• 30 napos elállás
  Nem vagy elégedett csomagoddal? Küldd vissza!
 • Ingyenes szállítás
  6.200 Ft feletti vásárlás esetén. Vagy szállítás 299Ft-tól.
 • Egynapos szállítás
  Több kézbesítési lehetőség közül választhatsz
 • Legnagyobb választék
  Több mint 600.000 termékkel raktáron.

Karikák

Termékek 1 - 48-ig 64 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2

Termékek 1 - 48-ig 64 -ból/-ből

oldalanként

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 • 30 napos elállási jog
  Rendeld meg az ékszert és döntsd róla élőben
 • Trustpilot
  Több mint 600 jó értékelés ().
 • Magyar ügyfélszolgálat:
  Emailben, minden hétköznap 10-15:30.

Fül peircing karikák

A BodyMod.hu-n fül piercing karikák óriási választékával várunk. A karikák a legnépszerűbb fülpiercingek. Miért ilyen népszerűek? A népesség nagy része használ fül piercinget, így a fülbe való karikák, golyózáras karikák, végetlen karikák, stb. utáni igény is jelentősen nagyobb, mint például az ajak piercingek esetében (a népesség nem olyan angy része csináltat ajak piericnget). Rövidebben: A fül piercing a őiercingek "legnormálissabb" formája. Ezért fül piercingek sokasága kerül minden nap eladásra.

Az emberek évezredek óta készítenek fül peircingeket - a fül piercing a piercingek egyik legrégebbbi formája. Lehet pont ezért ezek ma a legnépszerűbbek, ki tudja? Mi, a BodyMod.hu-nál tisztában vagyunk a fül piercingek népszerűségével. Ezért tudunk ajánlani rengeteg különböző fül karika ékszert számodra. Karikáink sok különböző színben, formában és dizájnban kaphatóak. Nálunk mindenki talál az ízlésének megfelelőt.

Teremtsd meg személyes stílusodat egy fül piercing karikával

Hatalmas piercing karika választékunk segíteni tudd személyes stílusod egyedivé tételével. Nincs is jobb az olyan egyedi stílusnál, mint amit az emberek megirigyelnek és amire felfigyelnek. Ezt elérheted egy fül karika vásárlásával, amely egyben kirívó, és egyben tökéletesen illik az öltözködése stílusodhoz is.

Például ha a "nyers" és "rokker" stílus kedvelője vagy, akkor egy fekete titániumból készült karika tökéletes kiegészője lehet tílusodnak. Fontos, hogy olyan karikát válassz, amely illik meglévő stílusodhoz. Ha így teszel, akkor személyes stílusod tisztán ki fog tűnni a tömegből.

Hogyan készül a fül piercing?

A fül piercingek az esetek többségében fülbelövő pisztoly segítségével készülnek. A fülbelövő pisztoly az ékszert a száránál fogval, erőteljesen és gyorsan "tolja" át a fülön. Azt viszont tudnod kell, hogy mi nem ajánljuk ezt a módszert. A fül piercing készítés legmegfelelőbb behelyezése hivatásos piercernél történik, aki nem fülbelövő pisztolyt használ.

Egy fülbelövő pisztolyt nem lehetséges 100%-ban fertőtleníteni, ami azt jelenti, hogy a vérmaradványok és kosz könnyen kerül egyik kuncsaftról a másikra. Továbbá a fülbelövő pisztoly sokkal több szövetet roncsol a fülben, mintha egy hivatásos piercer által készíttetnéd el piercingedet. Mi, a BodyMod.hu-nál, azt ajánljuk, hogy egy hivatásos piercerrel készíttesd el fül peircingedet, és ne a helyi ékszerészednél.