• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Patkó

27 Item(s)

oldalanként

27 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Patkó mint ajak piercing

A BodyMod.hu-n rengeteg ákszert találhatsz ajak piercingedhez. A legnépszerűbb ékszerek egyike a pedig a patkó. A patkó az egy olyan piercing ékszer, amely nem meglepően egy patkóra hasonlít. A patkó két végén általában 1-1 golyót helyeznek el, mely megjelését még különlegesebbé teszi. Patkó piercingek kaphatóak tüskével a végükön is. Hogy golyót, tüskét, vagy valami teljesen mást választassz-e, az teljes mértékben a te döntésed.

Az alábbiakban többet megtudhatsz a patkó ékszerekről. Többek közt olvashtasz választékunkról, de megemlítünk pár higéniával kapcsolatos jó tanácsot is.

Patkó ékszerek hatalmas választéka a BodyMod.hu-n

A BodyMod.hu-n óriási patkó ékszer kínálattal állunk rendelkezésedre ajak piercingedhez. Webshoppunkban rengeteg színben és díszítéssel találhatóak meg ezek az ékszerek. Többek közt szivárvány (színjátszós) színben is megtalálhatóak patkópiercingjeink. Továbbá vannak patkóink tüske (spike) véggel is. Ez a fajta patkó piercing azon merész vásárlóinknak való, akik szeretik a határokat feszegetni.

Természtesen patkó ékszereink minősége kiválló. A BodyMod.hu-n nem értékesítünk olyan termékeket, amelyekért nem tudunk 100%-osan kezeskedni. Ezért mindig fantasztikus minőségű és széles választékra számíthatsz nálunk. Termékeink magas minősége, nem egyenlő a magas árakkal. Nem, a BodyMod.hu-n mindig jó minőségű és egyben alacsony árú termékekkel várunk. Számunkra a minőség és a boldog ügyfél a legfontosabb.

Egy jó ajándék

Ha egy piercing kedvelő barátodnak/barátnődnek keresel ajándékot, akkor a patkó egy nagyon jó választás. A barátod/barátnőd biztosan nagyon fog ürülni ennek a piercingnek, hiszen patkó a piercingek egyik nagyon különleges fajtája, például egy golyózáras karikával szemben. Vásárolj patkó piercinget egy olyan színben, aminek biztosan örülni fog a megajándékozott, és lepd meg barátodat/barátnődet egy fantasztikus ajándékkal.

Patkó piercing és a higiénia

Ugyanúgy, mint bármelyik piercingnél, a patkó piercingnél is fontos hogy alaposan tisztán tartsuk. Ha nem tudod, hogy melyik ápoló terméket használd, akkor nézd meg ápoló termékeinket. Itt ápolószerek hatalmas választéka áll rendelkezésedre, amelyek segítségével mindig tisztán tudod tartani piercingjeidet. A jó higiénia fontos, ha el szeretnéd kerülni a gyulladást és a fertőzéseket. A fertőzések nagyon kellemetlenek, és nem egyszerű megszabadulni tőlük. Saját érdeked az, hogy megfelelően tisztán tartsd piercingedet. Ne felejtsd el a záró végeket is lecsavarni, és mindenhol alaposan megtisztítani patkó piercingedet, hiszen ezeken a helyeken ül meg legkönnyebben a kosz.