A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

Fogó, microdermalhoz

Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető

6 370,00 Ft
Produktbeskrivelse
Részletek
Ez az eszköz nélkülözhetetlen azok számára, akiknek dermal piercingjük van. 
A dermal piercinggel rendelkezők többsége tudja, mennyire macerás az ékszer fejet kicserélni, mivel a bőr alatt lévő lap forgása fájdalmas tud lenni.
Ennél a piercingél a bőrszövet körbenövi az alapot, igy az a test részévé válik. Viszont amikor elforgatják a felső részt, sokszor az egész ékszer elmozdul. Emiatt olyan fontos ez a fogó.
Ez a jelenleg piacon lévő legvékonyabb dermal fogó, könnyedén be tud csúszni az ékszerfej alá, és stabilan tartja a bőrből kiálló szárat.
Kb 13 cm hosszú és kevesebb mint 1 mm vastag.
Szóval ha problémát okoz a dermal ékszered cseréje, itt a tökéletes megoldás, hogy végre fájdalommentesen tudd elvégezni.
További Információ
További Információ
Termékszám Tool-19
Darabszám 1 db
Nem mindenkinek van szüksége két darab ékszerre. Ezért termékeinket nem szettekben/párban értékesítjük, és ezért a termékek értéke mindig darabra van megadva, kivéve ha ezt másként jelezzük. Szettek esetében természetesen az ár szettre vonatkozik, és nem a szettben lévő ékszerek darabjára. A szettekben természetesen egy darab van mindegyik termékből.
Anyag Rozsdamentes acél
Szín Fényes
Vélemények
Írd le véleményedet
Értékelés: Fogó, microdermalhoz
Hogyan értékeled ezt a terméket? *
  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés
Vásárlóink képei

Szerezz be egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont, amit a következő rendelésednél használhatsz fel. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltessz egy képet a korábban nálunk vásárolt termékeidről.

Vásároltál nálunk, és megszeretnéd mutatni másoknka? Akkor itt lehetőséged van három darab kép feltöltésére. Ha ékszerekről van szó, akkor egyértelműen olyan képet tölts fel, amin hordod az ékszert.
Ennek az oldalnak a célja, hogy meghozd a többi vásárlónak a kedvét a szóbanforgó termékre, úgyhogy előnyben részesítjük a jóminőségű képeket.

Emailben küldünk egy 10%-os kupon kódot, minden elfogadható képért.