• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Madonna / Monroe

Termékek 1 - 48-ig 66 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 66 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Madonna piercing

A népszerű Madonna piercing egy jól ismert énekesnő után kapta nevét. Ezt a piercinget mindig professzionális piercernél kell elkészíttetni, és a fájdalom skála alján helyezkedik el.

A Madonna piercing és története

A Madonna piercing nevét a világszerte ismert énekesnőről, Madonnáról kapta. Ennek oka az, hogy ugyanott helyezkedik el, mint az énekesnő anyajegye. A száj jobboldalán, az ajak felett helyezkedik el. A Madonna piercinget labret ékszerrel készítik, amely egy pici piercing ékszer, amelynek alja egy vékony lap, teteje pedig egy golyó.

Hogyan készül a Madonna piercinget?

Elsősorban az a legfontosabb, hogy a Madonna piercinget mindig egy professzionális piercernél készíttesd el. Ez a piercing nagy károkat tud okozni a fogakban és a fogínyben, ha nem megfelelően van elhelyezve. Először is megtisztítják a felületet, hogy ne jussanak be baktériumok a sebbe, majd egy  jelölő tollal bejelölik a piercing helyét. majd egy piercing fogóval összeszorítják a területet, és a piercingtűvel átszúrják a bőrt. Végül a tűt kicserélik az ékszerre, és a zárógolyót felcsavarják az ékszerre.

Mekkora méretű piercinget használj a Madonna piercingedhez?

Amikor megcsináltatod Madonna piercingedet, akkor fontos hogy megtudd hogy mekkora piercinget használt piercered. Majdnem minden piercer 1,2 mm vastagságú-t és 10 mm hosszúságút használ. 2-3 héttel később ezt le kell cserélned egy rövidebb szárra, amikor piercinged már többé nem duzzadt. Ilyenkor a cél 1,2 mm vastagság és 8 mm hosszúság. Ez a Madonna ékszerek 99%-nak méretezése is. Ha nem vagy biztos dolgodban, ügyfélszolgálatunk mindig készen áll segíteni.

Monroe piercing

Az off-center piercingeket sok féle képpen nevezik. Mindegy hogy hogy nevezik, vagy hogy melyik oldalon van, mindig ugyanúgy készül és ugyan azt a piercing fajtát használják hozzá. A Madonna és Monroe piercing között mindössze annyi a különbség, hogy melyik oldalra helyezik a piercinget: a Madonna piercinget a jobb-, a Monroe piercinget pedig az ajak felett a baloldalra.

Szóval szinte mindegy hogy Madonna vagy Monroe piercingnek nevezzük ezt a piercing fajtát. A BodyMod.hu-n a Madonna piercing kifejezést használjuk, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy a legtöbben erre az elnevezésre keresnek rá, és legtöbben ezt a kifejezést használják amikor erről a piercingről van szó.