A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

 • 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 229 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Termékek 1 - 48-ig 229 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Tragus Piercing

Sokan tartják nagyon szépnek és femininnek a tragus piercingeket. A BodyMod.hu-n természetesen ezeket is megtalálod. Választékunk nagy, így biztosan megtalálod a hozzád illő tragus ékszert. A BodyMod.hu-n nagyon odafigyelünk a minőségre, alacsony árakra és a páratlan ügyfélszolgálatra. Ezért nálunk bátran megvásárolhatod tragus piercingedet.

Mi az a tragus peircing?

A tragus piercing egy olyan fül peircing, amelyetet a fül bejáratánál lévő kis bőr/porcdarbba helyeznek el. Nálunk rengeteg tragus piercing ékszer közül válogathtasz. Ez a piercing egy sokak által femininnek piercing, ezért sok nő készíttet femininitásának kifejezésének céljából. A tragus piercing előnye, hogy rengeteg különfajta piercing ékszert használhatsz tragus ékszerként. Többek közt használhatsz karikákat vagy labret studokat is tragus piercingként.

Hogyan készül a tragus piercing?

Ezt a piercinget egy tű segítségével helyezik be a fül bejáratánál található porcba. A tű természetesen teljesen steril a fertőzések elekerülésének érdekében. Sokan éreznek egy kis fájdalmat ennek  piercingnek az elkészítése során, bár ez függ az egyén fájdalomküszöbétől is, és a piercer tapasztaltságától is. Ha nagyon tapasztalt piercer készíti el tragus piercingedet, akkor általában kevésbé fájdalmas, mintha tapasztalatlan piercer készítené.

Erősen ajánljuk, hogy ezt a piercinget semmiféleképpen se fülbelövő pisztollyal csináltasd. Fülbelövő pisztoly használatánál nagy eséllyel kapsz fertőzést. Ezért javasoljuk, hogy csak is hivatásos peircerrel készíttesd el tragus piercingedet, aki steril tűvel fogja elkészíteni piercingedet.

Meg lehet süketülni a tragus piercingtől?

A rövid válasz: Nem, ez nem lehetséges. Az utóbbi években olyan pletykák kezdtek el terjedni, hogy a tragus peircing süketséget okozhat. Ezek a pletykák természetesen nem igazak, és még soha senki nem talált arra bizonyítékot, hogy egy tragus peircing készíttetése süketséghez vezetne. Akik ezeket a pletykákat terjesztik, úgy hiszik, hogy a heg akkorára nőhet, hogy elzárja a füllyukat. Ahogy már említettük, nincs arra bizonyítok, hogy ilyen valaha is történt volna. Ha a heg mégis nagyra nőne, azt egy egyszerű beavatkozással el lehet távolítani. Tehát nyugodtan csináltathatsz tragus piercinget, biztosan nem fogsz megsüketülni.

Ha további kérdéseid vannak a tragus peircingekkel kapcsolatban, akkor ne habozz felkeresni ügyfélszolgálatunkat. Munkatársaink mindig rendelkezésedre állnak, és szívesen megválaszolják kérdéseidet.