NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Kerek dermal anchor talp titánból

4449 Ft
Raktáron

A képen látható dermal anchor egy nagyjából szokványos darab, ami különleges rajta az az, hogy alapja kerek, nem pedig hosszúkás. Ez a dizájn azért előnyös, mert így a lyukasztás körüli bőrfelület egyenletesen van terhelve, nem pedig egyenletenül, mint a hosszúkás alap esetében. A piercing titánból készült.
A kerek alap szerkezetben két lyuk is található amibe a szövet bele tud "kapaszkodni" így a piercing biztosan a helyén marad.
Dermal piercing behelyező segédeszközünk is hasznos lehet számodra amikor anchort cserélsz. Megkönnyíti a behelyezést, pláne ennek a piercingnek az esetében, mivel egy elég kicsi darabról van szó.
Három különböző méretben tudod megvásárolni, 2, 2.5 vagy 3 mm magasságú opciók eléhetőek. Ez a dermal anchor így szinte akárhol használható lesz, csak válaszd ki a neked megfelelőt. Minden dermal fej amit nálunk találsz passzolni fog ezekbe az anchor-ökbe, nézegesd meg mindet!
Részletek
NévKerek dermal anchor talp titánból
SKUDermal-40
Szárvastagság1.2 mm (1.6 mm-es dermálhoz való méret)
TípusDermál alap
ElhelyezkedésAnti-szemöldök, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Butterfly, Szegycsont, Dekoltázs, Csípő, Christina/Venus
AnyagTitán
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Kerek dermal anchor talp titánból
Értékelésed:
Kerek dermal anchor talp titánból