NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Labret, pici kővel és színes szárral-22%

Az ajánlat ekkor jár le: ...
1645 Ft Olcsóbb mint 2109 Ft -22%
Raktáron
Az ajánlat ekkor jár le: ...

A fenti képen egy csinos kis orvosi acél labretet látsz, ami gyönyörű titánium bevonattal lett ellátva így 5 különböző fantasztikus színben is elérhető!
Ez a labret kicsit más, mint a többi, hiszen nem egy sima fémes színű piercingről van szó. Ami még különleges, az az, hogy belső menetes labretről van szó. Ha lehetőséged van rá, mindig ilyen ékszert válassz, hiszen így a csavaros rész nem fog közvetlenül áthaladni bőrödön, így nem áll fenn annak a kockázata, hogy esetleg felsérti bőrödet.
Egy apró kis csillogó kő díszíti a piercingek tetejét, amik négykarmos foglalatokban ülnek így biztos lehetsz benne, hogy nem fogod őket csak úgy elveszíteni.
Ez a díszítő kő kisebb az átlagosnál (csupán 2 mm) így nem fog túl nagy feltűnést kelteni majd, de biztosan ad egy kis csillogó extrát külsődnek!
A labretek nagyon sokoldalú, multifunkcionális ékszerek, ezért nem csak ajkadban hordhatod majd őket. Viselheted például tragus- vagy helix piercingként is, de Madonna vagy Monroe piercingnek is tökéletesek.
Több méretben is elérhető a piercing, rendeld meg a számodra legmegfelelőbbet kedvenc színedben még ma!
Részletek
NévLabret, pici kővel és színes szárral
SKULabret-75
Szárvastagság1.2 mm.
Zár típusaBelső menetes
TípusLabret
ElhelyezkedésFülcimpa, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
AnyagOrvosi acél
Golyó mérete2 mm.
Bevonat típusaIonbevonat
Darabszám1 db
Bevonatos az ékszer?Igen, az egész ékszer
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Labret, pici kővel és színes szárral
Értékelésed:
Labret, pici kővel és színes szárral