• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 420 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Termékek 1 - 48-ig 420 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Fül piercingek

Az emberiség évezredek óta használ fül piercingeket, egyben a piercing a testdíszítés legrégebbi formája. A fül piercing sok különféle piercinget foglal magában, amelyekben az a közös, hogy a fülön helyezkednek el. A legnépszerűbb fül piercingek közt találhatók például a tragus és a helix piercingek.

A fül peircing és a piercing ékszerek

A fül piercing a piercingek egyik legelterjettebb fajtája, és a nagy népszerűségget rengeteg dizájn is követi. Ha eltekintünk a hagyományos fülbevalóktól, melyek milliónyi változatban kaphatóak, akkor a következő piercingek a leggyakrabban használt ékszerek:

 • Labret stud: egy nagyon széles körben használt ékszer, amely majdnem minden fül piercing esetében használható. Az ékszer egy rövid szából áll, amely egy lapos lemmezben végződik, és a tetején egy golyóval van ellátva. Ez rengeteg különféle dizájnban megtalálható.
 • Végtelen karika: mint ahogy a neve is mutatja, egy karika ékszer, végek nélkül. Azt a karika egy részének belülről való tolásával lehet felnyitni. Másnéven szegmens karikának is nevezik, és ez az egyik elgnépszerűbb ékszer a piacon.
 • Golyózáras karika: egy karika, amelyet egy golyó segítségével lehet lezárni, amely a kairka két vége között szorosan helyezkedik el. Captive bead ring-nek vagy CBR-nak is szokták nevezni, és sokak előnyben részesített ékszere évek óta.

Ezek általánosságban a legnépszerűbb dizájnok, de sok más alternatíva létezik. Például sokan használnak hajlított végű orr ékszert fülükben. Egy másik különleges dizájn például az industrial piercing, mely ékszerét csak és kizárólag ehhez a fajta piercinghez használják.

Fül piercing fülbelövő pisztollyal

Sokan készíttetik fülbevalójukat fülbelövő pisztollyal. Ezt általában ékszerészek végzik, vagy egy nagyon komolytalan piercer. Erősen nem ajánlott ilyen eszközzel fül piercinget csináltatni. Egy fülbelövő pisztolyt nem lehet sterilizálni, így a vér maradványok könnyen átkerülnek egyik ügyfélről a másikra. Továbbá sokkal nagyobb kárt okoz a szövetben, mint egy hagyományos tű, és ennek kellemetlen következményei lehetnek. A legrosszabbak közé tartozik a hegszövet kialakulása és a ferde piercing.

Ha piercered fülbelövő pisztolyt használ, akkor teljesen komolytalan, ezért érdemesebb ha otthagyod és keresel egy másik piercert.