A BodyMod még mindig ugyanúgy üzemel, és gondoskodunk róla, hogy a piercingjeid megérkezzenek a postaládádba!

 • 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  7.400 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 740Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

32 Item(s)

oldalanként

32 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Mellbimbó pajzsok

A mellbimbó pajzsok hihetetlenül gyönyörű ékszerek, amelyeket külön a mell piercingekhez gyártanak.
A leg átlagosabb mell ékszererk a karika, egyenes vagy hajlított szár, és a patkó. Azokon a napokon, amikor valami különlegesebbre vágysz, egy mellbimbó pajzs lehet a megfelelő választás számodra. 
Sokak számára a mellbimbó pajzs jelenti az igazi mell ékszer definícióját. Ezért is sokan hívják ezt az ékszert mellbimbó ékszernek.

A bodyMod.hu-n mellbimbó pajzsok hatalmas választékával várunk. Nálunk rengetek formában és színben megtalálod ezeket a gyönyörű ékszereket.

Van például olyan mellbimbó pajzsunk, amelyen egy elegáns női test lóg egy láncról. Ez kétségtelenül az egyik legszebb és leglátványosabb mellbimbó pajzsunk. Nálunk rengeteg különleges mell ékszer közül választhatsz. Azt javasoljuk, hogy jól gondold át, hogy melyik mellbimbó pajzs illik hozzád legjobban. Nálunk biztosan megtalálod a kedvedre valót.

Mellpiercing különleges alkalamkra

Mint korábban már említettük, a mellbimbó pajzs nagyrészt különleges alkalmakhoz való ékszer, és kevésbé a hétköznapokra. Itt meg kell jegyeznünk, hogy sok mellbimbó pajzsunkat használhatod, mint állandó piercing is. Különösen mellbimbó gyűrűinket (nipple rounder) szokták állandó piercingként használni. 

Mekkora méretű mellbimbó pajzsot válassz mellpiercingedhez? 

Minden mellbimbó pajzs 1,6 mm-es vastagságban készül. 

A hossz rendszerin hosszabb, mint amit általában választanál, de ez teljesen normális ezeknél az ékszereknél. Ezeket az ékszereket olyan méretben gyártják, melyek a legtöbb embernek megfelel, ezért ritkán lehetséges több méret vásárlása a mellbimbó pajzsoknál. Webshoppunkban a "további információ" gombra kattintva tudhatsz meg többet az adott mellbimbó pajzs méretéről.

Így ápold mell piercingedet

Amikor az mellbimbódban vagy orrodban van piercinged, különösen fontos annak folyamatos ápolása. A piercingek helyes karbantartása egyenlő a nagyon jó higiéniával.

A legjobb módszer az, ha hetente többbször megtisztítod piercingedet. Ezzel jelentősen lecsökkented a gyulladás és fertőzés esélyét. Nagyon kellemetlen a piercinggel kapott fertőzés, amely azzal is végződhet, hogy teljesen meg kell válnod piercingedtől.

Ha szükséged van néhány jó minőségű ápoló termékre, akkor nézd meg ápolószereinket. Nagy választékunk az ipar legjobbjait tartalmazza. Minden piercinghez megtalálod a megfelelő tisztítószert. Nézd meg ápolószereinket, és teremtsd meg a legjobb körülményeket piercinged számára.