• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Termékek 1 - 48-ig 186 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Termékek 1 - 48-ig 186 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Mell piercingek

A mell piercing viselés már egy évszázadok óta ismert jelenség. Sok vallás is használt mell piercingeket, különböző okokból kifolyólag: például voltak akik egyszerű istentiszteletből, mások a termékenység növelésének érdekében, stb. Napjainkban a mell piercing viselése pusztán a divatot szolgálja. 

A mell piercing lehetőségek tárházát nyújtja

Piercing ékszerek rengeteg fajtája közül válogathatsz mell piercingedhez, és legtöbbjüket megtalálod webshoppunkban. Az egészen egyszerű típusú piercingektől, mint páldul a golyózáras karikák, egészen a különleges darabokig, mint a mellbimbó pajzs, bármit megkaphatsz webshoppunkban. A angyon különleges ékszerek használatát, mint a mellbimbó pajzs, csak különleges alkalmakra javasoljuk, mivel ezek hosszú ideig való viselés nem különösebben kényelmes. Természetesen akkor viseled ezeket az ékszereket, amikor szeretnéd, de az egyszerűbb ékszerek, mint a karika viselése sokkal kényelmesebb élményt nyújt a hétköznapokban.

A mell piercing és a várandósság

Ha teherbe esel miközben mell piercinget viselsz, nem kell kétségbeesned. Jó tanácsokkal és iránymutatásokkal is el tudunk látni ahhoz, hogy meg tudd tartani mell piercingedet. A várandósság alatti piercing viselés egyáltalán nem okoz gondot, de a szülés után már más a helyzet. Fontos, hogy eltávoltítsd mell piercingedet amikor szoptatsz. Egy újszülött nagyon erősen szopik, ezért lehetséges hogy a golyó leesik a szárról szoptatás közben. Ha ez megtörténne, megkockáztatod hogy a golyó megakad gyermeked torkán. Ezért azt javasoljuk hogy ékszeredet távolítsd el szoptatás előtt, majd helyezd vissza, ha végeztél a szoptatással. Továbba a kényelmesebb használat érdekében a PTFE anyagból készült ékszerink használatát javasoljuk, hiszen ezek puhák és kényelmesek. 

A mellbimbó piercing nem akadályoz a szoptatásban

A mellbimbó számos tejcsatornával rendelkezik, és nem mindegyikük semmisül meg a piercing behelyezésének következtében. Könnyedén szoptathatsz egy mellbimbó piercing behelyezése után is. Itt többet olvashatsz a mell piercingekről és azok történetéről.

A mell piercing és az ékszer mérete

A mell piercing legtöbbször 1,6 mm szárvastagsággal készül. 1,6 mm a standard vastagság, mivel ez a méret segít abban, hogy a test ne utasítsa el az ékszert. A hosszúság/átmérő viszont teljesen egyéni - csakúgy mint a piercing formája. Olvass többet a piercing méretekről, mielőtt megvásárolnád piercingedet, hogy biztosan a megfelelő piercinget rendeld meg.