• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Egyenes szárú orr piercingek

Termékek 1 - 48-ig 85 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 85 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Egyenes szárú orr piercingek

Az egyenes szárú orr piercing egy nagyon egyszerű ékszer, amit nagyon sokan kedvelnek. Minden piercingnek megvan a maga előnye és hátránya, de ezeket nem sokan élik meg ugyanúgy. Akik az egyenes szárú ékszer használatának kedvelői, azok általában ezen ékszer használatának egyszerűségét részesítik előnyben, a hajlított végű piercingekkel vagy az orr karikákal szemben. Ahogy neve is mutatja, az egyesnes szárú piercing egy nagyon egyszerű egyenes szárból áll, melyet így nem kell ilyen-olyan taktikával beficcenteni helyére, hanem nagyon egyszerűen helyére lehet illeszteni.

Az egyenes szárú orr piercing előnyei

Vannak olyan felhasználók, akik csak is egyenes szárú ékszert használnak, főleg azért, mert ezek használata nagyon egyszerű. Amíg sokaknak nehezére esik a hajlított végű orr piercingeket a helyükre igazítani, addig az egyenes szárú piercing behelyezése gyerekjáték. Az egyenes szárú piercinget egyszerűen és óvatosan be kell csúsztatni a piercing lyukba, amíg a végén lévő kis golyó teljesen helyére nem kerül. Ez a kis golyó arra szolgál, hogy a piercinget az orrban tartsa, és egyben egyfajta "dugóként" is szolgál, ha ki kéne fújnod orrodat, vagy tüsszentenél. 

Az egyenes szárú orr piercing egy másik előnye az, hogy ezzel elkerülhető az idegen test érzése az orrban. A hajlított végű orr piercingnél a hajlított vég egésze az orr belső falának fekszik, amelyhez az emberek többsége nem tud hozzászokni a folyamatos idegentest érzés miatt. Emelett sokan úgy érzik, hogy a hajlított vég túl sok helyet foglal el az orrban. Sokaknak ugyan ez csak szokás kérdése.

Az egyenes szárú piercinggel egyáltalán nem érezni, hogy van valami az orrodban. Ha a szár kicsit hosszabb, mint kellene, a golyó akkor sem fekszik neki az orr belső falának, így az egyáltalán nem okoz idegen test érzetet az orrban.

Utoljára, de nem utolsó sorban, sokan azért is jobban kedvelik az egyenes szárú orr piercinget, mert ennél az ékszernél a természetes orr nedvek ritka esetben tudják a piercing lyukon keresztül elhagyni az orrot. Ez az ékszer kialakításának köszönhető.

Mikor válaszd az egyenes szárú orr piercinget?

Ha az a típus vagy, aki szereti gyakran cserélgetni piercing ékszereit, akár naponta is, akkor kétségtelenül az egyenes szárú orr piercing a legjobb választás számodra. Ezt az ékszert annyira egyszerű kivenni és behelyezni, hogy könnyedén reggeli rutinod részévé tudod tenni, anélkül hogy rengeteg időt venne el a reggeledből. Nem mellesleg az egyenes szűrú orr piercingek általában olcsóbbak mint hajlított végű társaik.

Ha a fent leírtak alapján se tudsz döntésre jutni, még mindig megoldás, hogy egyenes szárú és hajlított szárú orr piercinget is rendelsz, így saját tapasztalat alapján tudod eldönteni, hogy melyik piercing a legmegfelelőbb számodra.