• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

43 Item(s)

oldalanként

43 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Szemöldök karikák

A BodyMod.hu-n szemöldök karikákat is találhatsz. A karikák nagyon népszerűek minden piercing esetében, és nagyon sokan használják őket. A karika egy nagy egyéni piercing ékszer, mely tökéletes kiegészítője lehet megjelenésünknek.

A továbbiakbna többet megtudhatsz a karikák szemöldökben való használatáról. Ha szeretnéd tudni, hogy hogy készül a szemöldök piercing, akkor mindenképp olvass tovább. Ha az érdekel, hogy hogy tudsz a legmegfelelőbben gondoskodni piercingedről, akkor is jó helyen jársz.

Karika ékszerek hatalmas és izgalmas választéka a BodyMod.hu-n

A BodyMod.hu-n szemöldök karikák hatlamas és izgalmas váalsztékával állunk rendelkezésedre. Többek közt találhatsz nálunk nyers hatású, fekete titániumból készült golyózáras karikákat is. Ezek az ékszerek különösen azok számára szólnak, akik nyersségüket szeretnék kifejezni. A fekete titánium nagyon jól illik a bőrből készült ruhadarabokhoz. 

Golyózáras szemöldök karikáink természetesen kiválló minőségűek. A BodyMod.hu-n nem árusítunk olyan termékeket, amelyekért nem tudunk 100%-ban kezeskedni. Ezért mindig kiválló minőségű piercing karikákat vásárolhatsz nálunk. A kiválló minőség mellett arra is odafigyelünk, hogy árainkat alacsonyan tartsuk. Célunk minőségi ékszerek árusítása elérhető áron.

Így készül a szemöldök piercing

A szemöldök piercingek általában függőleges irányban vagy ferdén készülnek. Persze lehetséges a vízszintes irányú szemöldök peircing csináltatása is, ehhez viszont elengedhetetlen egy nagyon tapasztalt és tehetséges peircer. A szemöldök peircing készítése során nagyon oda kell figyelni a területen elhelyezkedő idegekre. Az első ékszert csak akkor lehet kicserélni, ha a seb 100%-ban begyógyult.

Ne felejtsd a megfelelő higiéniát

Amikor piercinget csináltatsz, angyon fontos a megfelelő higiénia. Amíg a seb 100%-ban be nem gyógyult, addig azt reggel is és este is izotóniás sóoldattal kell tisztítani. Így elkerülhető a gyulladás és a fertőzés. Amikor a seb teljesen begyógyult, akkor elég heti 1-2 alkalommal alaposan megtisztítanod piercingedet.

Javasoljuk áplószerek használatát piercinged tisztításához. A BodyMod.hu-n ápolószerek széles választékával állunk rendelekzésedre, amelyek a tökéletes segítséget nyújtják piercinged megfelelő fenntartásához. Ha nem vagy biztos dolgodban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk.