NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Kézzel faragott szaru angyalszárny

6370 Ft
Raktáron

Ha ki van lyukasztva a füled, és szeretnél egy olyan ékszert hordani benne, aminek saját személyisége van, ez az akasztós fülbevaló tökéletes választás lehet számodra!

Vízibivaly szarvból készült, a vadonban való egészséges és vidám élet után. Az állat agancsai és csontjai egy hosszú élet után kerülnek begyűjtésre, annak érdekében, hogy ehhez hasonló csodás ékszerek készülhessenek belőlük.

Nem árt ha tudod, hogy a szarv egy organikus anyag, így hát a modellek eltérőek lehetnek egymástól; ebből a fülbevalóból nem fogsz két egyformát találni. Néhány közülük csak enyhén áttetsző, míg mások akár teljesen átlátszóak is lehetnek. Pontosan emiatt annyira varázslatosak az organikus anyagokból készült ékszerek. Ennek ellenére ha egyszerre többet rendelsz a termékből, mi megteszünk mindent annak érdekében, hogy a lehető leginkább hasonlítsanak az általad rendelt fülbevalók egymásra.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy ezeket az ékszerek külön áruljuk, és mindkét oldala kézzel faragott, tehát nincs különbség jobb és bal fülbevaló között.

Az ékszer 6 különböző méretben érhető el, 3 mm-től 10 mm-ig.

Részletek
NévKézzel faragott szaru angyalszárny
SKUTaper-19
TípusHanger
AnyagSzaru
SzínFekete
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Kézzel faragott szaru angyalszárny
Értékelésed:
Kézzel faragott szaru angyalszárny