NYÁRI KIÁRUSÍTÁS

100 napos visszatérítés
Szállítás 1099 Ft-tól. Ingyenes Szállítás 10900 Ft-tól
Biztonságos fizetés
Betöltés...

Dermal fej nagy kővel

Raktáron

Egy letisztult dizájnú, gyönyörű dermál fejre találtál, ami rengeteg szín és méret variációban elérhető, így szinte lehetetlen, hogy ne találnál számodra megfelelőt.
Az azonban, hogy hol van dermál piercinged, nagyban befolyásolja, hogy milyen és mekkora ékszert választhatsz an anchor-ba. Ha például olyan helyen van az anchor, amit ruha fed, akkor a díszítő fej résznek nem szabad túl nagynak lennie, mert könnyedén kilyukaszthatja, beleakadhat abba. Ilyenkor éldául jó választás lehet a 3 mm-es méret (vagy ha egyszerűen csak a szolidabb piercingeket kedveled). 
Persze van, hogy szeretnél látványosabb modellekel hordani, kicsit kitűnni a tömegből. Ilyenkor a 4 vagy 5 mm-es méret lehet a neked megfelelő.
Ez a gyönyörű, négykarmos foglalatban ülő, köves dermál fej fényesre csiszolt orvosi acélból készült, és számos színű kőből választhatsz, pl.: klasszikus áttetsző, fekete vagy rózsaszínes árnyalatokból is. Arról ne feledkezz meg, hogy az árban csak a dermál fej van benne, az anchor nincs.
Részletek
NévDermal fej nagy kővel
SKUDermal-24
Szárvastagság1.2 mm (1.6 mm-es dermálhoz való méret)
TípusDermál fej
ElhelyezkedésAnti-szemöldök, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Orca, Butterfly, Szegycsont, Dekoltázs, Csípő, Christina/Venus
AnyagOrvosi acél
Darabszám1 db
Írd meg a saját véleményed
Épp véleményezed:Dermal fej nagy kővel
Értékelésed:
Dermal fej nagy kővel