NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Tattoo Goo antibakteriális szappan

4699 Ft
Raktáron

A Tattoo Goo egy olyan piercing tisztító amit a hivatásos piercerek ajánlása alapján állítottunk össze.
Egy rendkívül hatékony antibakteriális szappanról van szó, ami arra is tökéletes hogy hidratálja bőrödet. Olyan anyagokat tartalmaz, mint a cloroxilenol és laurinsav, ami a legjobb fertőtlenítő kombináció a piacon.
Ezt a szappant ékszereid és piercing lyukaid tisztítására is használhatod. Ha tetováláson szeretnéd használni akkor vidd fel ujjaiddal az egész tetoválásra majd hideg vízzel öblítsd le és hagyd hogy megszáradjon a felület a levegőn.
Ezután azt javasoljuk, hogy használd a Tattoo Goo utókezelő kenőcsöt is (megtalálható webshopunkban), hogy kellően hidratáld tetoválásodat. Naponta kétszer tudd ezt a folyamatot megismételni, szükség szerint.
Ha piercing lyukaid tisztítására szeretnéd használni a szappant, akkor először egy kis mennyiséget rakj ujjaidra és így próbáld a lyukba juttatni a szappant. Ha végeztél öblítsd le hideg vízzel és hagyd hogy megszáradjon bőröd a levegőn. Ezután használj piercing utókezelő sprayt. Ez szintén megtalálható webshopunkban. Szükség szerint ismételd meg a tisztítást.

Csak külső használatra! Nyelv piercingek esetén ne használd lyukasztásod tisztítására!
Részletek
NévTattoo Goo antibakteriális szappan
SKUCare-Cleansing-Soap
TípusÁpolószer
Tartalom59,15 ml.
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Tattoo Goo antibakteriális szappan
Értékelésed:
Tattoo Goo antibakteriális szappan