• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

18 Item(s)

oldalanként

18 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Különböző termékeink fültágításhoz

Ezen az oldalon egy rakat, fültágításra való terméket gyűjtöttünk össze számodra. Néhány termékünket nehéz kategóriába sorolni, ezért létrehoztuk ezt az oldalt, ahol egyszerűen meg tudod tekinteni az "Egyéb" kategóriába tartozó termékeinket.

Az, hogy ezek a termékek az "Egyéb" kategóriába vannak sorolva, nem azt jelenti, hogy minőségük nem kiválló. A BodyMod.hu-n alacsony áraink mellett a kiválló minőséget is biztosítjuk.

A BodyMod.hu-n rengeteg különféle tágító termékkel állunk rendelkezésedre

A BodyMod.hu-n piercing és tágító termékek széles választékával állunk rendelkezésedre. Arra törekszünk, hogy vásárlóinknak a lehető legnagyobb piercing és fültágító választékot biztosítsuk. Ezen az oldalon azon termékeinket gyűjtöttük össze, melyeket nehéz kategóriába sorolni. Hogy mik találhatók ebben a  kategóriában? Olvass tovább.

Izotóniás sóoldat

A BodyMod.hu-n Blue Wave márkájú izotóniás sóoldatok érhetőek el, a Tattoo Goo-tól. Az izotóniás sóoldat akkor jön jól, ha fel akarod gyorsítani sebed gyógyulását. A sóoldat egyáltalán nem veszélyes a testre. A Blue Wave izotóniás sóoldat a piacon lévő legjobb sóoldatok egyike. Az oldat tárolója spray-funkcióval ellátott, melynek segítségével egyszerűen ráfújhatod az oldatot a kívánt bőrfelületre.

A spray funkció a baktériumok sebbe való bejutásának rizikóját is lecsökkentik. Nem mellesleg, a Blue Wave sóoldat használata olcsó is, hiszen a spray funkcióval rengeteg oldatot, és így pénzt is megspórolsz. 

Karika nyitó fogó

Ebben a kategóriában találhatóak karika nyitó fogóink is, amelyekkel problémamentes piercinged felnyitása. A nyitó fogók három különböző méretben érhetőek el, karika mérettől függően. Ha 4 mm-nél kisebb karikád van, akkor a kis méretű fogó a neked való. Ha 4 mm-nél nagyobb karikád van, akkor a nagy méretű fogóra lesz szükséged. A karika nyitó fogó különösen jól jön, ha golyózáras karikát szeretnél kinyitni. Ez az eszköz elengedhetetlen, ha olyan piercingekkel rendelkezel, amelyeket saját magadnak szeretnél cserélni. 

Az izotóniás sóoldaton, és karika nyitó fogón kívül még rengeteg mindent megtalálhatsz ebben a kategóriában, amire csak szükséged lehet fültágításodhoz. Nézd meg összes termékünket itt.