Magyarország kiváló minőségű piercing ékszerüzlete
INGYENES SZÁLLÍTÁS CSOMAGPONTRA 11900 FELETT
GYORS & ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS A PACKETÁVAL
Betöltés...

Végtelen karika, kapoccsal-20%

2024 Ft Olcsóbb mint 2530 Ft -20%
Raktáron

Szeretnél egy új septum-, szemöldök-, mell-, vagy intim piercinget? Bárhova is szeretnéd használni, ez a piercing karika tökéletesen illeszkedik szinte az össze piercinghez.

Ez a végtelen karik egy kis kapoccsal lett felszerelve, mellyel a piercinget nyitni és zárni lehet. Ez egyben okos és praktikus, hiszen így nem kockáztatod meg a piercinged záró részének elvesztését, mivel az rögzítve van a piercingen.

Ezt a karikát rengeteg színben megtalálod webshoppunkban, melyet természetesen te választhatsz ki vásárláskor. Többféle méret közül is válogathatsz, attól függően, hogy hova szeretnéd használni a piercinget. A vastagabb modelleket nehezebb lehet nyitni és zárni ujjaiddal. Ilyenkor jól jöhet egy karika záró fogó, és egy karika nyitó fogó. Ezeknek az eszközök a beszerzése egy egyszeri beruházás, melyeket többféle peircing ékszerhez lehet használni. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy minél vastagabb a piercing szárának vastagsága, annál nehezebb zárni. Ha a vastag szárat pici átmérővel kombinálod, akkor a piercing zárása/nyitása megint nehezebb lesz.

Részletek
NázevVégtelen karika, kapoccsal
SKURing-94
Kampány-20%
Zár típusaKapocs
TípusKapcsos karika
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Orrcimpa, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Köldök, Labia, Csiklóelőbőr, Prince Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Mellbimbó, Fültágítás
AnyagOrvosi acél
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Végtelen karika, kapoccsal
Értékelésed:
Végtelen karika, kapoccsal

*14k aranyra nem vonatkozik.