• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

35 Item(s)

oldalanként

35 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Ajak piercingek

A BodyMod.hu-n ajak piercing ékszerek óriási választékával állunk rendelkezésedre. Röviden, a BodyMod.hu célja az, hogy minden olyan ajak piercinggel rendelkezésedre álljunk, ami szíved vágya lehet.

Nálunk minden ajak piercing ékszert megtalálsz:

 • Madonna piercing
 • Medusa
 • Snakebite
 • Angelbite

A sok szép ékszert anyaguk szerint is kategóriákba lehet sorolni, mint például orvosi acél, titánium, arany, PTFE, stb. 

Fontos hogy ajak piercingedhez a megfelelő anyagot válaszd. A fogorvosok mindig a PTFE-ből vagy Bioplast-ból készült ékszereket javasolják, hiszen ezek nem ártalmasak a fogakra és a fogínyre. Rengeteg különböző dizájn közül válogathatsz ezekből az anyagokból, melyeknek egyetlen hátránya, hogy ezeket szét lehet harapni. Itt nem szabad elfelejtened, hogy a piercingek harapdálásával a fogaidat is károsítod. 

Az ajak piercingek hossza:

Fontos hogy az ajak piercing ékszerek hossza ne legyen túl hosszú. Ha túl hosszú ajak piercinget használsz, akkor kockáztatod fogaid és fogínyed károsítását. Honnan lehet tudni hogy mekkora piercingre van szükséged? Valójában ez nem is olyan bonyolult. Amikor ajak piercinget csináltatunk, akkor szokás először hosszabb szárú piercinggel kezdeni, így nem okoz problémát ha az ajak a szúrás következtében felduzzad. A leggyakoribb piercingek esetében, mint a madonna, medusa, angelbite, snakebite, lower labret, stb. ez egy 10mm-es kezdő hosszúságot jelent.

Amikor lement a duzzanat és a seb el kezd gyógyulni, akkor itt az ideje piercinget rövidebb szárúra cserélni. A leggyakoribb méret 8mm, ami a webshopban található piercingek esetében a standard méret. Itt fontos megjegyezni, hogy a bioplastból és PTFE-ből készült piercingek szárárt általában meg lehet rövidíteni, így magadnak tudod eldönteni piercinged hozzát.

Manapság az ajak piercingek standard vastagságban kaphatóak. Ez általában egy 1,2mm-es tűvel szúrt piercinget jelent, ezért a ModyMod.hu-n található ajak piercingek többsége 1,2 mm-es vastagságú. Azoknál a piercingeknél, ahol a piercing más vastagságban is kapható, ezt világosan jelezzük.

 Az ajak piercingek nagy előnye, hogy azokat el lehet takarni egy úgynevezett átlátszó retainerrel, amelyek elérhetőek minden formában. Általában nem jelet problémát a gyolyózáras karikák, végtelen karikák, patkó és labretek közti csere. 

Alig várjuk, hogy kiszállítsuk új ajak piercingedet.