A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

 • 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 335 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Termékek 1 - 48-ig 335 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Orr piercingek

Az orr piercing a piercingek egyik legismertebb fajtája a világon, amely mindenhol megtalálható bolygónkon. Az alábbiakban többet megtudhatsz az orr piercingekről.

Orr piercing - Egy hosszú történetű piercing

Az orr piercingek a piercingek már évezredek óta használt fajtája, mely napjainkban is nagyon népszerű. Az orr piercingeket a törzsi népek "találták fel", akik azt védelemként használták a gonosz szellemek ellen. Már akkor több fajtája volt az orr piercingeknek, mint például a septum piercing, vagy az egyszerűbb orrcimpa piercing. Ma a legnépszerűbb orr piercing az orcimpa piercing, de egyre többen figyelnek fel a jelenleg egyre trendibb septum piercingre is. 

Orr piercing ékszerek

Természetesen az orr piercing fajtájától függ az ékszer választás, de többek közt vannak olyan piercingek, mint a karika, amit több piercing fajta esetében lehet használni. A leggyakrabban használt orr piercing ékszer a hajlított végű orr piercing, amely az ékszer végén lévő hajlított részről kapta a nevét. Kaphatóak egyenes szárú orr piercingek is, amely egy egyenes szár általában egy kővel a tetején. Karikát is választhatsz orr piercing érkszerként, ezek különböző formákban elérhetőek:

 • Golyózáras karika
 • Végtelen (pálcazáras) karika
 • Patkó

Hogyan készül az orr piercing?

Az orr piercingek mindig tűvel készülnek, legalábbis ha egy hivatásos piercer készíti. Ha a piercer egy fülbelövővel akar nekiállni az orr piercingednek, akkor jobb ha fogod a cókmókod és otthagyod, hiszen a fülbelövő használata nem higiénikus. A fülbelövőt nem lehet sterilizálni, így megkockáztatod egy másik ügyfél vér- és egyéb maradványainak átkerülését a sebedbe, és bármilyen betegséggel megfertőződhetsz. A fülbelövő egy másik hátránya az, hogy sokkal nagyobb lyukat csinál, mint az egyébként szükséges lenne. Utoljára, de nem utolsó sorban, a fülbelövő pisztoly általában nem standard piercing méretű lyukat csinál. Egy pisztoly által készített lyuk általában 0,8 mm-es, amelyhez nehéz lehet megfelelő piercinget találni.
Ha az orr piercinget helyes módon készítik el, akkor a felületet először fertőtlenítik, majd megjelölik a piercing helyét egy steril egyszerhasználatos jelölővel. Ezután egy steril tűvel átszúrják az orrot, majd a tűt kicserélek egy megfelelő ékszerre. Ez egyszerű, gyors és effektív. Ezután a piercinget PH- semleges szappannal és izotóniás sóoldattal kell tisztántartani.