• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 59 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 59 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Egyenes szárú mell piercing ékszerek

Sokan azért választják az egyenes szárú ékszereket a karikákkal vagy a mellbimbó pajzsokkal szemben, mert használatuk sokkal kényelmesebb a hétköznapokban. Mások azért kedvelik a mell piercing ékszerek ezen fajtáját jobban, mert nem szeretik folyamatosan érezni mell piercingjüket. Az egyenes szárú piercing nem mellesleg kevesebb eséllyel akad bele a ruhákba, törölközőbe, takaróba, stb. 

Továbbá kevésbé látható lehet, mintha karikát használnánk, ha kisebb zárógolyót választunk.

Az hogy egyenes vagy hajlított szárú ékszert használsz, saját preferencia kérdése. Mi azt javasoljuk, hogy mindig olyan ékszert használj, mint amivel kezdtél. Például ha hajlított szárú ékszerrel kezdtél, akkor továbbra is csak hajlított szárú ékszert használj.

Viszont ha mellbimbó pajzsot szeretnél használni, amelynek egyenes a szára, de kezdő piercinged hajlított szárú volt, akkor azt nyugodtan megteheted. Viszont ebben az esetben ne használ a pajzsot hétköznapokra, csak különleges alkalmakra. Ha hajlított piercinggel kezdtél, de egyenesre váltassz, akkor az egyenes szárú ékszer túl nagy nyomás helyezhet mellbimbódra, amely az ékszert így idővel kilökheti.  

Amikor a szár vastagságot kell kiválasztanod, akkor mindig 1,6 mm-es piercinget használj. Ez a nemzetközi standard mell piercingeknél.