• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 74 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 74 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Orr karikák

Az orr karikák nagyon népszerű piercing ékszerek, amelyek rengeteg színben és dizájnban elérhetőek. Sokak egyszerűen az orrcimpájukat díszítik orr karikával, de ezeket a piercingek septumként is használhatóak. Ilyenkor a piercing az orrlyukak közti "válaszfalba", a szeptumba van elhelyezve. Az orr karikák rengeteg formában elérhetőek, és használatuk legalább annyira előnyös, mint a többi orr peircingé. Bár a septum piercingnél vannak olyan orr karikák, melyek praktikusabbak, mint a többi. Általánoságban a teljes karikák használata ajánlott septum piercing estén, a golyó végű horogra emlékeztető ékszerekkel szemben, ahol a karika nem teljesen zárt. A teljes karikák lehetnek golyózáras karikák, végtelen karikák, vagy díszítéssel ellátott zárt karikák.

Orr karika anyagok

Az orr piercingek sok különböző anyagból készülnek, de vi a tiánium-, orvosi acél-, és aranyból készült orr piercingek használatát javasoljuk. Ha az előbb említett anyagok használatához tartod magad, akkor nem lesz negatív élmény számodra az orr karika használata. Leginkább az ezüsttől kell távol tartanod magad, amikor orr piercingekről van szó. Az ezüstnek megvan az a rossz tulajdonsága, hogy oxidálódik és színt változtat, amit már lehet hogy megtapasztaltál nyakláncoknál, gyűrűknél vagy más ékszereknél. Így ha ezüst orr piercinged van, az is ugyanúgy oxidálódni fog, mint bármelyik más ezüst ékszer. A bőröd így csúnyán be fog színeződni a piercing körül. Továbbá az ezüst ékszerek nikkel tartalma sokkal magasabb más fém ékszerek nikkel tartalmánál, ami már magában elég ok arra, hogy ne használjunk ezüstből készült piercingeket.

Ha allergiás vagy a nikkelre, akkor titániumból készült piercinget válassz, amely amellett hogy egy nagyon tiszta és erős anyag, teljes mértékben nikkel mentes is. Általánosságban a titánium a legtisztább anyag, amelyből piercingek készülnek, viszont többe is kerül, mint például az orvosi acél. Az orvosi acél is kiválló anyag orr piercingekhez, melyet sokan előszeretettel használnak.

A különböző típusú orr karikák

A végtelen karikák nagyon népszerűek, és arról ismerhetőek fel, hogy teljesen körbe lehet őket fordítani amikor fel vannak téve. A végtelen karikákat általában a karika egy kis részének felpattintásával lehet felnyitni, ezért szegment záras karikának is hívják. A gyakorlatbna egyszerűbb, mint aminek elméletben tűnik. Alternatív megoldásként vannak olyan végtelen karikáink is, amelyeket egyszerű széthúzással el lehet távolítani, anélkül hogy a karika egy részét teljesen el kéne távolítani.

A golyózáras karikák felnyitása szinte ugyanúgy zajlik, mint a végtelen karikáké, ezek esetében a golyót kell ki- és bepattintani a karikába. A golyó két oltalán van általában egy kis "horpadás", amibe egyszerűen be lehet pattintani a nyitott karika végeit. Ezeknek a karikáknak van egy olyan fajtája, ahol a golyó tartósan a karika egyik végére van erősítve.

Utoljára, de nem utolsó sorban, vannak félig nyitott orr karikák is, melyeket az orcimpa díszítésére használunk. Ez egy olyan karika, ami nem használható septum peircingként, és formályuk egy kicsit zártabb "C" betű formára hasonlít. A karika egyik végén egy tartosan rögzített golyó van, amelynek az orr belső falánál kell elhelyezkednie, biztosítva hogy a piercing ne essen ki. Sokan kedvelik ezt a piercinget, hiszen felhelyezése nagyon egyszerű, belülről kifelé kell csúsztatni, anélkül hogy előbb szét kéne szedni, majd össze kéne rakni. Ez a piercing akkor is jó választás, ha orr piercingedet egy ékszerésznál lövetted, mivel ezt a piercing kisebb méretekben is kapható.