• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Karikák

30 Item(s)

oldalanként

30 Item(s)

oldalanként

 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Karikák mell piercingekhez

Amikor a mell piercinghez való karika ékszer kiválasztásáról van szó, akkor a BodyMod.hu-n rengeteg különböző méretű piercinggel állunk rendelkezésedre - Így biztos lehetsz abban, hogy megtalálod a hozzád legjobban illő piercinget.

A karika talán a leggyakrabban használt mell piercing ékszer. Sok fajta karika használható mell piercingként, például a golyózáras karikák, vagy a végtelen karikák. Eközött a két karika fajta közötti különbséget a lezárójuk adja. A golyózáras karikánál a golyó bepattintásával zárjuk le az ékszert, amíg a végtelen karikánál az ékszer egy kis darabjának ki/behelyzésével. 

Az utóbbi években a végtelen karikák kezdenek egyre népszerűbbek lenni. Ennek egyik oka az, hogy egyre többen gondolják úgy, hogy szebb, mint a golyózáras karika.  A végtelen karika másik előnye az, hogy nem okoz "harmadik mellbimbó" látványt, amit sokan ismernek a golyózáras piercingek használatából. Mivel a végtelen karika behelyezése nagyon nehéznek bizonyulhat, készítettünk egy videót arról, hogy hogyan lehet ezt a karikát egyszerűen és könnyedén használni.

Mekkora méretű mellbimbó piercinget válassz?

Amikor mell piercingedhez vásárolsz ékszert, akkor nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válaszd. Ehhez itt kaphatsz egy kis segítséget. 
Mindenekelőtt le kell mérned mellbimbód szélességét, és amikor ez a méret megvan, akkor hozzá kell adnod körülbelül 0,5-1mm-t. Ez általában 10 mm körül van.

Amikor az ékszer vastagságát szeretnéd tudni, akkor jelenlegi ékszered vastagságát kell lemérned. Ez általában 1,2 vagy 1,6 mm. (Az esetek 90%-ban 1,6 mm)

Mell piercing karikák rengeteg méretben

Webshoppunkban mindenféle méretben találhatsz mell piercing karikákat, és ha segytségre van szükséged a megfelelő méretű piercing kiválasztásában, akkor ne habozz felkeresni ügyfélszolgálatunkat.