugyanannyi aranyat tartalmaz, csak színben térnek el egymástól.

Ha nem tetszik az ékszer koncepciója, vagy úgy gondolod, hogy a 14 karát nem elegendő, akkor olvass tovább, mert elmagyarázzuk, hogy ebben az esetben miért ez a megfelelő anyagösszetétel. A tiszta arany 24 karátos, de piercingek készítéséhez túlságosan puha, ezért az ékszer eltorzulna. Az ellenállóképesség növelése érdekében az aranyat más fémekkel ötvözik: ilyen például a sárgaarany, amely sárgarezet tartalmaz.

Ez a karika rendkívül sokoldalú, ami azt jelenti, hogy több testtájban is hordható, például tragusban, helixben és fülcimpában, de orr- és ajakpiercingbe is alkalmas, csak a megfelelő méretet kell kiválasztanod.

A nyitáshoz csavard el a karika egyik végét, de ne húzd szét, mert attól eldeformálódik.
Részletek
NévVégtelen karika 14 karátos aranyból
SKURing-110
Zár típusaCsavaros
TípusVégtelen karika
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Orrcimpa, Labia, Csiklóelőbőr
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Végtelen karika 14 karátos aranyból
Értékelésed:
Végtelen karika 14 karátos aranyból